- Konu Sahibi baharinadasi
-
5.ve 6.gündu seninBenimde oyle sizliyo sanki canim sende kacinci gun embiryosuydu?
O yuzden cabuk cikmis bende 3 gun insAllah kandada poztivi gorersin5.ve 6.gündu senin
Şişli memorial dayım ben. Merkezde herkese veriyorlar bunu. Evet bağışıklık baskılamak içinmiş. Intralipid serumu
Evett ,3.gunu de 8.gun akşam silik görmüştüm oncekindeO yuzden cabuk cikmis bende 3 gun insAllah kandada poztivi gorersin
Tesekkurler canim sendedeEvett ,3.gunu de 8.gun akşam silik görmüştüm oncekindeinşallah sende görürsün sağlıkla ilerlesin
Doktoruma güveniyorum gerçekten çok emek verdik haziran ayından beri tedavi görüyorum kistlerim yüzünden yinede aklıma takıldı tüm tuşlara basmak isterdimEndişelenmeyin herkesin durumu farklı. Doktorunuz iyidir muhakkakk
inşallah. evde yapacak mısınız test :)Benim de 15 i ins güzel haber alirizzzz
Tebrikler hayirli olsun Allah kucagina almayi nasib etsin insAllahT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Maşallah tebrik ederim katlanarak devam edecek merak etmeyin Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Evet yaptım bir delilik Allahtan yüzüm kara cikmadievett aminnn cok teşekkür ederimm
inşallah. evde yapacak mısınız test :)
Aminn hayırlı uğurlu olsun bize de da ettT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
tebrikler bir pozitif daha ne kadar güzel Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsinT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Tebrikler artarak gitsin değerinizT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Bnmde 6 .gün embryo kanda çkr mıT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Bağışıklık hastalığı olmayanlar da kullanıyor ama genelde tekrarlayan kimyasal gebelik veya düşük varsa kullanılıyorNk hücre kır paneli testi hiç yapılmadı bana serumu ben de kullansam desem mj acaba doktora prednol yazdı ama bana buna ne der acaba herhangi bilinen bağışıklık hastalığı yok ama
Gözünüz aydın selametle kucağınıza alın inşaallahT+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Maşallah tebrik ederim. Herhangi bir beliryiniz oldu mu? Mesela yerleşme kanaması, kasık bel ağrısı yada başka birşey. Benimde 5.gün embriyosu t+4.gündeyim. Merak ediyorum valla. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?T+ 8 inşallah katlanarak devam eder
Anladim. Benim hiç gebelik oluşmadı ilk deneme negatif şimdi 2. Transfer olucak prednol verdi drEkim ayı hepi
Bağışıklık hastalığı olmayanlar da kullanıyor ama genelde tekrarlayan kimyasal gebelik veya düşük varsa kullanılıyor
Bende almadım test vazgeçtim gününde öğreniriz inşallah. Benimde hiç hissiyatım yok kendini dinleme sürekli vücudunu strese sokma Allah nasip ettiyse olur inşallahEşim az kaldı diye engelledi ay korkuyorum da bir şey hissediyor musun diyor dua ediyorum sadece bir hissiyat yok kendimi dinliyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?