Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum
2 Ekim transfer tarihimdi.
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak 🙏🏻🙏🏻
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🌸

Kızlar merhaba. Bende Bursa'da yaşıyorum.32 yaşındayım. Endometriozis ( son evre) tanısı kondu ve açık endometriozis ameliyatı oldum. Üzerine 2 kez tüp bebek denedik malesef negatif sonuç aldık. Aralarda yine kist oluştu ve kist aspirasyonu yapıldı 2 kez, histereskopi ve laporaskopi ameliyatı oldum, tek tarafta sıvı birikimi var dendi, 2 tüpte sağlıksız dendi ve iki tüpüm de bağlandı. Anlayacağınız maddi manevi çok yıprandım. Şimdi 3. Kez denemeyi istiyoruz. Kilom zayıf olmasına rağmen iç yağım fazla çıkıyor, yağlı görünüyorum. Ondan 2 ay kadar diyet, takviye, egzersiz, uyku düzeni, sakinlik vs. vücudu toparlayıp tekrar başlıyım diyorum. Bursa'daki tüp Bebek doktorlarini araştırdım ama sizin burada yazılanları da okuyunca İstanbul'u düşünmeye başladım. Bazen ara verme daha fazla direk başla diyor iç sesim. 2 ay daha bekleme direk muayene ol başla gibi. Yaşadıklarımı yaşayanınız var mı? Hani Şişli Memorial ve Brüksel için iyi diye okudum hep. Nasıl bir yol izlesem diye düşünüyorum. Başlasam mı biraz daha mı hazır hissetsem, bir yandan zor süreçler, bir yandan da başlamak istiyorum.

Kan sonucuda çıktı negatif 😭3 günü beklemelimiyim ilaçları bıraksam mı

Eklentiler

• IMG_7838.webp
    IMG_7838.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar 3.gun için aradılar embriyom bir tane ve sınırda dedi embriyolog 4hucreli dedi sizlerin nasıldı 3.gun ilerler mi 5e yoksa dondurayim mi 3.gun olarak

Haklısın zor benimde 5 yaşında cocugum var 2 çok istiyorum ama olmuyor sperm hareketsizligi bugün de adet oldum galiba baya kanamam var gün içinde belli eder kendini negatif sanırım 2 embryom daha var 5 gün çift transfer yaparım dedi negatifse bakalım hayırlısı artık
Sen yine de kan ver. Benim geriye embriyom kalmadı 😔tekrar dener miyim bilmiyorum yaş 38 oldu, çocuk çok büyüdü…

11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak 🙏🏻🙏🏻
Maşallah maşallah, Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsın🤲🏻🧿💐

11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
Oyy masallah🥰

Kızlar 3.gun için aradılar embriyom bir tane ve sınırda dedi embriyolog 4hucreli dedi sizlerin nasıldı 3.gun ilerler mi 5e yoksa dondurayim mi 3.gun olarak
Çok önemli bir karar asla etkilemek istemem ama embriyolog karar verse, hani onların tecrübesi daha anlamlı. Yapısını da görüyordur, bozulmaya yatkın mı vs. 3.gün embriyosundan da hamile kalan arkadaşımız çok Rabbim size en doğru karsrı verdirsin.

Back
X