EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Aslında ayda bir oluyorum ama çok düzene soktu diyemem ben glukofende kullanıyordum onu düzenli içmezsem gecikme oluyordu mesela geçen ay 8 gün gecikmişti senin şuan ki tedavi sürecin nasıl
Femara kullanıyorum. Bu ay çatlatma iğnesi olmadan kendi çatladı. Bikaç ay yine ilaçla devam ederim herhalde

Yarın test yap iyice rahatla, ama yanlışlık olacağını sanmam her zaman yaşarım hiç çık az bende ikinci çizgi, ayy çok dua et bize de ben de çok istiyorum, ayy neler yaptın bize de anlat
Merhaba canım kan sonucum 113 cıktı hala inanamıyorum

C life nerden aldın peki doktor mu tavsiye etti bende mi kullansam ya
Internete yaz kendi sitesinde çıkıyor instagramda da sayfaya bak çok güzel haberler var. Ben klomen kullandığım zamanlar doktora danıştım şuan kullanma ilaç içmedigin bir zamanda istersen kullan demişti bende işte 2 aydır kullandım çok şükür oldu bu ay

Tamam canım çok sağol inşallah bizde de işe yarar

Inşallah whatsapta sorulara yanıt veriyorlar
Ayy canimmm nasıl sevindim yaa çok çok mutlu oldummRabbim tamamina erdirsin insAllah ilk bebegin olduğu için sana kendimden cok sevindim ya cok şaşkınım sanki hepimiz hep bekleyecez ama olmayacakmis gibi bir moda girmistik artik hadi bakalim gözünüz aydin benim de adete 5 gün var ama hasta olacam gibi kasik ağrısı başladı yine olmazsa bende c life a bakıyım bi

Allah razı olsun cojtesekkur ederim sizlere de hemencik nasip etsin 2 gün once kanda 113 çıkmıştı bugün 393 cıktı nasıl sence çok merakliyim

Evet çok şükür doktorum başka kan vermemi istemedi salı günü kese için gel dedi
Hayırlısı olsun canım çok şükür muradın oldu, artık bizler için dua edersin hamilelerin duaları kabul olurmuş, nasılsın şu an herhangi belirti yaşıyor musun

Hayırlısı olsun canım çok şükür muradın oldu, artık bizler için dua edersin hamilelerin duaları kabul olurmuş, nasılsın şu an herhangi belirti yaşıyor musun
Allah razı olsun.. etmez miyim hiç her an dilimdesiniz Rabbim gönlünüze göre nasi0 etsin inşallah ben sanki rüyada gibiyim çok fazla belirtim yok biraz göğüs agrim var bazende karnım ağrıyor 10-20 saniye kadar çok şükür geçiyor hemen ha birde sabah kalkınca sanki çok yemişim gibi midem bi garip oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…