Kızlar hiç belirtisi olan var mı?transfer günüyle beraber 4. Günüm hiçbir belirtim yok
Bende aynıyım canım benimSeni çok iyi anlıyorum canım ben de sabahtan beri ağlıyorum. Moralim çok bozuk. Rahim güzeldi. İki embriyo koyuldu. 8. Gün testim negatif
Aynen canim zor oluyo gerçekten ama yeniden tedaviye başlayinca üzüntünün yerini yeni heyecan alıyo ben negatif sonucu gordugumde hemsirem hemen gel tekrar baslayalim donmuslari deneyelim deyince gülerek kapattim telefonu eşimde şaşkın şaşkın bakıyo inanki uzuntuse geçiyo gidiyo denemeye devam sağlığımız yerinde olduğu müddetçeGercekten öyle maalesef birde negatifi gördünmü çok büyük acı çekiyosun zaten sabahtan beri ruh gibiyim
Öylede canım bn üç ay önce üçüzlerimi kaybettim sırf onların acısını bastırmak için bu kadar acele ediyodum şimdi açım kat kat arttıAynen canim zor oluyo gerçekten ama yeniden tedaviye başlayinca üzüntünün yerini yeni heyecan alıyo ben negatif sonucu gordugumde hemsirem hemen gel tekrar baslayalim donmuslari deneyelim deyince gülerek kapattim telefonu eşimde şaşkın şaşkın bakıyo inanki uzuntuse geçiyo gidiyo denemeye devam sağlığımız yerinde olduğu müddetçe
Malesef gerisi de iste nasip kismet işine kalıyor canım vakti geldiginde en kotu tutmaz dedikleri embriyo bile tutuyo super dedikleri tutmuyo yani biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalıyor canım Rabbim cok aratmasın hic kimseye zor gerçekten benim evim birde ilkokula yakin balkonumdan görüyorum çocuk sesleri evimi dolduruyor bazen o kadar cok agliyorum ki Rabbim hasretlerimize kavuştursun çabucak inşallahBende aynıyım canım benim
Benimde hiçbi problemim yoktu doktor dogal yolla kalırsın bu sefer demişti ama ben evlatrımın acısını bastırmak için beklemek istemedim hemen transfer istedim ikiside iyi kalite %90 tutar demişti o kadar umutluydumki anlatamam
İnşallah canım inşallah elden gelen bişey yok üzülsekte ağlasakta hepsi boşaMalesef gerisi de iste nasip kismet işine kalıyor canım vakti geldiginde en kotu tutmaz dedikleri embriyo bile tutuyo super dedikleri tutmuyo yani biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalıyor canım Rabbim cok aratmasın hic kimseye zor gerçekten benim evim birde ilkokula yakin balkonumdan görüyorum çocuk sesleri evimi dolduruyor bazen o kadar cok agliyorum ki Rabbim hasretlerimize kavuştursun çabucak inşallah
Yine olacak canim buna inan Rabbim yine yaşatacak sana o duyguyu ama bu sefer saglikli bi sekilde nasip etsin inşallah dur hele bakalim bi sonucun netlessin simdiden karalar bağlama yinede negatifte olsa şükretmeye devam et belkide buda tutacakti buda dusecekti daha yipranacaktin öyle değil mi inşallah son kalan embriyon evlat olur sanaÖylede canım bn üç ay önce üçüzlerimi kaybettim sırf onların acısını bastırmak için bu kadar acele ediyodum şimdi açım kat kat arttı
Aynen canımİnşallah canım inşallah elden gelen bişey yok üzülsekte ağlasakta hepsi boşa
Evet canım çok haklısın inşallah o son kalsn tutarYine olacak canim buna inan Rabbim yine yaşatacak sana o duyguyu ama bu sefer saglikli bi sekilde nasip etsin inşallah dur hele bakalim bi sonucun netlessin simdiden karalar bağlama yinede negatifte olsa şükretmeye devam et belkide buda tutacakti buda dusecekti daha yipranacaktin öyle değil mi inşallah son kalan embriyon evlat olur sana
İnşallah canım bekle bakalim belkide seninle bebişinEvet canım çok haklısın inşallah o son kalsn tutar
İnşallah canım lütfen dua et banaİnşallah canım bekle bakalim belkide seninle bebişin
Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah pozitife dönerlerBende aynıyım canım benim
Benimde hiçbi problemim yoktu doktor dogal yolla kalırsın bu sefer demişti ama ben evlatrımın acısını bastırmak için beklemek istemedim hemen transfer istedim ikiside iyi kalite %90 tutar demişti o kadar umutluydumki anlatamam
Rabbim o ğçüzlerin eksikliklerini hissettirmeden inşallah tez vakitte kucagini doldursunÖylede canım bn üç ay önce üçüzlerimi kaybettim sırf onların acısını bastırmak için bu kadar acele ediyodum şimdi açım kat kat arttı
Keseyi görene kadar ilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum. Haftaya cuma kese gözükür dedi bana son adet tarihime göre 5 haftalık şuanAmin inşallah canım bnm ins bnmde güzel cikarr şuan progesteron iğne ve fıtıl bide kansulandirici iğne kullanıyorum devir ve balık yağı bukadsr doktor sana ilaçlara devam et dedinu
Bende 8. Gün predictor marka test yaptım seninkinden çok az belirgin çıktı dünyadaki en güvenilir test predictor. Var gibi duruyorHerkese merhabalar kızlar öncelikle Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Bir süredir bu başlığı takip ediyorum gün be gün yazılanları okuyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edememiştim. Bende 6 ekim(geçtiğimiz perşembe ) de 3. Gün çift embiryo transferi oldum. İlk denememiz. (Amh 0,24 tü) ve heyacanı bekleyiş içerisindeyim. Test tarihim 16 ekim. Çarşamba gününden beri de prodoctor marka erken gebelik testini uyguluyorum. Çarşamba çok çok slik belirsiz bir hayalet çizgi dün tamamen negatifi gördüm iki gündür açıkça moralim biraz bozuk halde bekliyordum. Belki çatlatma iğnesinin etkisi anca geçiyordur diye düşündüm. Ama test tarihime kadar da evde test yapmaya kararlıydım. Bugun normal kullandığım markanın yanında bir de predictor early marka erken gebelik testi ile birlikte aynı anda test yaptım. Bu testi ilk defa duymuştum ve üstüne basa basa silik çizgi olsa bile geçerli tarzı bişi yazmışlardı. Sonuç prodoctor marka da hayali yakından bakınca anlaşılan bir çizgi gördüm predictor marka olanda ise çok net açık pembe çizgiyi gördüm. Çok sevindim. İnş bebeğim benimledir. Söylemeye çalıştığım bazen kullanılan markalardan kaynaklı da böyle şeyler olabilir. Kimseye durduk yerde umut vermek istemem ama böyle konularda psikoloji çok önemli günlerdir her yazdığınızı okudum bazı arkadaşlarla benzer durumlarda olduğumu gördüm. Onların da yazdıkları karamsarlığa düştüğümde bana umut olmuştu. İnş bende burada birilerine yardımcı olabilirim. Hepinizi çok sevdim. Umarım herşey gönlümüzce olur.
Öyle oluyor ya 10.günün sabahı silikleşmişti hissetmiştim sanki sevinemedim.Kızlar bugün transferin 7.günü tamam postifi gördüm ama bu kadar erken görmek hiç iyi değil gercekten inanır mısınız günde iki defa test ediyorum kimyalar mı olacak herşey olunda mı diye gerçekten piskolojik olarak berbat ötesi birşey kan pazartesi verilecek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?