• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benim telefonn kafayı yedi😁😁Kızlarr napıyorsunuzzz bakalımmm güzel haberler varmı bugundee💜🌸
Valla ben elim karnimda evin içinde dolanıyorum canım sabah kalktim baktım hic bi belirtim yok kafayi yemeyim düşüne düşüne dedim bi guzel ev temizledim valla supurmedim sadece evi toparladim sildim kafami dagittim birazcık bugun 3.gunum hic transfer olmamış gibiyim doktor embriyolari koyamadi galiba anlayamadim 😂😂

Ben yardımcı olabilirim belki diye cevap yazayım dedim cnm . Transferin 5. Gününden itibaren normal test ile yaptım o gün çıkmadı sonra her geçen gün koyulaştı fikir olur diye ekliyorum cnm eke

Maşallah hayırlı olsun ne güzel bir seri olmuş 😀
Bence herkes için çok açıklayıcı oldu teşekkürler.
Testleri Sabah ilk idrarınızla mı yaptınız .

Bu da bugünün kızlar kafam bulandi 7 ve 8 gün yaptıklarımızın daha mı koyu bilemedim bu 10 gün
Canım silikleşme yok bence bu iyi bir şey ama sanki afedersin az mı tutuyorsun testi bütün değil çizgiler. Öncekiler daha koyu değil bence 🙏❤️

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
Senahmet Senahmet 255.gün orta kaliteilk deneme11 ekimPozitif👶🏼
@aydodo313.gün 2 adet iyi kaliteilk deneme27 EylülPozitif 👶👶🏼
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
Sulgen Sulgen 285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
@curcus315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
G gurbetbirbaska 255. Gün AAilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@Gulsevdigim233. Günilk deneme4 ekimpozitif👶🏼
@sezenosman305. Gün3. Deneme11 ekimpozitif👶🏻
lifeve lifeve 295. Gün3. Deneme10 ekimpozitif👶🏻
@MucizeAtabey325.gün3.deneme14ekim
FatMahmut FatMahmut 266.gün2. Deneme19 ekim
@-Cookie275.günilk deneme
@eserel415.gün2. Deneme2 Ekimpozitif👶🏻
@mavibirmasal323. Gün iyi kalite2. Deneme6 ekim🥺
G Gulummmm 255.gün 2 taneilk deneme5 ekimPozitif👶🏻
@hafizehanim25263. Gün iyi kaliteilk deneme4 ekim
@Aykar70335 AA kalite5. Deneme8 ekim
@ebbrulii255.gün2. Deneme28 Eylül
@Seymoss16275. Gün 2 embriyo3. Deneme14 ekim
@lavable165. Gün 2 adet 5bc3. Deneme19 ekim
@serraaslan334. Gün embriyosuilk deneme7 ekimpozitif👶🏻
@selin akkaya4. Gün embriyosuilk denemePozitif👶🏼
Yaş 42 3. Gün4. Deneme 13 ekim hadi bende listeye gireyim artık 🤪😂

Bugün 10. Günüm yine kalktım test yaptım ama bu türlü inanamıyorum 🥹🙈 cumartesi kan vercem 5. Gün 10 Ekim iki embriyo transferi oldum inşallah ikiside tutunmuştur bana..🙏🏻rabbim inşallah herkese nasip etsin
593A9D52-78E5-4BA5-A6C2-6139A34DA5E8.webp

Arkadaslar selam bende 27 ekim transfer olucam bende cizik atdirdim ve 5.gun orta kaliteli 3 3mbrio olacak kimler o zaman transfer olur?

Back
X