Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kizlar kan verdim 23 ekim transfer 5. Gun embryosu
Transfer sonrası 5. Gün 5.84 cıktı
Diger transferde herseyi gununde yapmistim
Sanirim zamanini beklemek en guzeliymis ya
Bi 50 gorseydim okeydjmde suan ne hissedebilcegimi bilemedim
Yükselir daha çok yeni sakın strese sokma kendini herşey çok güzel olacak 🤲

5 gun için iyi sonuç bence. Benim oglumda hcgler yuksek olmasina ragmen bile 5 gun hicbirsey yoktu testte. Tutunma daha yeni olmus hcg daha yeni salgilanmaya başlamiş. Ve sonuç pozitif sizde. Šimdi saglikla artmasini beklemek kaliyor. Evde idrar testi de yaptin mi?

5 gun için iyi sonuç bence. Benim oglumda hcgler yuksek olmasina ragmen bile 5 gun hicbirsey yoktu testte. Tutunma daha yeni olmus hcg daha yeni salgilanmaya başlamiş. Ve sonuç pozitif sizde. Šimdi saglikla artmasini beklemek kaliyor. Evde idrar testi de yaptin mi?
Yaptim yaptim bugun butun tuslara bastım
Sırf esime surpriz yapayim diye🤣
Sabak silik ikinci cizgi cıktı

Gorgusuzun bitanesinin cocugu oluyomus gibi🤣🤣

2. gün böyle

Teansferin 2. günü bu halsizlik normal mi onu anlamadım. Uyku hali değil de konuşurken bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
Ben çok iyi hatırlıyorum, o gün kahvaltıda annemlerdeydim ve konuşurken cümlelerimi seçemedim, ama benimki sedasyon gibiydi. Hatta dedik narkozlu ameliyata girdim sanki🤲🏻💐 Sonra yola çıktık evimize 2.5 saatlik yol boyunca konuşmadım bile normalde konuşurum bıcır bıcır, yoruluyordum çünkü..Benim yaşadığım birşey o yüzden normal geliyor bana💐

Ben çok iyi hatırlıyorum, o gün kahvaltıda annemlerdeydim ve konuşurken cümlelerimi seçemedim, ama benimki sedasyon gibiydi. Hatta dedik narkozlu ameliyata girdim sanki🤲🏻💐 Sonra yola çıktık evimize 2.5 saatlik yol boyunca konuşmadım bile normalde konuşurum bıcır bıcır, yoruluyordum çünkü..Benim yaşadığım birşey o yüzden normal geliyor bana💐
Aynı sizin dediğiniz haldeyim. Sizin pozitif miydi sonuç

Daha erken değil mi yani söyle 50 için erken. Zatwn tutunma süreci 3 günde tamamlıyor. 4. Gün sonrası hcg üretimi başlıyor. 5. Gün de bazı kişilerde pozitif sonuçları görülebiliyor. Benimde 5. Günümde 18 çıkmıştı 🙏

Daha erken değil mi yani söyle 50 için erken. Zatwn tutunma süreci 3 günde tamamlıyor. 4. Gün sonrası hcg üretimi başlıyor. 5. Gün de bazı kişilerde pozitif sonuçları görülebiliyor. Benimde 5. Günümde 18 çıkmıştı 🙏
Yaa cok heyecanli bekleyis🥰

Acaba 5. Gün embriyosu mu senin benim 3.gün embriyosu t+4 gündeyim

Aynı sizin dediğiniz haldeyim. Sizin pozitif miydi sonuç
Evet elhamdüllilah haberi aldık.İlaçlar etkisi denilmiş ama progesteronu transferden önce de kullanıyorduk. Benim en önemli belirtim o uyku haliydi gerçekten hatta 4. günden sonra geçti. İnşallah siz de pozitifi görürsünüz🥰💐

Gebelik kan testi için klinik transferden 2 hafta sonraya randevu verdi. Kaçıncı günlerden itibaren hcg yükselmeye başlıyor? 21 Ekim'de transfer oldum.

Back
X