Google C life yazınca kendi sitesi çıkıyorAnladim canim hangi siteden almistin
Buldum canim siteyi sordum da ama bende kolestrol var o yüzden önermediler malesef yaGoogle C life yazınca kendi sitesi çıkıyor
Yaaa ciddi misin anlafim canim iyiki sormussun tabiki arastirmak en iyisiBuldum canim siteyi sordum da ama bende kolestrol var o yüzden önermediler malesef ya
Aaa niye öyle oldu ki. Belki de iğneden önce kendiliğinden çatlayan olmuşturKızlar ya çatlatma iğnesi normalde adet geciktirmez mi ,daha 11 gün var adetime ama adet oldumyine bir sürü ilaç iğne boşa gitti....
Zaten bir yumurtam büyümüştü doktor onun için verdi iğneyi diğerleri küçüktü bir de ilaçsız büyümüştü, ama olmadı yine işte hiç beklemiyordum bu kadar erken çok mutsuzumAaa niye öyle oldu ki. Belki de iğneden önce kendiliğinden çatlayan olmuştur
Adetten sonra her gün Ovulasyon testi yap cnm demek seninki erkenden çatlıyorZaten bir yumurtam büyümüştü doktor onun için verdi iğneyi diğerleri küçüktü bir de ilaçsız büyümüştü, ama olmadı yine işte hiç beklemiyordum bu kadar erken çok mutsuzum
Elimde bir sürü var ama bir kere denediğimde hiç çatlamayı görememiştim bu ay deneyeceğim tekrardanAdetten sonra her gün Ovulasyon testi yap cnm demek seninki erkenden çatlıyor
Malesef canim ya aynen iyi ki sormuşum onu da kullanamiyoruz malesef bi arkadaşım meditasyon olumlama gibi birşey önerdi onunda olmuyordu bebegi bunu yapmış ikizleri var şimdi her sey beyinde bitiyor diyor onu deneyeceğim birde.bu arada senin bebişle doğum tarihimiz ayni olur belkiYaaa ciddi misin anlafim canim iyiki sormussun tabiki arastirmak en iyisi
Hadi inşallah ya aslında o şeyler ise yarıyor benim kuzenim teta tekniğiyle bilincaltına iniyor belgeyle yapıyor bu işi bende düşündüm yaptırmayı bebek olmasaydı onu bile deneyecektimMalesef canim ya aynen iyi ki sormuşum onu da kullanamiyoruz malesef bi arkadaşım meditasyon olumlama gibi birşey önerdi onunda olmuyordu bebegi bunu yapmış ikizleri var şimdi her sey beyinde bitiyor diyor onu deneyeceğim birde.bu arada senin bebişle doğum tarihimiz ayni olur belki
Kızlar bir şey soracağım. Benim 18-19 mm Arası yumurtam vardı birde 16 mm iğneyi Vurdu. Büyük olanı baz aldı doktor sordum küçüğü de çatlar mı büyüğü çatladıktan sonra, dedi ki Çatlasa da kalitesiz olur. Sizce Bu iki günden sonra yine günaşırı değerlendirsek mi?Hadi inşallah ya aslında o şeyler ise yarıyor benim kuzenim teta tekniğiyle bilincaltına iniyor belgeyle yapıyor bu işi bende düşündüm yaptırmayı bebek olmasaydı onu bile deneyecektim
Valla ben o haftayı hep değerlendirdim ama sonuç erken adet olmam, dene inşallah senin olurKızlar bir şey soracağım. Benim 18-19 mm Arası yumurtam vardı birde 16 mm iğneyi Vurdu. Büyük olanı baz aldı doktor sordum küçüğü de çatlar mı büyüğü çatladıktan sonra, dedi ki Çatlasa da kalitesiz olur. Sizce Bu iki günden sonra yine günaşırı değerlendirsek mi?
Tabiki değerlendirin biz iğne olduğum gün ve ertesi günü hep degerlendirirdiksonra 2 güne bir şeklinde devam ederdiKızlar bir şey soracağım. Benim 18-19 mm Arası yumurtam vardı birde 16 mm iğneyi Vurdu. Büyük olanı baz aldı doktor sordum küçüğü de çatlar mı büyüğü çatladıktan sonra, dedi ki Çatlasa da kalitesiz olur. Sizce Bu iki günden sonra yine günaşırı değerlendirsek mi?
Canım kadıköyde sonomed i duydun mu bilmiyorum, bende orada çektireceğim 800 lira fiyatı herkes te çok memnunmuş, şimdi 2000i görünce yazayım dedim bilmiyorum istanbuşda mısın ama.Dua her derde deva inşallah Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder
Bu mesajı yazdığımda hamileymişim meğer teşekkür ederim ❤❤Canım kadıköyde sonomed i duydun mu bilmiyorum, bende orada çektireceğim 800 lira fiyatı herkes te çok memnunmuş, şimdi 2000i görünce yazayım dedim bilmiyorum istanbuşda mısın ama.
Canim nasil gidiyor hamilelik kalp atışlarını falan duydunuz muBu mesajı yazdığımda hamileymişim meğer teşekkür ederim ❤❤
Çok şükür güzel gidiyor evet duyduk teyzesi 3 gün once bugün tam 7 haftalık oldukCanim nasil gidiyor hamilelik kalp atışlarını falan duydunuz mu
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar nasılsınız
Bende iyiyim canım aynı şuan için Bi sey yok, aman sen iyi olBen iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Arasira oluyor ama çok şükür zorlamıyor beni sadece azıcık yürüsem iş yapsam belim kopuyo sankiBende iyiyim canım aynı şuan için Bi sey yok, aman sen iyi olnasıl bulantı Bi şeyin oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?