Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar transfer daha olmadım ben ama acayip stres var bende doktorda stres etkiliyo dedi ama kendime engel olamıyorum. Sizlerde de var mı stres? Bir ben mi boyle hissedıyorum diye daha da moralım bozuk sanki herkes hayatını devam ettırıyo gibi gelıyo bana bir ben ettiremıyorum

Keseyi görene kadar ilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum. Haftaya cuma kese gözükür dedi bana son adet tarihime göre 5 haftalık şuan
Yaaaa doktor şuan bana ilaçlara devam dedi üç gün sonra kan ver dedi pazar günü kan vericem bnmde 4haftalik olcak yarın inslalh haftaya da 5haftalik olur acaba banada dermi ozmana kadar kullan diye bn ignelerde baya zorlaniyrium günde 3tane iğne yapıyorum desem hap verse verirmi

Bize positifse 12 haftalık olana kadar devam demişti

Bize positifse 12 haftalık olana kadar devam demişti
Banada demişti ama bazı tanıdığım 8hafta sonra bıraktı kişiden kişiye değişiyor herhalde bide canım sen nelere dikkat ediyorusn Yemek olarak bn hergun süt içmeye calsiicam bide badem ve kabak çekirdeği almayı düşünüyorum ondanda hergun yersem yeterbide bnm.hic belirtim uok çok şükür sadece uykum çok okadar

Biz aşağı yukri aynıyız galiba ayni tarihlere gelecek her gün süt badem havuc ve yumurta yemeye özen gösteriyorum. Baska da yaptıgım yok. Belirti de arada kasıklara sancı giriyor o kadar

Biz aşağı yukri aynıyız galiba ayni tarihlere gelecek her gün süt badem havuc ve yumurta yemeye özen gösteriyorum. Baska da yaptıgım yok. Belirti de arada kasıklara sancı giriyor o kadar
Aynn canım bende öyle yapicam insallh hergun yumurtada midemi bulandırıyor artık isteğim gelmiyo sen ne zman gdiiceksin kalp atışını duymaya

Aynn canım bende öyle yapicam insallh hergun yumurtada midemi bulandırıyor artık isteğim gelmiyo sen ne zman gdiiceksin kalp atışını duymaya
Ben evde tesler 4. Gün postiv cıkmaya başladı kanı daha pazartesi verecem ve carsamba artış güzel olursa inş doktor der bilmiyorum ki ama bende de şey diyor eğer gebelik onaylanırsa ins 25.06.2023

Ben evde tesler 4. Gün postiv cıkmaya başladı kanı daha pazartesi verecem ve carsamba artış güzel olursa inş doktor der bilmiyorum ki ama bende de şey diyor eğer gebelik onaylanırsa ins 25.06.2023
Aaa bnmde aynii 25haziran gozukuyo ama bn yanlış işaretlemişim forumda 24haziran gozukuyohadi inslalh sağlıcakla buysunler genelde diyolar iki hafta sonra gelip kalp atisini duyabilirsiniz diyolar ama baklaim

Aaa bnmde aynii 25haziran gozukuyo ama bn yanlış işaretlemişim forumda 24haziran gozukuyohadi inslalh sağlıcakla buysunler genelde diyolar iki hafta sonra gelip kalp atisini duyabilirsiniz diyolar ama baklaim
Hayırlısı bekleyip görecez bfn daha hamile diye işaretlemedim galiba çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…