Ekim Ayı Transfer bu başlıkta toplaşalım 🙏😊

Merhaba cnm aynen öyle .hele ki o gel gitler cok yorucu .doktorum naturel siklusta başarı oranı daha yüksek demıstı ama bende işe yaramadı malesef ilk embriyom ziyan oldu tutmadı .şimdi elimde bitanecık kaldı ınsallah dermanım ilaçlı transferdir ve bu defa tutar .sende hangı ilac alerjı oluşturdu ki bu denli merak ettim .
Yasmin canım. Şimdi bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılmamasıyla ilgili toplantı yapılacakmış. Çok kişide çarpıntı görülmeye başlanmış. Tüm dualarım aeninle canım, inşallah tutar 🙏

Yasmin canım. Şimdi bazı tüp bebek merkezlerinde kullanılmamasıyla ilgili toplantı yapılacakmış. Çok kişide çarpıntı görülmeye başlanmış. Tüm dualarım aeninle canım, inşallah tutar 🙏
İnsallah cnm hepımızın gönlündeki ne ise olsun 🙏yasmin vermedı bana doktorum ama duydum bu ilacı doğum kontrol hapı degıl mi

Ben daha adet olmadım ilk randevuya gittiğimde sorarım onu da :KK66: dondurulmuş ilk kez olacağı için naturel yapmak isteyebilirler gibi geliyor ama bakalım hangisi hayırlısı ise öyle olsun inşallah
Aynen cnm Memorial naturel siklusta tercih edıyor eğer kadın her ay düzenli yumurtluyorsa .bence sana da naturel yapacaklar .naturel sıklusta başarı yüzdesi daha yüksek zaten .bu arada senın kontrol muayenelerını vs hep Yücel bey mi yaptı ?transferi de mi Yücel bey yaptı ?sen kendisine tavsıye uzerıne mi gittin öyle mi denk geldı

Ben de yazayım arkadaslar,su an transferden geldim, yasim 34,iki tane 3. gün embriyosu,biri a kalite,digeri c imiş. Embriyolarım biraz küçükmüş,cok da umutlanma dedi dr,ama ben yine de umutluyum. Yaratan Allah , insallah isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir.
Aynen öyle canım benım .kaliteye buyuk küçük olduğuna hiç bakmıyor .doktorun yüzde 70 dedıgı embriyom tutmadı .6.gün embriyosu idi hem de pgt Li .bu işte nasip kısmet faktörü gerçekten çöl önemli

Hoş geldın P Parees umarım güzel şeyler paylaşıp cogalabıldıgımız bir topik olur 🙏🤰🌞5deneme 4 ü pozitif olması aslında harıka bir şey .ama düşmesi neden araştırılmadan mı koyuyorlar embriyoyu her defasında neden ,nasıl düşüyor ?pgt yaptırmadınız mı ?nerde tedavi görüyorsun be yaş kaç sakıncası yoksa ?
Cok tesekkür ederim 🍀🙏🏼 Inan cok zorlu bir sürecten gectim/geciyorum. Neredeyse her defasinda hamile kalip, sonrasinda nedensizce düsük yapmak cok zor. Hem esim hemde ben bastan asaga kontrol edildik, fakat ele avuca sigacak birsey bulunmadi. Endometriosis hastasiyim, yumurtaliklarimda cikolata kisti vardi, fakat ameliyatla alindi. Kistler varken 2 defa hamile kaldim, dedik kistler belki sorun cikariyor, ama kistlerden sonrada 2 adet düsük yasadim. Endometriosis nedeniyle bünyemin hizli calistigini söylüyorlar, ve vucudum gebeligin guzel birsey oldugunun farkina varmadan düsürüyor. Bilmiyorum. Cesitli ilaclar verildi fakat hicbirinin faydasi yok. Yurtdisinda kaliyorum, burdaki doktorlar baska diyor, türkiyedeki doktorlar baska 😩😩 yani bir cikmaz icindeyim.. haftaya Istanbula gelip yumurta transferi yapacagiz Allah izin verirse… eylülde 30. yasima bastim 👍🏼 2,5 senedir deniyoruz.. Istanbul Danimarka arasi gidip geliyoruz.. cok zor..

