Maşallah korkma canım bende şuan çok şükür leke görmedim ama senin ikiz yaa yer edinmeye çalışıyorlar Allahın izniyle birşey olmaz hamileliğinde bol dua etYok kalp atışı için haftaya cumartesi gideceğiz. Keseleri gördük çarşamba günü.
Dün kanama geldi benim az birşey çok korktum bugun acile gittik birşey yokmuş çok şükür
İşte adete göre hesaplanıyor ya aynı senin gibi aslında 5 haftalığım. Kalp atışı için cumartesi gideceğim. Haftaya cumartesiİkiz olduğu için değerleriniz yüksek çıkmış aramızda bir gün var adet oda maşallah Rabbim inşallah sağlıklı hayırlısıyla dünya getirmeni nasip etsin şuan kaç haftalık oldun keseyi gördün ultrasonda da gördün bi dahaki kontrolün ne zaman
Çok teşekkürler Miğde bulantı var mı?Maşallah korkma canım bende şuan çok şükür leke görmedim ama senin ikiz yaa yer edinmeye çalışıyorlar Allahın izniyle birşey olmaz hamileliğinde bol dua et
Şuan 5+2yin adetime göre inşallah ben salı günü 5+6 olacağım hem kese hem kalp atışını görürüm hayırlı olsun canım senin içindeİşte adete göre hesaplanıyor ya aynı senin gibi aslında 5 haftalığım. Kalp atışı için cumartesi gideceğim. Haftaya cumartesi
Rica ederim iki sabahtır başladı bende bugün 3e kadar hissediyordum sonra rahatladım biraz galiba yeni başlıyoruz bulantılara senin varmıÇok teşekkürler Miğde bulantı var mı?
Kaçıncı gün yaptın testini canım kaçıncı gün embriyosu bide test hemen çıktımı ikinci çizgisiGebelik var mı yardımcı olur musunz
Sanada hayırlı olsunŞuan 5+2yin adetime göre inşallah ben salı günü 5+6 olacağım hem kese hem kalp atışını görürüm hayırlı olsun canım senin içinde
Bugün bayağı var ya.Rica ederim iki sabahtır başladı bende bugün 3e kadar hissediyordum sonra rahatladım biraz galiba yeni başlıyoruz bulantılara senin varmı
Sağoll canım inşallahSanada hayırlı olsuninşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Korkuyorum iştahım 1 haftadır güzeldi ama bulantı bugün başlayınca kötü oldum hayırlısı olsun inşallahBugün bayağı var ya.
Silikte olsa görünüyor tüp bebekmi normal mi canımGörünüyor mu ikinci çizgi yoksa bn mi goruyorum sadece
İdrar testini bir iki gün daha yapın koyulaşırsa kan tahlili yapın yada bekleyemiyorsanız direk kan tahlili yapın hayırlısı olur inşallhNormal
En iyisi yaparsınız biliyorum sabretmek zor ama emin olursun yarın bi daha yap pazar günü bi daha test yap kronometreden saniyelerine bak ikinci çizgi kaç saniyede çıkıyor ben her gün öyle yapmıştım ikinci çizgi artık idrarı damlattığım gibi çkıp koyulaşıyordu hayırlı olur inşallahPazartesi ye kadar adet görmezsem tekrar yeniden yapcagim testi eğer koyulasmissa kan vermeyi düşünüyorum sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?