- 27 Şubat 2021
- 206
- 210
- 33
- 40
Korkma allah a güven rızkı varsa doğacak sa 9 ay boyunca kanaman olsa yine doğar,sağlıksız bir bebek se de rahim onu tutmaz hakkında hayırlısı olsun rabbine güzen sığın6+2 haftalık hamileyim. Kanamam oldu Bi anda çok korktum. Acile gittimm geldim düşük tehlikesi var dedi. Aranızda düşük tehlikesi olan varmı? Çok korkuyorum bebişime bişey olacak diye
Çok sağol canım desteğin için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKorkma allah a güven rızkı varsa doğacak sa 9 ay boyunca kanaman olsa yine doğar,sağlıksız bir bebek se de rahim onu tutmaz hakkında hayırlısı olsun rabbine güzen sığın
Progesteron kullanıyorsun zaten o düşmesine ebgel olur parça düşmediği sürece kanamalardan korkmaÇok sağol canım desteğin için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet benim de doktorum öyle dedi ben ilaçsız adet olamıyorum progestan verdi fitil bakalım ilkini olayım da bir ikincisi kolayBenimde embriyo lar dondurulmuştu. Rahim dinlenip toparlanacak. 2. adet de gel demişti. Doktordan doktora değişir tabi.
12 hafta düşük riski kalkana kadarAranızda iğne kullanan var mı? Transferden sonra hala devam eden var mı? Ne kadar kullanıcağız acaba
Hangi iğne 3 ay olacak?12 hafta düşük riski kalkana kadar
3 ay yani
ProgestronHangi iğne 3 ay olacak?
Teşekkürler canımProgestron
Tabii ki değişebilir kan testi gününüzü bekleyinMerhabaLar :) Bende ekim transferiyim 27 ekim 5. Gün embriyosu sonuç için bekLemedeyim ama idrar testi negatif çıktı kanda sonuç degisebiLir mi acaba ;(
MerhabaLar :) Bende ekim transferiyim 27 ekim 5. Gün embriyosu sonuç için bekLemedeyim ama idrar testi negatif çıktı kanda sonuç degisebiLir mi acaba ;(
Herkesde degisiyor size bazı örnekler attimBugün 10. Gün 8. ve 9. Günlerde yapmıştım ama olsa silik bile çıkmaz miydi
Belirti aramayın o belirti değil ilaçların etkisi suan vucut adet olamıyor hem o hem ilaçların etkisi varGerçekten mi Allah bağışlasın ne mutlu güzel haberi almışsınız darısı da bizlere olur umarım ama adet belirtilerim komple hepsi olduadet öncesi göğüs sisligim inerdi yine aynı şekilde hiç umudum kalmadi
Herkesde degisiyor size bazı örnekler attim
Benimde dun 10.gunumdu negatif çıktı idrar ama hiç motivasyonum bozulmadı
Kan günümü beklemeye devam
Herkesin yapısı embriyo 5.gun olsa bile hücresi gebelik hormonunun kana karışması vs herkesde farklı
Onlar başka insanların deneyimleriÖyle mi kusuruma bakmayın pozitif aldım deyince oldu sanmistim
Belirti aramayın o belirti değil ilaçların etkisi suan vucut adet olamıyor hem o hem ilaçların etkisi var
Benim ilk günden beri bel kasik agrim göğüsler şiş hatta belimin yanları çatladı
Hemşireye ilettim aaa tutunma belirtisi demedi ilaclardan beklediğimiz bir durum ama çatlama duymamıştım dedi
Rahat olun idrar kesin sonuç verse hekimler evde şu günlerde deneyin derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?