Bence şimdiden moralinizi bozmayın kaset testler de çıkmaya biliyor..Benim de çıkmamıştı, isterseniz erken gebelik testi alın onun la tekrarlayın..Ben bugün kan verdim 11.gün pozitif çıktı çok şükür.Evet kaset test yapmistim ,sayfalarda bazi insanlarda siliktr olsa çıkmış ondan heveslendim belki dedim ama negatif cikti bide akşam yaptim ama o kadar üzüldüm o kadar agladim ki anlatamam insallah hala idrarima gecmemistir o yuzden oyle çıkmıştır
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu?
Bence şimdiden moralinizi bozmayın kaset testler de çıkmaya biliyor..Benim de çıkmamıştı, isterseniz erken gebelik testi alın onun la tekrarlayın..Ben bugün kan verdim 11.gün pozitif çıktı çok şükür.
Benim de 5.gün embriyosu.bugün 7.günüm idrar da çift çizgi çıktı kanda da çıktı.ucuz testlerden yaptım5.gün embriyosu
Belirtiniz var mıydı, sağlıcakla kucağınıza alın insaallahBenim de 5.gün embriyosu.bugün 7.günüm idrar da çift çizgi çıktı kanda da çıktı.ucuz testlerden yaptım
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbimmasallah canim Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlerin başına ❤sen kaçıncı gün test yapmistin peki negatof ciktiginda
Benimde embriyo lar dondurulmuştu. Rahim dinlenip toparlanacak. 2. adet de gel demişti. Doktordan doktora değişir tabi.Merhaba benim yumurta toplama işlemim oldu şuan embriyolar donduruldu doktorum rahim dinlerdirme yqpıcaz dedi bekliyorum ve çok heycanlıyım ne zaman transfer zamanı gelicek sabırsızlanıyorum
Keseyi görmeye gittiniz mi ?10. Ve 12. Gün diyor Dr. Ve kaset test herkeste doğru sonucu vermiyor maalesef.
10 Kasım da kalp atışı ve kese göreceğiz canım. Arada kendi kendime kaset test yapıyorumKeseyi görmeye gittiniz mi ?
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Belirtiniz var mıydı acaba. Pozitif sonucu öğrenmeden öncesinde veya sonrasında10 Kasım da kalp atışı ve kese göreceğiz canım. Arada kendi kendime kaset test yapıyorumçift çizgi görüp ağlıyorum. Dr araştırması içindeyim bir de. Şuanlik beklemedeyiz.
MerhabaMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Belirtiniz var mıydı acaba. Pozitif sonucu öğrenmeden öncesinde veya sonrasında
Dikkat ediyorum. Tessekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsunMerhabateşekkür ederim
Akıntım ve kasıklarda batmalarım vardı.
Ama hiç belirti olmadan hamilelik haberi olan arkadaşlarım da oldu. Önemli olan bu süreçte dinlenmeniz; kendinizi yormadan yürümeniz . Gerilme; eğilme; uzanma yasak. Ve bebeğinizle konuşun
Güzel haberinizi bekliyoruzDikkat ediyorum. Tessekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun
Insaallah. Çok ümitli değilim. 4.denemem. O kadar olumsuzluk yaşadım ki hayalimde bile pozitif olduğunu düşünemiyorum..Güzel haberinizi bekliyoruz
Umutsuzluk yok. Olacak inşallahInsaallah. Çok ümitli değilim. 4.denemem. O kadar olumsuzluk yaşadım ki hayalimde bile pozitif olduğunu düşünemiyorum..
Iyi dilegin için saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?