- Konu Sahibi baharinadasi
-
Nk hücre kır paneli testi hiç yapılmadı bana serumu ben de kullansam desem mj acaba doktora prednol yazdı ama bana buna ne der acaba herhangi bilinen bağışıklık hastalığı yok amaEmbriyo glue rahimde bulunan bir protein olan hiyaluronan içeren bir sıvı. Embriyo nun rahime tutunmasını sağlamak için
İntralipid serum da bağışıklık hastalığı olan, Nk hücre veya kır paneli testlerinde sorun bulunan kişilerin bağışıklığını baskılamak veya düzene sokmak için kullanılan besin içeren bir serum
Ben de nk hücre kır panelini yaptırmadım. İlk transferim olacak inşallah. Hayatımda hiç hamile kalmadığım için doktoruma intralipid serum ve glue istediğimi söyledim. Glue ya gerek yok, anlamlı değil dedi ama serum takalım dedi. Ovitrelle olduğum gün bir doz serum aldım, ikinci doz da transfer günü takılacakmış. Doğal siklusta ilerliyoruz o yüzden çok iğne vs yok ama 4 gün prednol de verdi.Nk hücre kır paneli testi hiç yapılmadı bana serumu ben de kullansam desem mj acaba doktora prednol yazdı ama bana buna ne der acaba herhangi bilinen bağışıklık hastalığı yok ama
Valla çok sevindim şimdi bende meraklandım ya test yapsam mı ama çok korkuyorumEvet yaptım bir delilik Allahtan yüzüm kara cikmadievett aminnn cok teşekkür ederimm
Harika bir dua aminnTransferim oldu çok güzeldi ve heyecanlıydı doktor bugün yat dinlen dedi yarın günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırmadan devam dedi 19 ekimde teste gidicez
Transfer duası ;
“Ya Rabbi, içimdeki anne olma arzusunu sen verdin.
Bedenimi, rahmimi ve gönlümü bu emanet için hazır eyle.
Dondurulmuş emanetlerime sen can ver, onlara rahmimde yuva nasip et.
Hakkımda hayırlıysa tutunmalarını kolaylaştır,
beni sağlıklı, hayırlı bir evlatla müjdele.
Sabırla beklerken kalbimi huzurla doldur,
sonucu sana teslim ediyorum.
Amin.”
“Rabbim, bu mucizeye şahit olmamı nasip et.
İçimde filizlenecek cana güç ver,
Rahmimi huzurlu bir yuva, kalbimi sabırla dolu kıl.
Her şey senin izninle, senin kudretinle olur.”
Bn aldımValla çok sevindim şimdi bende meraklandım ya test yapsam mı ama çok korkuyorum
Prednol da aynı görevi yapıyormuş sanirim serumlaBen de nk hücre kır panelini yaptırmadım. İlk transferim olacak inşallah. Hayatımda hiç hamile kalmadığım için doktoruma intralipid serum ve glue istediğimi söyledim. Glue ya gerek yok, anlamlı değil dedi ama serum takalım dedi. Ovitrelle olduğum gün bir doz serum aldım, ikinci doz da transfer günü takılacakmış. Doğal siklusta ilerliyoruz o yüzden çok iğne vs yok ama 4 gün prednol de verdi.
Haklisin valla bende korka korka yaptım hatta cikmamasina hazirlamistim kendimiValla çok sevindim şimdi bende meraklandım ya test yapsam mı ama çok korkuyorum
Evet ama serum daha kuvvetlisiPrednol da aynı görevi yapıyormuş sanirim serumla
Cnm b 6 vitamin hangsi kllnyrsunHaklisin valla bende korka korka yaptım hatta cikmamasina hazirlamistim kendimisenin de benimle aynı gundu dimi?
Kullanmiyorum ki canimCnm b 6 vitamin hangsi kllnyrsun
Prednol klasik herkese veriliyor. Ben tüm tuşlara basmaya çalıştım çünkü 38 yaşındayım.Prednol da aynı görevi yapıyormuş sanirim serumla
Evet 6 Ekim birazdan iğnemi yaptırmaya çıkacağım nöbetçi bulursam cesaret edersem alırım bi testHaklisin valla bende korka korka yaptım hatta cikmamasina hazirlamistim kendimisenin de benimle aynı gundu dimi?
Yaptın mıBn aldım
Bende varım18 ‘inde öğrenecek olanlar 4 kişimiyiz?
Yok ilk idrarla deyinceYaptın mı
Bende varım 18i18 ‘inde öğrenecek olanlar 4 kişimiyiz?
Yarın sabah o zaman hadi hayırlısı olsun inşallahYok ilk idrarla deyince
Aynen öle progestrn ftil koyurum ya gece o sabah ilk idrarda diğer yarısı stlyr sıkıntı olur muYarın sabah o zaman hadi hayırlısı olsun inşallah
Prednol bağışıklık baskılayıcı mı embriyoyu atmasın diye vücut. Belli bir kriter de olanlara mı veriliyor bana hiç bahsetmedi doktorum keşke bende sorsaydımPrednol klasik herkese veriliyor. Ben tüm tuşlara basmaya çalıştım çünkü 38 yaşındayım.
Ben fitil kullanmadığım için hiç bir fikrim yokAynen öle progestrn ftil koyurum ya gece o sabah ilk idrarda diğer yarısı stlyr sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?