Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Nk hücre kır paneli testi hiç yapılmadı bana serumu ben de kullansam desem mj acaba doktora prednol yazdı ama bana buna ne der acaba herhangi bilinen bağışıklık hastalığı yok ama

Nk hücre kır paneli testi hiç yapılmadı bana serumu ben de kullansam desem mj acaba doktora prednol yazdı ama bana buna ne der acaba herhangi bilinen bağışıklık hastalığı yok ama
Ben de nk hücre kır panelini yaptırmadım. İlk transferim olacak inşallah. Hayatımda hiç hamile kalmadığım için doktoruma intralipid serum ve glue istediğimi söyledim. Glue ya gerek yok, anlamlı değil dedi ama serum takalım dedi. Ovitrelle olduğum gün bir doz serum aldım, ikinci doz da transfer günü takılacakmış. Doğal siklusta ilerliyoruz o yüzden çok iğne vs yok ama 4 gün prednol de verdi.

Harika bir dua aminn

Prednol da aynı görevi yapıyormuş sanirim serumla

Prednol klasik herkese veriliyor. Ben tüm tuşlara basmaya çalıştım çünkü 38 yaşındayım.
Prednol bağışıklık baskılayıcı mı embriyoyu atmasın diye vücut. Belli bir kriter de olanlara mı veriliyor bana hiç bahsetmedi doktorum keşke bende sorsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…