EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Aaa niye öyle oldu ki. Belki de iğneden önce kendiliğinden çatlayan olmuştur
Zaten bir yumurtam büyümüştü doktor onun için verdi iğneyi diğerleri küçüktü bir de ilaçsız büyümüştü, ama olmadı yine işte hiç beklemiyordum bu kadar erken çok mutsuzum

Zaten bir yumurtam büyümüştü doktor onun için verdi iğneyi diğerleri küçüktü bir de ilaçsız büyümüştü, ama olmadı yine işte hiç beklemiyordum bu kadar erken çok mutsuzum
Adetten sonra her gün Ovulasyon testi yap cnm demek seninki erkenden çatlıyor

Yaaa ciddi misin anlafim canim iyiki sormussun tabiki arastirmak en iyisi
Malesef canim ya aynen iyi ki sormuşum onu da kullanamiyoruz malesef bi arkadaşım meditasyon olumlama gibi birşey önerdi onunda olmuyordu bebegi bunu yapmış ikizleri var şimdi her sey beyinde bitiyor diyor onu deneyeceğim birde.bu arada senin bebişle doğum tarihimiz ayni olur belki

Hadi inşallah ya aslında o şeyler ise yarıyor benim kuzenim teta tekniğiyle bilincaltına iniyor belgeyle yapıyor bu işi bende düşündüm yaptırmayı bebek olmasaydı onu bile deneyecektim

Hadi inşallah ya aslında o şeyler ise yarıyor benim kuzenim teta tekniğiyle bilincaltına iniyor belgeyle yapıyor bu işi bende düşündüm yaptırmayı bebek olmasaydı onu bile deneyecektim
Kızlar bir şey soracağım. Benim 18-19 mm Arası yumurtam vardı birde 16 mm iğneyi Vurdu. Büyük olanı baz aldı doktor sordum küçüğü de çatlar mı büyüğü çatladıktan sonra, dedi ki Çatlasa da kalitesiz olur. Sizce Bu iki günden sonra yine günaşırı değerlendirsek mi?

Valla ben o haftayı hep değerlendirdim ama sonuç erken adet olmam, dene inşallah senin olur

Tabiki değerlendirin biz iğne olduğum gün ve ertesi günü hep degerlendirirdiksonra 2 güne bir şeklinde devam ederdi

Dua her derde deva inşallah Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip eder
Canım kadıköyde sonomed i duydun mu bilmiyorum, bende orada çektireceğim 800 lira fiyatı herkes te çok memnunmuş, şimdi 2000i görünce yazayım dedim bilmiyorum istanbuşda mısın ama.

Canım kadıköyde sonomed i duydun mu bilmiyorum, bende orada çektireceğim 800 lira fiyatı herkes te çok memnunmuş, şimdi 2000i görünce yazayım dedim bilmiyorum istanbuşda mısın ama.
Bu mesajı yazdığımda hamileymişim meğer teşekkür ederim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…