Gebesin sende var inşallah hiç canını sıkma pazartesi sonuçları yazalım buraya Allahın izniyle güzel hayırlı haberler alacağızÇizgi incecik kıl gibi baksana
Yaaa duymadım hiç canım ama gebelik takibim var değer artışı için yaptırmam lazım dese yapılır mı acabaAy ne güzel yapıyorlar bazı aciller biz gebelik testi için kayıt açmıyoruz diyormuş
Kizzz ayliss masalhhhhhhh ne kıl gibisi çok güzel net cikmisÇizgi incecik kıl gibi baksana
Buna kıl mi diyorsunÇizgi incecik kıl gibi baksana
Maysam ötekiler öyle değildi korktumm, gerçekte daha ince foto da öyle çıkıyor. Evet varda benim korkumu biliyorsun :)Kizzz ayliss masalhhhhhhh ne kıl gibisi çok güzel net cikmis
Kız bakma öyle çıktığına bugün beni delirttiBuna kıl mi diyorsunmaşallah gayet ne canım sağlıcakla büyüsün minigin
Kan değerlerime göre ikisininde tuttuğunu düşünüyorum ki inşallah tutmuşturCanim peki senin belirgin bi belirtin varmiydi ikiside tutmus yaa belki hissetmissindir diye soruyorum bende iki tane transfer oldumda bugün sağ kasigim agriyor bazen siddetleniyo bazen hafif ama gun boyu ağrıdı solda agridi arada
İnşallah canımYaaaacanım Allah gönlüne göre versin belli olmaz yüksek çıkacak diye kural yok ya ikizdir belki
ama senin 10. Gün çok iyi işte benim 12. Gün 350 çıktı canımMerhaba hayırlı olsunbenim de çift embriyo transfer edildi 10. Gün kan değerim 342 di yani endişelenme ikiside tutmuştur çünkü 4 sonra verdiğimde 2017 çıktı sende tekrar kan verdiğinde anlarsın baya yükselirse demek ki ikiside tutmuştur
İkiz mi senin canımHayırlı olsun ikiz tutmuş bence benim de 11.gün 290di
Kişiden kişiye değişiyor ki bir kaç gün sonra yine kan verdiğinde değere göre anlarsın canım senin değerinde güzel değeri daha düşük çıkanlar varama senin 10. Gün çok iyi işte benim 12. Gün 350 çıktı canım
Amiin kuzum. Benim de çarşamba bitiyor rapor. Sonrasına duruma göre bakıcam artık.İnşallaaaah bebeklerdendir ağır iş yapmadan hareket ediyorum hep oturmuyorum pazartesi işe dönecem
Anladim canim klasik seyler olmus demek kiKan değerlerime göre ikisininde tuttuğunu düşünüyorum ki inşallah tutmuşturbende kasıklarda batma yatmaktan bel ağrısı son bir kaç gündür de hafif mide bulantısı var
Amin canım sağol, ilaç vermedi bol bol su içmeye çalışıyorum. Aynen idrar yaparken hele mahvoluyorum acıdan. Şimdi yine aşırı bel ağrım var sanki belim uyuştu gibi dayanamadım ağladım az önce, histereskopi çıkışı da böyle olmuştum. İnşallah bebeklerdendirEnfeksiyon için ilaç verdi mi canım nasıl yapıyorsun, bende gecirdigimde çok ağrısı oluyordu yanması batması felan inşallah biran önce geçer
Bilmiyorum ki. Ya da küçük bi hastanenin acilinde denemek lazımYaaa duymadım hiç canım ama gebelik takibim var değer artışı için yaptırmam lazım dese yapılır mı acaba
Beklemek çok zor ya sonucum pozitif bide kesede görürsem çok rahatlayacağım☺ ben transferin ilk günlerinde kasıklarımda agrı olduğunda seviniyordum demektir tutunuyorlar diyeAnladim canim klasik seyler olmus demek kiben bilmiyorum ne bekliyosamsa ne biliyim boyle degisik bisey olsunda ph hamileyim kesin deyip teste kosayim istiyorum hahahah bende bu sefer kasigima batma hic olmadi canim alt karnima oldu genellikle bugunde kasik agrim var ara ara giriyo çıkıyo hayırlısı bakalım
Amin canım benim Allah razı olsun hepimizinkileri inşOhhh gözün aydın canım benim Allah sağlıklı gelişimleri nasip etsin inşallah
Bel ağrım olmuş muydu benim bugün 8.gün bel ağrım var çok korkuyorum iyiye mi yormalıyım kötüye mi bilemiyorumBeklemek çok zor ya sonucum pozitif bide kesede görürsem çok rahatlayacağım☺ ben transferin ilk günlerinde kasıklarımda agrı olduğunda seviniyordum demektir tutunuyorlar diyebide ben adet olacakmış gibi hissettim anlarda olmuştu inşallah seninde güzel haberlerini alırım sen pozitif ol pozitif düşün pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?