Rn büyğk korkum da bu işte rabbim büyük allaha sığındıkÖyle oluyor ya 10.günün sabahı silikleşmişti hissetmiştim sanki sevinemedim.
Güzel düşün Allah’ım korusun
Bence ilaçlı daha garanti. Bende estrofem kullanıyorum transfer öncesi sonrası sürekli kullandım aşırı şişkinlik gaz yapıyor sürekli yatıyorumKızlar naturel transfer dahamı iyi. Benim doktorum naturel yapmak istedi hiç ilaç kullanmadan yumurtayı takip edelim dedi. Ama benim düzensizliğim var çoğu zaman ilaçsız regl bile olmuyorum. Bunu söyleyince estrofeme başladık. İlaçlı olcak yani hangisinden daha iyi aonuç alırdık acaba sizlerin nasıl oldu
Selamlar Hayırlısı olsunSelamlar, ben de bugün transfer oldum. Tek yumurta, tek embryo, 6. günde blastosit olup transfer olabildik. Yaş 40, amh 0,08, umutlar sonsuz :*)
Çok sevindim ya hayrlı olsunÇok sevindim canım.Umarım hersey çok güzel devam eder
Ay zaten bu ilaçların şişkinliği mahvetti estrofemdemi öyleBence ilaçlı daha garanti. Bende estrofem kullanıyorum transfer öncesi sonrası sürekli kullandım aşırı şişkinlik gaz yapıyor sürekli yatıyorum
Merhaba canm hayrlisi olsun hakkında bende 5aa kalite 6.gun embriyosu transferim olucak 19 Ekim'de aynı gün transfer olucaz hayrlisiyla irtibatta olalımSelam kızlar ben Haziran ayında ilk tüp bebek tedavime başlamıştım 3 embriyom 5 güne ulaşmıştı doktorum dondurup rahimi dinlendirip ağustos ayında transferi yapmıştı ama sonuç negatif...
Adet bekleyip tekrar tedaviye başladım bugun yumurtalarım toplandı 7 adet toplandı doktorum endometrium hazır bu kez 19 Ekim haftaya transferi yapalım kararı aldı 5. Güne kaç tane gelecek onu bekleyceyiz... Beni Ekim ayı ekibine ekleyin lütfen
Sen de benim gibi 11 inde oldun dimi cnm transferini ? Benim regl olacak gibi ağrım var ve sağıma yatınca sağda , soluma yatınca solda batmalar var . Bazen durduk yerde de batmalar oluyor bir de rahim ağzına doğru aşağıya doğru yani ağrı var resmen regl ağrısı bence bunların hepsi regl olacakmış hissini uyandırıyor bende çok umutsuzlaştımKızlar hiç belirtisi olan var mı?transfer günüyle beraber 4. Günüm hiçbir belirtim yok
Estrofem bende sersemlik yapiyo sadece 1 2 saat baska etkisi olmadi sanirim bunyeden bunyeye degisiyorAy zaten bu ilaçların şişkinliği mahvetti estrofemdemi öyle
Canım resim atta bakalım merak ettimBende 8. Gün predictor marka test yaptım seninkinden çok az belirgin çıktı dünyadaki en güvenilir test predictor. Var gibi duruyorinşallah. Ama iğnenin etkisi de olabilir o yüzden kan ver beta düşükte olsa çıkıyo kanda
Hayırlı olsun inş canımHanımlar bende şimdi ikinci kontrolümden çıktım. Allah nasip ederse 20 Ekim'de tramsfer olacak. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz
inşallah sen de benim gibi denemekten vazgeçmezsin, diyecek pek bişi yok çok iyi anlıyorumNegatif
evet bişi ifade etmiyor, bence genetik hastalığımız yoksa pgt fln yaptırmayalım, kurcalatmayalım embriyolarıRabbim güc kuvvet versin demekki pgt NGS diye kendimizi kandırmayalım kendim için konusuyom
canım belirti olmaması güzel bence, belirtisi olanlar negatif daha çok oldu sanki :SKızlar hiç belirtisi olan var mı?transfer günüyle beraber 4. Günüm hiçbir belirtim yok
Merhaba bende ayın 19unda transfer olucam inşallah güzel sonuçlar aliriz hayırlısı olsun beraber geçirelim vaktiHanımlar bende şimdi ikinci kontrolümden çıktım. Allah nasip ederse 20 Ekim'de tramsfer olacak. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz
kötüyü düşünme bence olmasının tadını çıkart :) bi kere kimyasal olacak diye hep olmaz bence, 7. günde görülen pozitif genelde sağlıklı gebelik oluyor diye duymuştum doktorumdan. değerin kaçtı kan verdin mi?Kızlar bugün transferin 7.günü tamam postifi gördüm ama bu kadar erken görmek hiç iyi değil gercekten inanır mısınız günde iki defa test ediyorum kimyalar mı olacak herşey olunda mı diye gerçekten piskolojik olarak berbat ötesi birşey kan pazartesi verilecek hayırlısı
Ilk tf+4te gördüm kan verme pazartesi almanya sorun yapıyor ya öyle kafamıza göre kan veremiyoruz maalesefkötüyü düşünme bence olmasının tadını çıkart :) bi kere kimyasal olacak diye hep olmaz bence, 7. günde görülen pozitif genelde sağlıklı gebelik oluyor diye duymuştum doktorumdan. değerin kaçtı kan verdin mi?
Acaba bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo genetiği sağlam embrıyolar da annenın vucudu bebeğe mi saldırıyorRabbim güc kuvvet versin demekki pgt NGS diye kendimizi kandırmayalım kendim için konusuyom
Bu arada 4.gün embriyosu 1 adet 7 ekim transferdiBurdan gaza geldim Ben az önce test yaptımsilik çizgi var mı ne diyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?