Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Düşünme hiç aklından çıkar. Ama dikkatte et tabi.. Çok çabuk geçer zaten zaman artık. İlk 5 gün daha zor geçiyor. Belirti arama dinleme kendini derim Ben.

Akıntı normal verilen progestron iğnesi veya fitil size ne verildi bilmiyorum o yapıyormuş

Ben iğnesini kullaniyorum

Düşünme hiç aklından çıkar. Ama dikkatte et tabi.. Çok çabuk geçer zaten zaman artık. İlk 5 gün daha zor geçiyor. Belirti arama dinleme kendini derim Ben.
Haklısınız gerçekten ama o sakinliği koruyamadim. Hep olumsuz düşünceler. Deniz havası alayım biraz dedim gittim eve geldim yine aynı

Haklısınız gerçekten ama o sakinliği koruyamadim. Hep olumsuz düşünceler. Deniz havası alayım biraz dedim gittim eve geldim yine aynı
Kim ne derse desin o stres yapılıyor o üzüntü içini kaplıyor insanız doğamız bu.. Bu durumu normalleştir sadece.
Benim 3. Denemem. İnan bu kez dedim ki bu da olmazsa diğerini hemen yapabilir miyim acaba diye düşünüyordum..
Çabam umudum hiç bitmeyecek dedim.
Öyle zor zamanlar ki.. Birbirimizi ancak birbirimiz anlayabiliriz.

Gerçekten öyle ben de bundan sonra daha denemem diyorum. Ancak bu süreci yaşayanlar anlıyor.
Ama gerçekten dediğiniz gibi pozitif psikolojide olmamız gerek.

Bu süreci yaşayan herkes umarım kısa sürede pozitif sonucu görür.

İnşallah dileyen isteyen çabalayan herkes görür pozitifi..

Ben bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. 2. Çizgi çıktı ama erken yaptığım için acaba ilaçların etkisinden mi diye emin olamadım
Yaaa transferin yapıldığı günden hesaplarsaniz kaçıncı gundeydiniz

Ay hadi inşallah yaaa ne çok sevinirim

Yaa Bnde erkenden baktırmak istiyorum ama korkuyorum da .

Doktorunuz dediği gunde yaptırın inşallah yükselmiş değerlerle devam edersiniz
İnşallah. Ama idrar testi emin olamıyorum işte. Kan için perşembeye beklicem mecburen.
Erken yapmakta ayrı bi stres bu sefer acaba doğru mu ilaç etkisinden mi diye düşünüyor insan emin olamıyor bekleyin bence siz

Bence var annesi sorunsuz ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…