• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım mutlaka arayacaktır sonucu yeni öğrendiğin için hemen aramayabilirler ben de hemsireyle muhatap olmuştum hocamızla sizinle görüşecek demisti 2 gün sonra konuştuk. Bana da hersey yolundaydı dedi histereskopi yapmak istediğini söyledi 1 ay dinlen sonraki adetinde gel görüşelim demişti nitekim histereskopi de rahim içi enfeksiyon cikti

kızlar transferimin ikinci günüydü biraz ayakta kaldım ev işi yaptım bir şey olmaz değil mi yatmak da iyi gelmiyor mide bulantısı var ilaçlardan dolayı yattıkça kötü oluyorum ben de tutamadım kendimi şimdi biraz vicdan yaptım🥺

kızlar transferimin ikinci günüydü biraz ayakta kaldım ev işi yaptım bir şey olmaz değil mi yatmak da iyi gelmiyor mide bulantısı var ilaçlardan dolayı yattıkça kötü oluyorum ben de tutamadım kendimi şimdi biraz vicdan yaptım🥺
Hiç alakası yokmuş eğer ağır kaldırıp kendini çok zorlamadıysan artık yatmak önerilmiyor. Şöyleymiş rahim içinden embriyonun düşme ihtimali yok embriyo bir yere tutunuyor, eğer tutunduğu yerde rahimle bağlantı yapar ve beslenirse bebek oluyor diğer türlü vücut onu emip yok ediyor adetle atıyor ama yürümek hapşırmak gülmek iş yapmak bu şekilde asla üzme kendini şuan hala rahimde serbest halde iyi bile olmuştur rahim kanlanman artmıştır inşallah

Hiç alakası yokmuş eğer ağır kaldırıp kendini çok zorlamadıysan artık yatmak önerilmiyor. Şöyleymiş rahim içinden embriyonun düşme ihtimali yok embriyo bir yere tutunuyor, eğer tutunduğu yerde rahimle bağlantı yapar ve beslenirse bebek oluyor diğer türlü vücut onu emip yok ediyor adetle atıyor ama yürümek hapşırmak gülmek iş yapmak bu şekilde asla üzme kendini şuan hala rahimde serbest halde iyi bile olmuştur rahim kanlanman artmıştır inşallah
çok rahatladım ya teşekkür ederim gerçekten iyi geldi bu

Ben de rahim kalınlığı veya herhangi bir kist falanda yoktu ondan taze transfer yaptı sanırım ama benim de idrar yollarım ile alakası olabilir mi geceleri çok kalkıyorum

Merhaba Kızlar,
Son durum bu şekilde diyebilir miyiz
Pozitif olanlar Allah'ın izni ile bebeklerini kucağına alır inşallah.
Negatif olanlar bir sonra ki denemelerinde Pozitifi görür inşallah.

1760594173592.webp

Umarım bu liste pozitiflerle çoğalır ☺️🥰
İnşallah 🙏 Hem kendim hemde bekleyenler için;

🌷 Tutunma ve Umut Duası

Rabbim,
Rahmetinle rahmimizi,
Sevginle kalplerimizi sar.
İçimize yerleşen bu minicik canların,
Senin izninle tutunmasına vesile ol.
Onları koru, büyüt,
Bize emaneten sunduğun bu mucizeyi güçlendir.
Kalbimize sabır, bedenimize güç,
Zihnimize huzur ver Ya Rabbi.
Şüphenin yerini inanç,
Korkunun yerini umutla doldur.
Benim ve bu yolu yürüyen tüm kardeşlerimin dualarını birleştir,
Onlara ve bana hayırlı, sağlıklı, güzel sonuçlar nasip eyle.
Rahimlerimizi yaşamla doldur,
Kalplerimizi annelik sevgisiyle ısıt.
Sen dilemeden hiçbir şey olmaz,
Sen diledin mi hiçbir şey imkânsız kalmaz.
Amin. 🤍

Back
X