EKIM AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR

Arkadaslar acaba klomen bittikten sonra doktora gidene kadar yumurtlama olur mu ya dün bitti benim ilaç cuma adetin 11.gunu kontrol var . Ben ptesi degerlendirdim birde yarın değerlendiricem cuma da doktor ne derse ona göre yapicam. Ama bugün falan kaçırmismiyimdir diye kafama taktım. Bilerek 2 gün ara verdim

Valla canim biliyorsun seninle ayniyiz bende 2 gün değerlendirdim bugün yok yarını da düşünüyorum genelde gün aşırı önerilen ya

Yok büyük ihtimal kaçırmadın ama ne olur ne olmaz gün aşırıya devam edin siz

Valla canim biliyorsun seninle ayniyiz bende 2 gün değerlendirdim bugün yok yarını da düşünüyorum genelde gün aşırı önerilen ya
Evet o zaman bizim çalışmalarda aynı galiba pazar oldu bugün olcak yarında doktora gidince doktorumuz ne dicek ona göre hareket ederiz haber ver mutlaka canım

Yok büyük ihtimal kaçırmadın ama ne olur ne olmaz gün aşırıya devam edin siz
Inşallah yaa . 1 gün dolu bir gün boş olarak değerlendirmeliyiz sanırım yada iki gün boş bir gun dolu spermler için daha iyi sanki

Evet o zaman bizim çalışmalarda aynı galiba pazar oldu bugün olcak yarında doktora gidince doktorumuz ne dicek ona göre hareket ederiz haber ver mutlaka canım
Biz dün hariç bu haftayi degerlendirdik canim valla nasip artik yarin onemli ama 2 gündür yumurtlama sancısı oluyor gibi

Biz dün hariç bu haftayi degerlendirdik canim valla nasip artik yarin onemli ama 2 gündür yumurtlama sancısı oluyor gibi
O zaman yumurtladın yada yumurtlucan. Bende yok ağrı bisey . 2 gün önce çok fena batmalar oldu ama yumurtlama mı bimiyorum cnku adet biteli 3 gün olmuştu hemen olmas sanirim

O zaman yumurtladın yada yumurtlucan. Bende yok ağrı bisey . 2 gün önce çok fena batmalar oldu ama yumurtlama mı bimiyorum cnku adet biteli 3 gün olmuştu hemen olmas sanirim
Ilac farkli etki yapabiliyormus belki olur Senin de bugundu degil mi kontrolün? Ben şimdi geldim bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

Merhaba kızlar bende 8 ekimde çatlatma iğnesi kullandım ve adetim geçikirse gel dedi doktor siz ne zaman kontrole gideceksiniz

Canım bende doktordan çıktım 19 cm olmuş 4 yumurta var catlatma iğnesi yapicam aksam gün aşırı ilişki dedi . Ikiz gebelik olabilir dedi
Benimde bir tane solda olusmus yaninda bir tane daha oluşuyor dedi. Ilk ay kendi haline bırakalım iğneye gerek yok dedi ama istersen pazartesi gel catlamis mi bakalim dedi bu ay kendi haline bırakacağım bu yumurta ile gebe kalinir ama dedi bi ilaç daha verdi estrofemi yarin bırakıyorum buna devam ediyorum

Merhaba kızlar bende 8 ekimde çatlatma iğnesi kullandım ve adetim geçikirse gel dedi doktor siz ne zaman kontrole gideceksiniz
Merhaba cnm. Doktorum bana bir şey demedi Sadece hamileliği takip et hamilelik olmazsa tedaviye tekrar devam edicez dedi. 12 sinde vuruldum iğneden sonra 14,15 gün beklemek gerekiyor sanırım.

Oh oh haberler cok guzel canim bence ikimizde hamile kalicaz bu ay oyle hissediyorum. Bana da olmazsa dedi eger hamilelik 2 ay gelme dedi .

Ay insAllah canim ya hayırlı sekilde olsun bende bi hamileymis havasına girdim olmazsa neden 2 ay gelme dedi ki dinlenmek mi gerekiyormuş
Yani çok hormon vermek gerekmiyor sana dedi ilaç kullanmasanda olur diyor artık kocandan gelen spermler önemli dedi is onda dedi . Hepimiz için geçerli bu tabi ben pekmez falan yedircem hergun keçiboynuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…