Düşünme hiç aklından çıkar. Ama dikkatte et tabi.. Çok çabuk geçer zaten zaman artık. İlk 5 gün daha zor geçiyor. Belirti arama dinleme kendini derim Ben.Ben de bekleme sürecindeyim.2. denemem. İlki olumsuz olduğu için bu da olumsuz gibi geliyor. Transfer sonrası 5. Günüm. Göğüs hassasiyetim vardı 2 gün önce bugün o geçti, birde beyaz akıntım oldu bugün o yüzden iyice strese girdim
Akıntı normal verilen progestron iğnesi veya fitil size ne verildi bilmiyorum o yapıyormuşBen de bekleme sürecindeyim.2. denemem. İlki olumsuz olduğu için bu da olumsuz gibi geliyor. Transfer sonrası 5. Günüm. Göğüs hassasiyetim vardı 2 gün önce bugün o geçti, birde beyaz akıntım oldu bugün o yüzden iyice strese girdim
Haklısınız gerçekten ama o sakinliği koruyamadim. Hep olumsuz düşünceler. Deniz havası alayım biraz dedim gittim eve geldim yine aynıDüşünme hiç aklından çıkar. Ama dikkatte et tabi.. Çok çabuk geçer zaten zaman artık. İlk 5 gün daha zor geçiyor. Belirti arama dinleme kendini derim Ben.
Kim ne derse desin o stres yapılıyor o üzüntü içini kaplıyor insanız doğamız bu.. Bu durumu normalleştir sadece.Haklısınız gerçekten ama o sakinliği koruyamadim. Hep olumsuz düşünceler. Deniz havası alayım biraz dedim gittim eve geldim yine aynı
İnşallah dileyen isteyen çabalayan herkes görür pozitifi..Gerçekten öyle ben de bundan sonra daha denemem diyorum. Ancak bu süreci yaşayanlar anlıyor.
Ama gerçekten dediğiniz gibi pozitif psikolojide olmamız gerek.
Bu süreci yaşayan herkes umarım kısa sürede pozitif sonucu görür.
12. gün test verdiğinizde degeriniz kaç çıkmistı? benim 12. gün 1830 14. gün 4380 benimde ikizmi acabaAA daha cok yeni hadi hayırlısı inşallah.
Evet evet geldi.. İkiz hamileyim şuan
HayırAaa test yapmadın mı evde hiç
12.gün değerim 2992 14.gün 6990 çıktı.12. gün test verdiğinizde degeriniz kaç çıkmistı? benim 12. gün 1830 14. gün 4380 benimde ikizmi acaba
Vayyy ne sabırHayırçok zor tutuyorum kendimi yapmamak için evde test bile bulundurmadım canım resmen şafak saydım atarsa doğan güneş kizlar
Ben bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. 2. Çizgi çıktı ama erken yaptığım için acaba ilaçların etkisinden mi diye emin olamadımİnşallah dileyen isteyen çabalayan herkes görür pozitifi..
YaaaBen bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım. 2. Çizgi çıktı ama erken yaptığım için acaba ilaçların etkisinden mi diye emin olamadım
Transfer gününü sayarsak 7. saymazsak 6. Gun inşallah doğrudur :)Yaaatransferin yapıldığı günden hesaplarsaniz kaçıncı gundeydiniz
Ay hadi inşallah yaaa ne çok sevinirim
Yaa Bnde erkenden baktırmak istiyorum ama korkuyorum da .Transfer gününü sayarsak 7. saymazsak 6. Gun inşallah doğrudur :)
İnşallah. Ama idrar testi emin olamıyorum işte. Kan için perşembeye beklicem mecburen.Yaa Bnde erkenden baktırmak istiyorum ama korkuyorum da .
Doktorunuz dediği gunde yaptırın inşallah yükselmiş değerlerle devam edersiniz
Bence var annesiİnşallah. Ama idrar testi emin olamıyorum işte. Kan için perşembeye beklicem mecburen.
Erken yapmakta ayrı bi stres bu sefer acaba doğru mu ilaç etkisinden mi diye düşünüyor insan emin olamıyor bekleyin bence siz
Bence var annesisorunsuz ilerler inşallah
O Sabrı gel bide bana sorVayyy ne sabırhadi bakalım yarın mı test günün
Hadi hayırlısı.. İnşallah güzel haberler alırsın.O Sabrı gel bide bana sor. Evet canım yarın sabah kan verecem hayirlisiyla güzel haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?