Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Yaaa çok teşekkür ederim hoşgeldin. Senin yazını görünce biraz umutlandım. Hayırlı olsun İnşaAllah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Belirti şöyle kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim yok adet olacak gibiyim test yaptım oda negatif çıktı ilk idrar değil di muhtemelen benimde negatif hayırlısı Rabbinden
Yarın yine yapıcakmısın canım ikimizinde aynı gün diye soruyorum yanlıs anlama benimde negatif çıktı yarın yine yapıcam bakalım

Yarın yine yapıcakmısın canım ikimizinde aynı gün diye soruyorum yanlıs anlama benimde negatif çıktı yarın yine yapıcam bakalım
Yapacağım canım erken gebelik testim var bittane sabah onunla yapacağım belki erkendir daha umudumuzu yitirmeyelim

Kizlar bu transferim olmazsa eger 1 tane daha embriyom var onu hemen bu adetimle transfer edermi acaba ya ben yurtdisinda yasadigim icin hic zamanim yok 2 ay felan kalamam artik

Kizlar bu transferim olmazsa eger 1 tane daha embriyom var onu hemen bu adetimle transfer edermi acaba ya ben yurtdisinda yasadigim icin hic zamanim yok 2 ay felan kalamam artik
Canim adet olunca çağırır doktorun rahmin uygunsa hemen başlar benim uygun değildi o yüzden bir ay bekledim ikinci adetimde başladım

Tanam canım çok tesekkür ederim
İnşallah olumlu sonuçlar alırızda bunları düşünmez zorund kalmayız
İnşallah canım valla yıpratıcı bir surec özellikle şu beklemek kadar insanı mahveden bisey yok o igneleri vurunmak bile bu kadar strese sokmuyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…