Aynen cnm Memorial naturel siklusta tercih edıyor eğer kadın her ay düzenli yumurtluyorsa .bence sana da naturel yapacaklar .naturel sıklusta başarı yüzdesi daha yüksek zaten .bu arada senın kontrol muayenelerını vs hep Yücel bey mi yaptı ?transferi de mi Yücel bey yaptı ?sen kendisine tavsıye uzerıne mi gittin öyle mi denk geldı
Evet cnm büyük ihtimal naturel olur gibi geliyor bana da, aklıma tek takılan şey histeroskopi olmalı mıyım acaba sorusu ama bunu doktoruma sorduğumda gerek görülmedi rahim iyi durumda dedi senin baştan histeroskopiye nasıl karar verilmişti cnm? Kontrollerimi muayenelerimi hep Yücel bey yaptı ilk randevum öyle denk gelmişti ismini de duymuştum forumda onunla devam ettim o şekilde oldu :)

Kızlaaaar 4 ekimde benim gibi transfer olan arkadaşlar, nasılsınız belirti vs var mı? Test gününüz ne zaman 🌸🌸

Naturel siklusta mı verildi cnm sana Yasmin ? Bana henüz hıc reçete edılmedı bu ilaç
Bana opudan sonra vermişti ertesi ay transfer olacaktım. Ama olamadan zaten daha 2. günde hastanelik oldum aşırı çarpıntıdan. Bu yüzden doğal siklusa geçtik. Doğal siklusta ilaç vermiyor son aşamaya kadar

Merhaba kizlar benimde 2. Denemem ilki 9 ay önce düşükle sonuçlandı bu ay 2. Tedaviye başladım suan estrofem kullanıyorum 14 ekimde transferim olacak

Daha transfer olmadım bile .ekim 17-18 gibi okurum herhalde .😉cok sağ olun insallah bu defa güzel olur
Aaa ne kadar güzel ilk olurken çok güzel bi heyecan oluyor. Çook güzel haberlerini bekliyorum 🙃🙈🥰
Bu arada ne kadar şanslısın tüp bebekte ,ne guzelmıs 🙏😊belirti olmadı mı gerçekten hiç
Ya şöyle belirti oldu ama ben onları belirti olarak saymadım ama yinede tarihe not düşmüştüm sanada atayım tek tek sırayla ne yaşadığımı 🙃

E epoh34 şimdi tarihe not yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıyorum🤭

2 ekim (transfer olduğum günün ertesi günü);😂
17.35 çok şiddetli göğsüm daralıyor. Aç olmadığım halde karnım gurulduyor. Bu kızımda da olmuştu ama hiç belirtiden saymamıştım. Şimdi saysam mı? 🙄 17.50 yaklaşık bi 10 sn kadar karnıma iğne saplanıyor gibi oldu. Hâlâ sırtımı yaslayinca daraliyorum. Öne doğru eğilince geçiyor daralma.. 18.15 çok hafif baş ağrısı var. Ama bu bir belirti olmayabilir çünkü sabah duş aldım ve ıslak bir şekilde saçımı bağlayıp evden çıktım belki oyüzden ağrıyor olabilir🤭 hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak gel miniğim🥰. 18.22 göbeğimin alt tarafı hafif ağrıyor. Ve hâlâ sırtımı yaslayinca nefesim daralıyor. Bütün bunlar ilk günden belirti mi gerçekten🤔 sürekli idrarım geliyor ☺️ bide tuhaf bişey var ama bunu kimseyle paylaşmicam çünkü tam da 18.41 de şuan içim bi kımıl kımıl oldu acaba bu hissetmek mi oluyor miniğimi❤️🥰 kızımda da transfer sonrası çok mutluydum hatta kendime hiç dikkat etmiyordum koşuyordum ağır kaldırıyorum ve olumlu olumsuz hiç bişey hissetmiyordum. Sanırım o duygu aslında olumlu olduğu için iç güdüsel olabilir mi?🙃 Çok fazla gaz var. Ve baş ağrısı hafif derecede devam ediyor. Gözlerime de vuruyor ağrı. Ateşim 36.7

3 Ekim🎈
6.56 çok hafif derece karnıma batma oldu çok kısa sürdü yine.. 18.02 ara ara çok kısa süreli göbeğimin sol alt tarafına ağrılar giriyor. Ama hafif ağrılar şiddetli değil. Bunu belirtiden saymıyorum 🙄 minik fare sen tutarsan kesin erkeksin bence çünkü ben ablanda daha farklı belirtiler yaşadım 🤰🏻

4 Ekim;❤️
Sabah yataktayken sağ kasığımda 2-3 saniyelik batmalar oldu. Sonra bacağıma vurdu ağrısı. Aslında transfer öncesi göğüslerim şiş ve çok hafif ağrıyordu şuan da daha şiş bayağı bi büyüdüler 🙈ve biraz daha fazla ağrıyor ama ben biraz umutsuzum hep kızımda ki gibi keskin net belirtiler arıyorum onlarda yok 🤷🏻‍♀️ eveeettt vajinada batmalar oldu çok şükür ve çok şükür idrar yaparken ağrılarda başladı tıpkı kızımda olduğu gibi şimdi daha umutluyum ama değişik bi hap kullanıyorum onun etkisi olabilir mi diye de korkuyorum 😔. 19.30 sol kasıkta batma bu sefer bi 10 sn kadar sürdü. Kızımda da olmuştu ama onda 5.gün oldu. Bu arada bugün 3.gun erken gebelik testi yaptım ve negatifti...

