Benimde bitti dün ama ağrı yok sadece akintm kesiilldi
[/QUOTE
Akıntı bendede kesildi ama sabahtan bir agri başladı sanki adet olacakmışım gibi ama kesildi simdi
Valla canim biliyorsun seninle ayniyiz bende 2 gün değerlendirdim bugün yok yarını da düşünüyorum genelde gün aşırı önerilen yaArkadaslar acaba klomen bittikten sonra doktora gidene kadar yumurtlama olur mu ya dün bitti benim ilaç cuma adetin 11.gunu kontrol var . Ben ptesi degerlendirdim birde yarın değerlendiricem cuma da doktor ne derse ona göre yapicam. Ama bugün falan kaçırmismiyimdir diye kafama taktım. Bilerek 2 gün ara verdim
Yok büyük ihtimal kaçırmadın ama ne olur ne olmaz gün aşırıya devam edin sizArkadaslar acaba klomen bittikten sonra doktora gidene kadar yumurtlama olur mu ya dün bitti benim ilaç cuma adetin 11.gunu kontrol var . Ben ptesi degerlendirdim birde yarın değerlendiricem cuma da doktor ne derse ona göre yapicam. Ama bugün falan kaçırmismiyimdir diye kafama taktım. Bilerek 2 gün ara verdim
Evet o zaman bizim çalışmalarda aynı galiba pazar oldu bugün olcak yarında doktora gidince doktorumuz ne dicek ona göre hareket ederiz haber ver mutlaka canımValla canim biliyorsun seninle ayniyiz bende 2 gün değerlendirdim bugün yok yarını da düşünüyorum genelde gün aşırı önerilen ya
Inşallah yaa . 1 gün dolu bir gün boş olarak değerlendirmeliyiz sanırım yada iki gün boş bir gun dolu spermler için daha iyi sankiYok büyük ihtimal kaçırmadın ama ne olur ne olmaz gün aşırıya devam edin siz
Biz dün hariç bu haftayi degerlendirdik canim valla nasip artik yarin onemli ama 2 gündür yumurtlama sancısı oluyor gibiEvet o zaman bizim çalışmalarda aynı galiba pazar oldu bugün olcak yarında doktora gidince doktorumuz ne dicek ona göre hareket ederiz haber ver mutlaka canım
O zaman yumurtladın yada yumurtlucan. Bende yok ağrı bisey . 2 gün önce çok fena batmalar oldu ama yumurtlama mı bimiyorum cnku adet biteli 3 gün olmuştu hemen olmas sanirimBiz dün hariç bu haftayi degerlendirdik canim valla nasip artik yarin onemli ama 2 gündür yumurtlama sancısı oluyor gibi
Ilac farkli etki yapabiliyormus belki olur Senin de bugundu degil mi kontrolün? Ben şimdi geldim bekliyorum bakalım sonuç ne olacakO zaman yumurtladın yada yumurtlucan. Bende yok ağrı bisey . 2 gün önce çok fena batmalar oldu ama yumurtlama mı bimiyorum cnku adet biteli 3 gün olmuştu hemen olmas sanirim
Canım bende doktordan çıktım 19 cm olmuş 4 yumurta var catlatma iğnesi yapicam aksam gün aşırı ilişki dedi . Ikiz gebelik olabilir dediIlac farkli etki yapabiliyormus belki olur Senin de bugundu degil mi kontrolün? Ben şimdi geldim bekliyorum bakalım sonuç ne olacak
Cok güzel canım hadi bakalimCanım bende doktordan çıktım 19 cm olmuş 4 yumurta var catlatma iğnesi yapicam aksam gün aşırı ilişki dedi . Ikiz gebelik olabilir dedi
Benimde bir tane solda olusmus yaninda bir tane daha oluşuyor dedi. Ilk ay kendi haline bırakalım iğneye gerek yok dedi ama istersen pazartesi gel catlamis mi bakalim dedi bu ay kendi haline bırakacağımCanım bende doktordan çıktım 19 cm olmuş 4 yumurta var catlatma iğnesi yapicam aksam gün aşırı ilişki dedi . Ikiz gebelik olabilir dedi
Ay hadi inşallah bende şimdi iğne oldumCanım bende doktordan çıktım 19 cm olmuş 4 yumurta var catlatma iğnesi yapicam aksam gün aşırı ilişki dedi . Ikiz gebelik olabilir dedi
Merhaba cnm. Doktorum bana bir şey demedi Sadece hamileliği takip et hamilelik olmazsa tedaviye tekrar devam edicez dedi. 12 sinde vuruldum iğneden sonra 14,15 gün beklemek gerekiyor sanırım.Merhaba kızlar bende 8 ekimde çatlatma iğnesi kullandım ve adetim geçikirse gel dedi doktor siz ne zaman kontrole gideceksiniz
Oh oh haberler cok guzel canim bence ikimizde hamile kalicaz bu ay oyle hissediyorum. Bana da olmazsa dedi eger hamilelik 2 ay gelme dedi .Benimde bir tane solda olusmus yaninda bir tane daha oluşuyor dedi. Ilk ay kendi haline bırakalım iğneye gerek yok dedi ama istersen pazartesi gel catlamis mi bakalim dedi bu ay kendi haline bırakacağımbu yumurta ile gebe kalinir ama dedi bi ilaç daha verdi estrofemi yarin bırakıyorum buna devam ediyorum
Ayy çok güzel şuan 3 kişiyiz bu topikte hemen hemen aynı zamanlar adet günümüz sanırım. Birlikte bekkerizAy hadi inşallah bende şimdi iğne oldum
Ay insAllah canim ya hayırlı sekilde olsun bende bi hamileymis havasına girdimOh oh haberler cok guzel canim bence ikimizde hamile kalicaz bu ay oyle hissediyorum. Bana da olmazsa dedi eger hamilelik 2 ay gelme dedi .
Yani çok hormon vermek gerekmiyor sana dedi ilaç kullanmasanda olur diyor artık kocandan gelen spermler önemli dedi is onda dedi . Hepimiz için geçerli bu tabi ben pekmez falan yedircem hergun keçiboynuzuAy insAllah canim ya hayırlı sekilde olsun bende bi hamileymis havasına girdimolmazsa neden 2 ay gelme dedi ki dinlenmek mi gerekiyormuş
2 hafta sonra inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeAyy çok güzel şuan 3 kişiyiz bu topikte hemen hemen aynı zamanlar adet günümüz sanırım. Birlikte bekkeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?