Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Bence ilaçlı daha garanti. Bende estrofem kullanıyorum transfer öncesi sonrası sürekli kullandım aşırı şişkinlik gaz yapıyor sürekli yatıyorum

Bence ilaçlı daha garanti. Bende estrofem kullanıyorum transfer öncesi sonrası sürekli kullandım aşırı şişkinlik gaz yapıyor sürekli yatıyorum
Ay zaten bu ilaçların şişkinliği mahvetti estrofemdemi öyle

Merhaba canm hayrlisi olsun hakkında bende 5aa kalite 6.gun embriyosu transferim olucak 19 Ekim'de aynı gün transfer olucaz hayrlisiyla irtibatta olalım

Kızlar hiç belirtisi olan var mı?transfer günüyle beraber 4. Günüm hiçbir belirtim yok
Sen de benim gibi 11 inde oldun dimi cnm transferini ? Benim regl olacak gibi ağrım var ve sağıma yatınca sağda , soluma yatınca solda batmalar var . Bazen durduk yerde de batmalar oluyor bir de rahim ağzına doğru aşağıya doğru yani ağrı var resmen regl ağrısı bence bunların hepsi regl olacakmış hissini uyandırıyor bende çok umutsuzlaştım

Canım resim atta bakalım merak ettim

Hanımlar bende şimdi ikinci kontrolümden çıktım. Allah nasip ederse 20 Ekim'de tramsfer olacak. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz
Merhaba bende ayın 19unda transfer olucam inşallah güzel sonuçlar aliriz hayırlısı olsun beraber geçirelim vakti

kötüyü düşünme bence olmasının tadını çıkart :) bi kere kimyasal olacak diye hep olmaz bence, 7. günde görülen pozitif genelde sağlıklı gebelik oluyor diye duymuştum doktorumdan. değerin kaçtı kan verdin mi?

Ilk tf+4te gördüm kan verme pazartesi almanya sorun yapıyor ya öyle kafamıza göre kan veremiyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…