- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 18
- 34
Femara kullanıyorum. Bu ay çatlatma iğnesi olmadan kendi çatladı. Bikaç ay yine ilaçla devam ederim herhaldeAslında ayda bir oluyorum ama çok düzene soktu diyemem ben glukofende kullanıyordum onu düzenli içmezsem gecikme oluyordu mesela geçen ay 8 gün gecikmişti senin şuan ki tedavi sürecin nasıl
Kan verdim sonucu çıkacak bitane daha test aldım yaptım dünkunegöre daha koyu çıktıYok cnm merak etme. Çatlatma iğnesi fln olsan derim ki yalancı gebelik olabilir ama seninki basbayağı meydanda
Bu yolda bekleyen herkese Allah şafi ismiyle şifa versin inşallahFemara kullanıyorum. Bu ay çatlatma iğnesi olmadan kendi çatladı. Bikaç ay yine ilaçla devam ederim herhalde
Merhaba canım kan sonucum 113 cıktı hala inanamıyorumYarın test yap iyice rahatla, ama yanlışlık olacağını sanmam her zaman yaşarım hiç çık az bende ikinci çizgi, ayy çok dua et bize de ben de çok istiyorum, ayy neler yaptın bize de anlat
Çok çok mutlu oldum valla gözün Aydın canımMerhaba canım kan sonucum 113 cıktı hala inanamıyorum
Allah razı olsun sizlere de nasip etsin tez zamanda ❤❤Çok çok mutlu oldum valla gözün Aydın canım
Amin inşallahAllah razı olsun sizlere de nasip etsin tez zamanda ❤❤
Biz eğlendiğimiz günden beri istiyorduk hiç korunmadik 1.5 sene oldu hicbir şey fayda etme c life dışındaAmin inşallah, sen ne zamandan beri deniyorsun peki bizim martta bir sene olacak
Internete yaz kendi sitesinde çıkıyor instagramda da sayfaya bak çok güzel haberler var. Ben klomen kullandığım zamanlar doktora danıştım şuan kullanma ilaç içmedigin bir zamanda istersen kullan demişti bende işte 2 aydır kullandım çok şükür oldu bu ayC life nerden aldın peki doktor mu tavsiye etti bende mi kullansam ya
Tamam canım çok sağol inşallah bizde de işe yararInternete yaz kendi sitesinde çıkıyor instagramda da sayfaya bak çok güzel haberler var. Ben klomen kullandığım zamanlar doktora danıştım şuan kullanma ilaç içmedigin bir zamanda istersen kullan demişti bende işte 2 aydır kullandım çok şükür oldu bu ay
Inşallah whatsapta sorulara yanıt veriyorlarTamam canım çok sağol inşallah bizde de işe yarar
Ayy canimmm nasıl sevindim yaa çok çok mutlu oldummInşallah whatsapta sorulara yanıt veriyorlar❤
Allah razı olsun cojtesekkur ederim sizlere de hemencik nasip etsin 2 gün once kanda 113 çıkmıştı bugün 393 cıktı nasıl sence çok merakliyimAyy canimmm nasıl sevindim yaa çok çok mutlu oldummRabbim tamamina erdirsin insAllah ilk bebegin olduğu için sana kendimden cok sevindim ya cok şaşkınım sanki hepimiz hep bekleyecez ama olmayacakmis gibi bir moda girmistik artik hadi bakalim gözünüz aydin benim de adete 5 gün var ama hasta olacam gibi kasik ağrısı başladı yine olmazsa bende c life a bakıyım bi
iyi canim 2 günde 2 katina cikmali seninki geçmiş bile 2 kâtiniAllah razı olsun cojtesekkur ederim sizlere de hemencik nasip etsin 2 gün once kanda 113 çıkmıştı bugün 393 cıktı nasıl sence çok merakliyim
Evet çok şükür doktorum başka kan vermemi istemedi salı günü kese için gel dediIyiiyi canim 2 günde 2 katina cikmali seninki geçmiş bile 2 kâtini
Hadi bakalım insAllah saglikli sorunsuz bir surec ile saglikla alırsın canim meleginizi kucaginizaEvet çok şükür doktorum başka kan vermemi istemedi salı günü kese için gel dedi
Hayırlısı olsun canım çok şükür muradın oldu, artık bizler için dua edersin hamilelerin duaları kabul olurmuş, nasılsın şu an herhangi belirti yaşıyor musunEvet çok şükür doktorum başka kan vermemi istemedi salı günü kese için gel dedi
Aminn aminn inşallah ❤❤Hadi bakalım insAllah saglikli sorunsuz bir surec ile saglikla alırsın canim meleginizi kucaginiza
Allah razı olsun.. etmez miyim hiç her an dilimdesiniz Rabbim gönlünüze göre nasi0 etsin inşallah ben sanki rüyada gibiyim çok fazla belirtim yok biraz göğüs agrim var bazende karnım ağrıyor 10-20 saniye kadar çok şükür geçiyor hemen ha birde sabah kalkınca sanki çok yemişim gibi midem bi garip oluyorHayırlısı olsun canım çok şükür muradın oldu, artık bizler için dua edersin hamilelerin duaları kabul olurmuş, nasılsın şu an herhangi belirti yaşıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?