- 11 Ekim 2025
- 33
- 9
- 1
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
-
Kızlar sizce varmı
İlaçların ben bariz bir yan etkisini göremedim.Bir belirti hissetmiyorum ama perşembe günü benim de 10.gün o gün bakmayı düşünüyorum.Kızlar ya bugün transfer sonrası 8. Gün Ateş basmasi ile uyandım benim adet zamanları da hep böyle olur aynı belirtiler yani bir de geceleri rüyalar görüyorum.İlaclar yapar deniliyor ama benim ilaçlarsiz da böyleydi Çarşamba 10. Gün kan testi vereceğim ins pozitifi görürüm
Kaçıncı gün yaptınız testi?Kızlar sizce varmı
Bende hiç etki göremedim bişey hissetmiyorum progestan kabızlık yapıyor diyorlardı bende tersi oldu ishale döndü cuma günü 11. Gün bende o zaman test vermeyi düşünüyorum herkes için hayırlısıİlaçların ben bariz bir yan etkisini göremedim.Bir belirti hissetmiyorum ama perşembe günü benim de 10.gün o gün bakmayı düşünüyorum.
Çok anlaşılmıyor canım fotoğrafta sanki belirsiz bir çizgi var gibi ama sende gördün mü
Bence yokÇok anlaşılmıyor canım fotoğrafta sanki belirsiz bir çizgi var gibi ama sende gördün mü
6 günKaçıncı gün yaptınız testi?
6.gün daha çok erken 2 sonra tekrar yap istersen şimdi çıkmaz zaten pozitifi görürsün inşallahBence yok
İnş6.gün daha çok erken 2 sonra tekrar yap istersen şimdi çıkmaz zaten pozitifi görürsün inşallah
InsAllah canimKızlar 9 Ekim transferiyim
3.gün 8 hücreli iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günüm sanırım transfer günü sayılmıyor banada çok dua edin hepimiz pozitif haberler alalım bu ay inşallah
Ben de görmedim gerçekten benim normal zamanda da aynı belirtiler anlayamıyorum farkıİlaçların ben bariz bir yan etkisini göremedim.Bir belirti hissetmiyorum ama perşembe günü benim de 10.gün o gün bakmayı düşünüyorum.
Aminnnn inş olsunnnKızlar 9 Ekim transferiyim
3.gün 8 hücreli iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günüm sanırım transfer günü sayılmıyor banada çok dua edin hepimiz pozitif haberler alalım bu ay inşallah
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin size de. Dün kasıktan bacağıma doğru çekme vardı sızı gibi bugün hafif batmalar var gibi bide dün bel ağrısı oldu geçti sonraInsAllah canimBende 9 ekimde oldum 3 gun 8 hucreli bendede belirtleriniz varmi?
Cok tesekkur ederim canim insAllah sizedeRabbim güzel haberler almayı nasip etsin size de. Dün kasıktan bacağıma doğru çekme vardı sızı gibi bugün hafif batmalar var gibi bide dün bel ağrısı oldu geçti sonrasizde var mı bi belirti?
En zor kısmı igneler ve beklemekCok tesekkur ederim canim insAllah sizedebendede belim sizliyor sabah agridi yerimdeyken sora gecti birde bacaklarim sizliyo ara ara baskada yok bakalim nasil olucak bu beklemek cok zor
Cok zor senin icin canim uzuldum insAlllah bu defa tutacak sag salim kucagina almak nasibin olsunEn zor kısmı igneler ve beklemek
benim bu 4. Tedavim ilk defa 3. Gün embriyosu transfer edili İlk tedavim 5. Gün embriyosuydu ilkte tuttu 6. Haftalıkken kalp atisi duyulmadığı için gebelik sonlandırıldı ikinci tedavi de yine 5. Gün embriyosuydu oda beta 10 çıktı sonra düştü kimyasal gebelik dendi.
Üçüncü tedavim zaten transfer aşamasına gelmedi 4 embriyo genetiğe gitti temiz sonuç gelmedi transfer olamadım Buda sonuncu iste 3. Gün tek embriyo oluştu onuda transfer istedim bakalım tek tabancam benle olur inşalla
Ay o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildiBende hiç etki göremedim bişey hissetmiyorum progestan kabızlık yapıyor diyorlardı bende tersi oldu ishale döndü cuma günü 11. Gün bende o zaman test vermeyi düşünüyorum herkes için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?