Yaa çok heyecanlı benimde ilk olacağı için o günleri görmeyi iple çekiyorum , Allah razı olsun canım bende hepinize hep dua ediyorumAllah razı olsun.. etmez miyim hiç her an dilimdesiniz Rabbim gönlünüze göre nasi0 etsin inşallah ben sanki rüyada gibiyim çok fazla belirtim yok biraz göğüs agrim var bazende karnım ağrıyor 10-20 saniye kadar çok şükür geçiyor hemen ha birde sabah kalkınca sanki çok yemişim gibi midem bi garip oluyor
Iyiki varsın çok teşekkür ederim.❤❤ ben internetten çoklu gebelik testi almıştım sürekli test yapıyordum son 2 tane kalmıştı geçen aydan bu ay için ayırmıştım birde c life kullanırken kafamdan atmıştım bebek düşüncesini çok zor oldu ama önceden bebek fotosu görsem ağlardım o duygularımı yendim bu ay da çıkmasa daha test almazdım Allah hiç ummadigin anda nasip ediyormuş şükürler olsunYaa çok heyecanlı benimde ilk olacağı için o günleri görmeyi iple çekiyorum , Allah razı olsun canım bende hepinize hep dua ediyorum, inşallah çok kolay bir şekilde geçer tüm ayların
Sen de iyi varsın canımIyiki varsın çok teşekkür ederim.❤❤ ben internetten çoklu gebelik testi almıştım sürekli test yapıyordum son 2 tane kalmıştı geçen aydan bu ay için ayırmıştım birde c life kullanırken kafamdan atmıştım bebek düşüncesini çok zor oldu ama önceden bebek fotosu görsem ağlardım o duygularımı yendim bu ay da çıkmasa daha test almazdım Allah hiç ummadigin anda nasip ediyormuş şükürler olsun
Bende pko olduğu için aldığım ovulasyon testleri boşa gitmişti bir ay içinde 2-3 kere pik gördüğüm oluyordu tam çatladı diyorum yine pik.. Işe girmişsin bak ne güzel kafan dağılır zamanla işle meşgul olunca hayırlı kandiller sizlere de Allahım gönlümüzdeki her ne dileğimiz varsa bizlere versin inşallah ❤❤Sen de iyi varsın canımYa ben işe de başladım ama kafamdan atamıyorum ne bilim test zaten hiç yapmıyorum bu ay ovülasyon testi yapacaktım ama iğne vurulduğum için hep çift gösterir diye bıraktım onu da bakalım benim nasibim ne zamanmış, kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar dualarımızda buluşalım i
Amin inşallah, valla hiç kafamdan gitmiyor ne yapayım bilmiyorum evde online ders veriyorum zaten hep evdeydim hani sanki bana bir değişiklik olmadı gibiBende pko olduğu için aldığım ovulasyon testleri boşa gitmişti bir ay içinde 2-3 kere pik gördüğüm oluyordu tam çatladı diyorum yine pik.. Işe girmişsin bak ne güzel kafan dağılır zamanla işle meşgul olunca hayırlı kandiller sizlere de Allahım gönlümüzdeki her ne dileğimiz varsa bizlere versin inşallah ❤❤
Daha geçen hafta hamile arkadaşımla karşılaştık beni gördü tınlamadı bile öyle zoruma gitti ki eve geldim eşime dert yandım çok üzüldüm çok zoruma gitti aslında o zaman bende hamileymişim kalbim kirikken çok dua ettim Allahım lütfen bize de nasip olsun diye Allah cok buyuk istemekten vazgeçmeAmin inşallah, valla hiç kafamdan gitmiyor ne yapayım bilmiyorum evde online ders veriyorum zaten hep evdeydim hani sanki bana bir değişiklik olmadı gibi
Ha birde ben adet olduğum halde o sancıya katlanarak ilaç içmezdim acil de iğne olmadan önce test isterdim belki yerleşme kanamasidir diye kabul etmezdim adet olduğumu yan komşumun bebek sesine ağlardım öyle zor gunlerim geçti ki birde yumurtalarım klomenle zor buyurdu gebe kalsam geç döllenme olur zaten bende diye birsuru test yapardim Allahim cok buyuk sizlere de nasip olacak hissediyorum benAmin inşallah, valla hiç kafamdan gitmiyor ne yapayım bilmiyorum evde online ders veriyorum zaten hep evdeydim hani sanki bana bir değişiklik olmadı gibi
