• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Glbhr18 ve Paradisee tebrik ediyorum. Rabbim diğer aşamaları da sağlıkla geçmeyi nasip etsin 🙏 ❤️ Negatif gören arkadaşım Fhd sakın üzülme. Sakın da pes etme. Bu yolculukda en büyük destekçinin sabır tutumu olacağını bilmeni istiyorum 🍀🙏 Benim 11 haftalıkken alındı bu 2.denemem. Bişeyler yolunda gitmeyecekse en başından belirmesi bizim hayrımızadır🙏 önemli olan baştan sona sağlıklı ilerlemesidir.Günü geldiğinde senden güzel haberleri alacağımıza da eminim 🌺
Çok teşekkür ederimm Aminn binlerce kez herkese dua ediyorum Rabbim herkese nasip etsinn🫶🥰🤲

benden de istemedi verdiği tarihte kontrole gittim alttan muayene ile istediği kalınlığa geldiğini söyleyerek 5 gün sonra transfer yapıcaz dedi ve yaptı ben de burda progestan değerine bakılanları görünce şaşırdım böyle birşeyden bihaber olduğum için
Bazı doktorlar sadece rahim kalınlığına bakiyormus anladığım kadarıyla ne bileyim artık Allaha havle ediyorum bilerek göz ardı edip transfer yaptılarsa

O da doğru :( benim de hersey çok güzel geçti hoca çok umutluydu şimdi işte kalitesini arttırmalıyız diyor çünkü diyecek bir şey yok rezerv az biliyorduk dedi biliyordum ondan dolayı da zaten ben vitamin başlamıştım keşke o da bu verdiğini o zaman verseydi öyle bu işe başlasaydım:(
ben ilk tedavi sürecine başladığımda opu ve gonalfdan da önce zoi max vermişti yumurta kalitesi arttırmak için

Benim de kızdığım nokta zaten belli rezervi az neden önceden verilmedi şimdi olmayınca zaten rezerv azdi vitamine başlayalım bir de bununda garantisi yok bilimsel olacak açıklanan bir durum bile yokmuş konu hakkında

Adı nedir? Aynen moralini yüksek tut, çabuk atlat bu üzüntüyü. Kendini bir sonrakine konsantre et. 🤲
Zoi max verdi bir de bana önceden Omegapa vermişti onu zaten kullanıyorum bayadır
Bazen çok sinirleniyorum bazen ağlamak geliyor her şeyi suçluyorum suan

Benim ilk tüp bebek denemem. Igne progesteron iceriyorsa hic kullanmadim. Tabii yumurta toplama zamaninda igneler oldum. Fitilin de kullanim zorlugu baska. Gunde defalarca günluk ped degistirmek gerekiyor. Belli bir sureden sonra fitil eriyip akiyor gibi gibi. Kullananlar varsa belki onlar cevap verebilir.
fitil gerçekten de çok zor aynı şeyleri yaşıyorum saat 8:00 de 2 tane 16:00 da 2 tane 00:00 da 2 tane yani günde 6 tane kullanıyorum ve sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum bu süreçte ped kullanmıyorum zarar verebilir belki diye seninde dediğin gibi hem dışa akıyor hemde ekstra akıntı yapıyor. Birde ofise geçtiğim günlerde kullanımı çok zor oluyor.
Fitil yerine 4 tane iğneyi yeğlerdim şahsi fikrim.

Benim de kızdığım nokta zaten belli rezervi az neden önceden verilmedi şimdi olmayınca zaten rezerv azdi vitamine başlayalım bir de bununda garantisi yok bilimsel olacak açıklanan bir durum bile yokmuş konu hakkında
deneme yanılma yöntemiyle mi yapılıyor bu işlemler bende anlamıyorum. siz aynı yerle mi devam edeceksiniz başka yerleri de araştırın bence hatta pozitif olanların hangi protokol uygulandı bunu bile konuşabiliriz en olumlu sonuç hangisi veriyor anlamış oluruz böylelikle

Arkadaşlar merhaba bu sabah 09.30 da transfer oldum. 4aa kalite , 5.gün embriyosu. Heyecandan yerimde duramıyorum , nasıl bekleyeceğiz böyle🥹
Güzel güzel tutunsun sana bebeğin güzel sonuxları göreceğin günlerde biran önce gelsin dilerim 🙏

Arkadaşlar merhaba bu sabah 09.30 da transfer oldum. 4aa kalite , 5.gün embriyosu. Heyecandan yerimde duramıyorum , nasıl bekleyeceğiz böyle🥹
Canım hayırlı olsun İnşallah pozitifi görürsün. Seni de aldım listeye son durumumuzu paylaşayım.
L leylekgelse sen sonucunu öğrendin mi canım yada baktırdın mı?
1760707875149.webp

fitil gerçekten de çok zor aynı şeyleri yaşıyorum saat 8:00 de 2 tane 16:00 da 2 tane 00:00 da 2 tane yani günde 6 tane kullanıyorum ve sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum bu süreçte ped kullanmıyorum zarar verebilir belki diye seninde dediğin gibi hem dışa akıyor hemde ekstra akıntı yapıyor. Birde ofise geçtiğim günlerde kullanımı çok zor oluyor.
Fitil yerine 4 tane iğneyi yeğlerdim şahsi fikrim.
Fitilin yerine jel varmış onun koruması daha iyimiş ben dün dedim doktoruma sorup ona mı geçsem acaba diye ama sonra yorumlarsa kahverengi akıntılar yaptığını okudum vazgeçtim. Aklınızda bulunsun jel olayı da

deneme yanılma yöntemiyle mi yapılıyor bu işlemler bende anlamıyorum. siz aynı yerle mi devam edeceksiniz başka yerleri de araştırın bence hatta pozitif olanların hangi protokol uygulandı bunu bile konuşabiliriz en olumlu sonuç hangisi veriyor anlamış oluruz böylelikle

Zaten aranmamak beni üzdü ama bir yere 3 kere şans verin diyen var çünkü protokol baştan başlıyor malum bilemiyorum bir de transferden 1 gün sonra işe geldim ben rapora gerek yok dediler ama benim işim stresli şimdi ona kafayı taktım gelmeseydim keşke diye

Back
X