NegatifSonucunuz ne
Bakalım ins güzel sonuçlar alırızYani benim sağlık ocağında yaptirdigmla özelde yaptırdığım farklı çıktı o yüzden panik oldum aynı yerde vermenizde fayda var
Rabbim güc kuvvet versin demekki pgt NGS diye kendimizi kandırmayalım kendim için konusuyomMerhaba benim de kan sonucum negatif inşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır
Geçmiş olsun canım tez vakitte kucagina dolar inşallahMerhaba benim de kan sonucum negatif inşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır
Yaaa çok teşekkür ederimYaaa değil mi2 gün sonra 11. haftaya giriyorum
mavibirmasal merhaba. Bende 3. gün embriyosu transferi olmuştum. 8. ve 9. günler evde idrar testi yapmıştım negatifti. 11. gün kanda 17 ile öğrendim. Sizin de pozitif olur inşallah
Teşekkür ederim kuzum desteğin için@melekomelek arkkadasimiz hiç inanamadi hamile olduğuna ama konuş istersen
Canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim hiç ummadığın anda güldürsün yüzünüMerhaba benim de kan sonucum negatif inşallah bekleyenler güzel sonuçlar alır
Canım sen test yaptınmı durumlar nasıl belirti varmıCanım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim hiç ummadığın anda güldürsün yüzünü
Belirti şöyle kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim yok adet olacak gibiyim test yaptım oda negatif çıktı ilk idrar değil di muhtemelen benimde negatif hayırlısı RabbindenCanım sen test yaptınmı durumlar nasıl belirti varmı
Yarın yine yapıcakmısın canım ikimizinde aynı gün diye soruyorum yanlıs anlama benimde negatif çıktı yarın yine yapıcam bakalımBelirti şöyle kasıklarım ağrıyor başka bi belirtim yok adet olacak gibiyim test yaptım oda negatif çıktı ilk idrar değil di muhtemelen benimde negatif hayırlısı Rabbinden
Yapacağım canım erken gebelik testim var bittane sabah onunla yapacağım belki erkendir daha umudumuzu yitirmeyelimYarın yine yapıcakmısın canım ikimizinde aynı gün diye soruyorum yanlıs anlama benimde negatif çıktı yarın yine yapıcam bakalım
Evet canim hayirlisi daha erken bencede yarin 2. Cizgileri gorucez insallahhYapacağım canım erken gebelik testim var bittane sabah onunla yapacağım belki erkendir daha umudumuzu yitirmeyelim
Belirtiniz varmı acaba hic benim de5. Gün embriyosu 2.gunumdeyim transferdeBenim 7.gün ama 5.gün cift embriyoydu
Canim adet olunca çağırır doktorun rahmin uygunsa hemen başlar benim uygun değildi o yüzden bir ay bekledim ikinci adetimde başladımKizlar bu transferim olmazsa eger 1 tane daha embriyom var onu hemen bu adetimle transfer edermi acaba ya ben yurtdisinda yasadigim icin hic zamanim yok 2 ay felan kalamam artik
Tanam canım çok tesekkür ederimCanim adet olunca çağırır doktorun rahmin uygunsa hemen başlar benim uygun değildi o yüzden bir ay bekledim ikinci adetimde başladım
İnşallah canım valla yıpratıcı bir surec özellikle şu beklemek kadar insanı mahveden bisey yok o igneleri vurunmak bile bu kadar strese sokmuyo insanıTanam canım çok tesekkür ederim
İnşallah olumlu sonuçlar alırızda bunları düşünmez zorund kalmayız
Gercekten öyle maalesef birde negatifi gördünmü çok büyük acı çekiyosun zaten sabahtan beri ruh gibiyimİnşallah canım valla yıpratıcı bir surec özellikle şu beklemek kadar insanı mahveden bisey yok o igneleri vurunmak bile bu kadar strese sokmuyo insanı
Gercekten öyle maalesef birde negatifi gördünmü çok büyük acı çekiyosun zaten sabahtan beri ruh gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?