Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar ya bugün transfer sonrası 8. Gün Ateş basmasi ile uyandım benim adet zamanları da hep böyle olur aynı belirtiler yani bir de geceleri rüyalar görüyorum.İlaclar yapar deniliyor ama benim ilaçlarsiz da böyleydi Çarşamba 10. Gün kan testi vereceğim ins pozitifi görürüm

İlaçların ben bariz bir yan etkisini göremedim.Bir belirti hissetmiyorum ama perşembe günü benim de 10.gün o gün bakmayı düşünüyorum.

Reactions: FhD
İlaçların ben bariz bir yan etkisini göremedim.Bir belirti hissetmiyorum ama perşembe günü benim de 10.gün o gün bakmayı düşünüyorum.
Bende hiç etki göremedim bişey hissetmiyorum progestan kabızlık yapıyor diyorlardı bende tersi oldu ishale döndü cuma günü 11. Gün bende o zaman test vermeyi düşünüyorum herkes için hayırlısı

Kızlar 9 Ekim transferiyim
3.gün 8 hücreli iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günüm sanırım transfer günü sayılmıyor banada çok dua edin hepimiz pozitif haberler alalım bu ay inşallah

Kızlar 9 Ekim transferiyim
3.gün 8 hücreli iyi kalitede 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günüm sanırım transfer günü sayılmıyor banada çok dua edin hepimiz pozitif haberler alalım bu ay inşallah
InsAllah canim Bende 9 ekimde oldum 3 gun 8 hucreli bendede belirtleriniz varmi?

Ben de görmedim gerçekten benim normal zamanda da aynı belirtiler anlayamıyorum farkı

InsAllah canim Bende 9 ekimde oldum 3 gun 8 hucreli bendede belirtleriniz varmi?
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin size de. Dün kasıktan bacağıma doğru çekme vardı sızı gibi bugün hafif batmalar var gibi bide dün bel ağrısı oldu geçti sonra sizde var mı bi belirti?

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin size de. Dün kasıktan bacağıma doğru çekme vardı sızı gibi bugün hafif batmalar var gibi bide dün bel ağrısı oldu geçti sonra sizde var mı bi belirti?
Cok tesekkur ederim canim insAllah sizede bendede belim sizliyor sabah agridi yerimdeyken sora gecti birde bacaklarim sizliyo ara ara baskada yok bakalim nasil olucak bu beklemek cok zor

Cok tesekkur ederim canim insAllah sizede bendede belim sizliyor sabah agridi yerimdeyken sora gecti birde bacaklarim sizliyo ara ara baskada yok bakalim nasil olucak bu beklemek cok zor
En zor kısmı igneler ve beklemek
benim bu 4. Tedavim ilk defa 3. Gün embriyosu transfer edili İlk tedavim 5. Gün embriyosuydu ilkte tuttu 6. Haftalıkken kalp atisi duyulmadığı için gebelik sonlandırıldı ikinci tedavi de yine 5. Gün embriyosuydu oda beta 10 çıktı sonra düştü kimyasal gebelik dendi.
Üçüncü tedavim zaten transfer aşamasına gelmedi 4 embriyo genetiğe gitti temiz sonuç gelmedi transfer olamadım Buda sonuncu iste 3. Gün tek embriyo oluştu onuda transfer istedim bakalım tek tabancam benle olur inşallah

Cok zor senin icin canim uzuldum insAlllah bu defa tutacak sag salim kucagina almak nasibin olsun 8 hucreli birde iyi kalite kotu degil idealymis

Ay o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…