Ağzın bal yesin inşallah hissettiğin gibi olur, ben artık ümidimi yitirmekte istemiyorum ama bir yanım hep yıkık, hayırlısı ne diyeyim belki benimde senin gibi bir buçuk senem dolunca olacak kısmet rabbim daha fazla aratmasın inşallahHa birde ben adet olduğum halde o sancıya katlanarak ilaç içmezdim acil de iğne olmadan önce test isterdim belki yerleşme kanamasidir diye kabul etmezdim adet olduğumu yan komşumun bebek sesine ağlardım öyle zor gunlerim geçti ki birde yumurtalarım klomenle zor buyurdu gebe kalsam geç döllenme olur zaten bende diye birsuru test yapardim Allahim cok buyuk sizlere de nasip olacak hissediyorum ben
Anneannemin 2 yıl annemin de 4 yıl çocuğu olmamış benim 1.5 sene sonra oldu kendine olumsuz düşünceler yükleme beyin vücudu ona gore ayarlıyor ve bu Dünya da herkesin imtihanı farklı güzel sabretmek lazım hep olumlu düşün duayı dilinden eksik etme özellikle her ezan okunurken dua et geri çevrilmezmiş❤Ağzın bal yesin inşallah hissettiğin gibi olur, ben artık ümidimi yitirmekte istemiyorum ama bir yanım hep yıkık, hayırlısı ne diyeyim belki benimde senin gibi bir buçuk senem dolunca olacak kısmet rabbim daha fazla aratmasın inşallah
Öyle gerçekten doğru söylüyorsun , sürekli duamda zaten bir gün olacak inanıyorumAnneannemin 2 yıl annemin de 4 yıl çocuğu olmamış benim 1.5 sene sonra oldu kendine olumsuz düşünceler yükleme beyin vücudu ona gore ayarlıyor ve bu Dünya da herkesin imtihanı farklı güzel sabretmek lazım hep olumlu düşün duayı dilinden eksik etme özellikle her ezan okunurken dua et geri çevrilmezm
Olacak olacak burada sevincimizi paylaşacağız inşallah ❤Öyle gerçekten doğru söylüyorsun , sürekli duamda zaten bir gün olacak inanıyorum
Aa ilk kez duyuyorum birkaç gün erken gelse neyse de 11 gün çok çok erken gelmişKızlar ya çatlatma iğnesi normalde adet geciktirmez mi ,daha 11 gün var adetime ama adet oldumyine bir sürü ilaç iğne boşa gitti....
Valla bende hiç anlamadım , bu sefer devlet hastanesine gidip tekrar tüm tahlillerimi yaptırcam artık hayırlısı ne yapayım...Aa ilk kez duyuyorum birkaç gün erken gelse neyse de 11 gün çok çok erken gelmiş
Bi araştır bakalım ya peki sende düşünür musun c life kullanmayıValla bende hiç anlamadım , bu sefer devlet hastanesine gidip tekrar tüm tahlillerimi yaptırcam artık hayırlısı ne yapayım...
Canim bende adet oldum yine ya bugün 2 günde erken geldi hem de c life a ne zman başlanıyorBi araştır bakalım ya peki sende düşünür musun c life kullanmayı
Düşünüyorum valla önce bir hastane işlerini halledeyimBi araştır bakalım ya peki sende düşünür musun c life kullanmayı
Adetin 2. Günü baslaniyo ama ben sipariş verdiğimde gelene kadar 5. Gün falandı ilk kullandığımda yinede kullanmıştım ilk ay sonraki ay yine 2. Günden yedimCanim bende adet oldum yine ya bugün 2 günde erken geldi hem de c life a ne zman başlanıyor
Inşallah şifa olurDüşünüyorum valla önce bir hastane işlerini halledeyim
Anladim canim hangi siteden almistinAdetin 2. Günü baslaniyo ama ben sipariş verdiğimde gelene kadar 5. Gün falandı ilk kullandığımda yinede kullanmıştım ilk ay sonraki ay yine 2. Günden yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?