EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Ben de clife aldım ama henüz gelmedi , gelir gelmez başlarım. inşallah M Melom26 senin gibi bende hamile kalırım, adetlerim yine erken gelmeye başladı sanırım çok stres yapıyorum...
smear testi yaptım devlet hastanesinde belki o neden sık adet olduğumu ortay çıkarır

Yaa hadi inşallah guzel haberler ver. Düzenli kullan bol su iç yapabilirsen yürüyüş yap. Ben yürüyüş yapamadım ama macunu yiyip üstüne hemen bol su içtim ve stres yapma sakin tedaviyle olmayinca nasil olsa daha secenek cok dedim kendime rahim filmi cektiririm dedim en basidi bebek görünce ağlamıyordum artık sende sakin ol dua edicem ❤❤

Allah razı olsun canım benim o kadar çok herkese dua ettiriyorum ki hani diyorum belki ben kötü kalpliyim duam kabul olmuyor rabbim sen benim için edilen duaları kabul eyle diyorum
Yürümeye çalışacam inşallah, en son çatlatma iğnesinden sonra erken adet oldum sonra bu ay tekrar yedi gün olmasına rağmen yine adet oldum artık bilemiyorum ne zaman adet olcam bir bakıyorum olmuşum bile
Geçen devlete gittim işte tüm her şeyi götürdüm rahim filmim eşimin testlerini falan bir şeyin yok dedi açıkcası çok da ilgilenmedi gibi

Yok öyle düşünme Allahın verdiği de vermediği de imtihan. Herkesin sınavı farklı bu hayatta önemli olan hakkıyla sabredip en güzelini dilemek.. bak bende o kadar tedavi oldum yinede olmadı c life vesile oldu instagramda karsima çıkmıştı inşallah bende sizlere vesile olurum. Bak rahim filminde temiz çıkmış çok şükür benim tüpler açık miydi kapalı miydi onu bile bilmiyordum üstelik Clife kullanırken hiç heyecan yoktu ama catlatma iğnesinden sonraki heyecanı anlatamam sana rahat ol elinden geldiği kadar

Öyle tabi sonuçta rabbim vermedikten sonra ben kendimi paralasam da boş, inşallah faydası olur bir senem doldu bebek için korunmayalı, inşallah bana da şifa verir

Oyuoyy maşallah sizezaman bir an da geçer anlamazsın büyümeye başladınız
Yaa gerçekten öyle günler hızla geçsin biran önce büyüsün burada sevinçleri de üzüntüleri de paylaştık hep dilerim ki sizlerde tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz ❤

Inşallah ya bisey kullanmış mıydın sağlıkla kucağına al inşallah haberdar et bizide
Yok canim hatta bu ay fibromiuoloji tanisi konuldu bana bi cesit romatizma yani onun için doktor 6 ay tedavi olalim sonra gebelik düşün demişti meğerse varmış biletamamen kısmet gercekten ummadığın anda oluyor

Yok canim hatta bu ay fibromiuoloji tanisi konuldu bana bi cesit romatizma yani onun için doktor 6 ay tedavi olalim sonra gebelik düşün demişti meğerse varmış biletamamen kısmet gercekten ummadığın anda oluyor
Yaaa evet bak gerçekten kafadan silmek gerekiyor belirtilerin nelerdi ben adet olcam.saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…