Ben gördüm var ilk be s dakikada çıktıysa var erken gebelik testi yapsaydınız hemen cikardiBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Ben t2 de görüyorum sanki, kaçıncı gundesinBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Yaaaa doktor şuan bana ilaçlara devam dedi üç gün sonra kan ver dedi pazar günü kan vericem bnmde 4haftalik olcak yarın inslalh haftaya da 5haftalik olur acaba banada dermi ozmana kadar kullan diye bn ignelerde baya zorlaniyrium günde 3tane iğne yapıyorum desem hap verse verirmiKeseyi görene kadar ilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum. Haftaya cuma kese gözükür dedi bana son adet tarihime göre 5 haftalık şuan
Amin inşallahMerhaba bende ayın 19unda transfer olucam inşallah güzel sonuçlar aliriz hayırlısı olsun beraber geçirelim vakti
Var canım goruyroum kaçıncı gundesin erken yapmissin galibaBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Hafif varBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
Bize positifse 12 haftalık olana kadar devam demiştiYaaaa doktor şuan bana ilaçlara devam dedi üç gün sonra kan ver dedi pazar günü kan vericem bnmde 4haftalik olcak yarın inslalh haftaya da 5haftalik olur acaba banada dermi ozmana kadar kullan diye bn ignelerde baya zorlaniyrium günde 3tane iğne yapıyorum desem hap verse verirmi
Banada demişti ama bazı tanıdığım 8hafta sonra bıraktı kişiden kişiye değişiyor herhalde bide canım sen nelere dikkat ediyorusn Yemek olarak bn hergun süt içmeye calsiicam bide badem ve kabak çekirdeği almayı düşünüyorum ondanda hergun yersem yeterBize positifse 12 haftalık olana kadar devam demişti
Hayirli olsun bende 21 ekimde olucam insaAllah 40larimiz karisirHanımlar bende şimdi ikinci kontrolümden çıktım. Allah nasip ederse 20 Ekim'de tramsfer olacak. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz
Biz aşağı yukri aynıyız galiba ayni tarihlere gelecek her gün süt badem havuc ve yumurta yemeye özen gösteriyorum. Baska da yaptıgım yok. Belirti de arada kasıklara sancı giriyor o kadarBanada demişti ama bazı tanıdığım 8hafta sonra bıraktı kişiden kişiye değişiyor herhalde bide canım sen nelere dikkat ediyorusn Yemek olarak bn hergun süt içmeye calsiicam bide badem ve kabak çekirdeği almayı düşünüyorum ondanda hergun yersem yeterbide bnm.hic belirtim uok çok şükür sadece uykum çok okadar
Aynn canım bende öyle yapicam insallh hergun yumurtada midemi bulandırıyor artık isteğim gelmiyo sen ne zman gdiiceksin kalp atışını duymayaBiz aşağı yukri aynıyız galiba ayni tarihlere gelecek her gün süt badem havuc ve yumurta yemeye özen gösteriyorum. Baska da yaptıgım yok. Belirti de arada kasıklara sancı giriyor o kadar
Ben evde tesler 4. Gün postiv cıkmaya başladı kanı daha pazartesi verecem ve carsamba artış güzel olursa inş doktor der bilmiyorum ki ama bende de şey diyor eğer gebelik onaylanırsa ins 25.06.2023Aynn canım bende öyle yapicam insallh hergun yumurtada midemi bulandırıyor artık isteğim gelmiyo sen ne zman gdiiceksin kalp atışını duymaya
7 ekim transferBen t2 de görüyorum sanki, kaçıncı gundesin
İlk beş dk da çıktıBen gördüm var ilk be s dakikada çıktıysa var erken gebelik testi yapsaydınız hemen cikardi
Aaa bnmde aynii 25haziran gozukuyo ama bn yanlış işaretlemişim forumda 24haziran gozukuyoBen evde tesler 4. Gün postiv cıkmaya başladı kanı daha pazartesi verecem ve carsamba artış güzel olursa inş doktor der bilmiyorum ki ama bende de şey diyor eğer gebelik onaylanırsa ins 25.06.2023
Kız bn 30tkye aldım niye okadar pahaliİlk beş dk da çıktı
Erken gebelik testine 80 tl dedi bende almadım vlla
7 ekim transfer erken yaptım valla baktım herkes yapıyorVar canım goruyroum kaçıncı gundesin erken yapmissin galiba
Aynı gün olmuşuz 7. Gün kaç günlük embriyoydu7 ekim transfer
Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 7 veya 8.gün
Hayırlısı bekleyip görecez bfn daha hamile diye işaretlemedim galiba çok korkuyorumAaa bnmde aynii 25haziran gozukuyo ama bn yanlış işaretlemişim forumda 24haziran gozukuyohadi inslalh sağlıcakla buysunler genelde diyolar iki hafta sonra gelip kalp atisini duyabilirsiniz diyolar ama baklaim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?