Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Canim peki senin belirgin bi belirtin varmiydi ikiside tutmus yaa belki hissetmissindir diye soruyorum bende iki tane transfer oldumda bugün sağ kasigim agriyor bazen siddetleniyo bazen hafif ama gun boyu ağrıdı solda agridi arada
Kan değerlerime göre ikisininde tuttuğunu düşünüyorum ki inşallah tutmuştur bende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı son bir kaç gündür de hafif mide bulantısı var

Regl olcakmışım gibi kasık ağrılarım var aşırı acıkıyorum gözüm kararıyor ayağa kalkınca ve karnım bıçak saplanıyor elim ayağım buz hiç ısınmıyor böyle olan varmıki

ama senin 10. Gün çok iyi işte benim 12. Gün 350 çıktı canım

Kızlar selam. Öncelikle hepinize bu zor yolculuğunuzda sabır ve şans diliyorum 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. 8 haftalık bir kaybım var. Genetik test yaptırdık. Eşimde bi kromozom problemi olduğu ortaya çıktı. Benim hormon ya da yumurtalık rahim problemim yok. Ama kromozom sorunundan dolayı doktorumuz PGT ile tüp bebek yaptırmamızı söyledi. İzmirde Ege üniversitesinde bir hocamızla randevumuz var pazartesi günü. Sizce güzel sonuç alma şansımız nedir. Aynı durumda olan var mıdır acaba aramızda. Hiç bilgi sahibi değilim yeni araştırmaya başladım. Kromozom problemi sebebiyle pgt yaptıran var mı aranızda

Kan değerlerime göre ikisininde tuttuğunu düşünüyorum ki inşallah tutmuştur bende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı son bir kaç gündür de hafif mide bulantısı var
Anladim canim klasik seyler olmus demek ki ben bilmiyorum ne bekliyosamsa ne biliyim boyle degisik bisey olsunda ph hamileyim kesin deyip teste kosayim istiyorum hahahah bende bu sefer kasigima batma hic olmadi canim alt karnima oldu genellikle bugunde kasik agrim var ara ara giriyo çıkıyo hayırlısı bakalım

Enfeksiyon için ilaç verdi mi canım nasıl yapıyorsun, bende gecirdigimde çok ağrısı oluyordu yanması batması felan inşallah biran önce geçer
Amin canım sağol, ilaç vermedi bol bol su içmeye çalışıyorum. Aynen idrar yaparken hele mahvoluyorum acıdan. Şimdi yine aşırı bel ağrım var sanki belim uyuştu gibi dayanamadım ağladım az önce, histereskopi çıkışı da böyle olmuştum. İnşallah bebeklerdendir

Yaaa duymadım hiç canım ama gebelik takibim var değer artışı için yaptırmam lazım dese yapılır mı acaba
Bilmiyorum ki. Ya da küçük bi hastanenin acilinde denemek lazım yapmıyor dediğim eğitim araştırma çünkü

Beklemek çok zor ya sonucum pozitif bide kesede görürsem çok rahatlayacağım☺ ben transferin ilk günlerinde kasıklarımda agrı olduğunda seviniyordum demektir tutunuyorlar diye bide ben adet olacakmış gibi hissettim anlarda olmuştu inşallah seninde güzel haberlerini alırım sen pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun

Bel ağrım olmuş muydu benim bugün 8.gün bel ağrım var çok korkuyorum iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…