Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Bence şimdiden moralinizi bozmayın kaset testler de çıkmaya biliyor..Benim de çıkmamıştı, isterseniz erken gebelik testi alın onun la tekrarlayın..Ben bugün kan verdim 11.gün pozitif çıktı çok şükür.

masallah canim Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlerin başına ❤sen kaçıncı gün test yapmistin peki negatof ciktiginda

Ne güzel maşallah, Allah tamamina erdirsin, bi cok yerde erken cikanda vad cikmayanda var bekliyorum kan testi gününü

masallah canim Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlerin başına ❤sen kaçıncı gün test yapmistin peki negatof ciktiginda
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim Ben sekizinci gün kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı.

Merhaba benim yumurta toplama işlemim oldu şuan embriyolar donduruldu doktorum rahim dinlerdirme yqpıcaz dedi bekliyorum ve çok heycanlıyım ne zaman transfer zamanı gelicek sabırsızlanıyorum

Merhaba benim yumurta toplama işlemim oldu şuan embriyolar donduruldu doktorum rahim dinlerdirme yqpıcaz dedi bekliyorum ve çok heycanlıyım ne zaman transfer zamanı gelicek sabırsızlanıyorum
Benimde embriyo lar dondurulmuştu. Rahim dinlenip toparlanacak. 2. adet de gel demişti. Doktordan doktora değişir tabi.

10 Kasım da kalp atışı ve kese göreceğiz canım. Arada kendi kendime kaset test yapıyorum çift çizgi görüp ağlıyorum. Dr araştırması içindeyim bir de. Şuanlik beklemedeyiz.
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Belirtiniz var mıydı acaba. Pozitif sonucu öğrenmeden öncesinde veya sonrasında

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Belirtiniz var mıydı acaba. Pozitif sonucu öğrenmeden öncesinde veya sonrasında
Merhaba teşekkür ederim
Akıntım ve kasıklarda batmalarım vardı.
Ama hiç belirti olmadan hamilelik haberi olan arkadaşlarım da oldu. Önemli olan bu süreçte dinlenmeniz; kendinizi yormadan yürümeniz . Gerilme; eğilme; uzanma yasak. Ve bebeğinizle konuşun

Dikkat ediyorum. Tessekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun

6+2 haftalık hamileyim. Kanamam oldu Bi anda çok korktum. Acile gittimm geldim düşük tehlikesi var dedi. Aranızda düşük tehlikesi olan varmı? Çok korkuyorum bebişime bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…