5 ekim; 😔
5 saniyelik çok hafif karın ağrısı 😔 belirtiler gidiyor olumsuz biliyorum...

6 Ekim🙋🏻‍♀️
Veeee sabahın köründe ilk idrarla erken gebelik testinde bana ben burdayııımm dedin miniğim ✋🏻 okadar çok belirsizdi ki anca testi elime alıp sağa sola oynatınca zar zor bi gölge görüyordum. Hemen eşime gösterdim ben göremiyorum dedi🙄 acaba ben mi yanlış görüyorum diye düşünüp resmini çekip arkadaşlarıma gönderdim onlarda görüyoruz dedi. Oysa ki ben çıplak gözle zor görüyorum çektiğim resimlerde görünmüyordu ama arkadaşlarımın gözleri benimkilerden daha iyiymiş hemen gördüler 🎊 ve testim ilerleyen saatlerde kurudukça daha çok belli oldu..🥰 ama eşim bana hâlâ inanmayıp yok diyordu 🤦🏻‍♀️ yarın kesinlikle kana gitmeliyim

7 Ekim🎊
Tam da bugün yani transfer gününü saymazsak 6.günümde kızımda hem idrarda hemde kanda kızımı gördüğüm gün, bu sefer ikinci bebeğimin haberini aldım🤲🏻 sabah ilk işim idrar testi yapmak oldu birazcık daha belirgindi sonrasında da kan verdim veeee 31.12 🤰🏻 çooookk şükür Allah'ım bana bu günleri yaşattığın için 🤲🏻 bu arada daha ben test sonucumu öğrenmeden annemlerde oturuyordum çok uykum geliyordu gözlerim baygın baygındı o sırada komşumuz geldi hamile misin dedi 😱 yoo ne oldu ki dedim🤭 sanki öyle bi tipin var dedi 😂 akşama eşime sürpriz yapıp pozitif kan sonucumu gözüne sokmam gerekiyor 🤣 eşime sürprizi kızımla birlikte yaptım çok mutlu oldu ve ben yine şok olacak bişey öğrendim 😯
Yine ben sonucumu öğrenmeden eşimin iş yerine kuzeni gelmiş. Benim hamile olup olmadığımı sormuş🙈 eşimde dün test yaptı illede pozitif hamileyim diyordu ama ben görmedim demiş 😂 meğer eşimin kuzeni beni rüyasında hamile görmüş herkese malûm oluyor da benim kocaya olmuyor 🤔
Bu arada test sonucum gelmeden önce çok uykum geliyordu ama aniden oldu bu ve baygın bakıyordum. 2 saat sonra uykulu halimden eser kalmadi. Akşamda aynı şekilde bir anda uykum geldi ve baygın bakıyordum 2 saat sonra hiç uykum var gibi değildim... Birde gaz var..

Arkadaşlar merhaba, ilaçsız doğal siklus takibi aslında en doğal olanı. Ben de 2 defadır aynı şekilde transfere hazırlanıyorum. İlkinde tuttu, 7. haftada kalbi durdu. Şimdi yine doğal siklusla hazırlık yapıyoruz. Çok sık kontrol yapılıyor yumurtanın büyümesi ve çatlaması konusunda. Hormon testleri de 2-3 güne bir kontrol ediliyor. Bu biraz doktorun tercihi. Bende mesela transfer hazırlığında kullanılan ilaçlardan birine ciddi alerjim çıktı. Bırakın transfer olmayı, kardiyolojide 6 ay ilaçla ritim bozukluğu tedavisi gördüm pandemide. O yüzden illa ilaç şrt değil. Bebeğin tutunması da sadece ilaçlara bağlı değil.
O msjimi yazdıktan sonra aklıma geldi evet ilk defa duydum ilaçsız transferi ama bende şu tüp bebekte ve düşük tehlikesi olanlara verdikleri progesteron ilacıyla ilgi bebekleri anne karninda eş cinsel hormonu yüklüyor olarak okudum ve bilimsel olarak da kanıtlanmış transfere gitmeden öncesinde bıraktım ama transfer günü doktorum kızmasın diye orada görünsün diye bir gün önceden ve transfer gününde tekrar kullandım. Transferden sonrada bıraktım hâlâ da kullanmıyorum. Bebeğimin kesesini görünce de diğer haplarımi bırakmayı düşünüyorum... Bencede ilaçsız olarak denenmesi daha iyi.. Rabbim sizede güzel sonuçlar versin inşallah 🤲🏻🥰

Back
X