• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Doğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
aynı ilaçları kullanıyorum ben de. sulandırıcıyı özellikle sormuştum doktorum gerekli görmediği için eklememiş ama dosyama pozitif sonrası başlanacak diye not düşmüş. size de panel testi yapmışsa ona göre ekler veya eklemez

Son düzenleme:
Doğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
bende 20 ekim de transfer olucam. Suan sadece Progestan dex 25 vuruluyorum. Ek olarakta vitaminler

Bana da verilmedi taze transfer oldum proteston ve duphaston verildi ama yüzümde ve dekolte bölgemde kızarık ve küçük sivilce doldu hafif kahve leke peçeteye geldi sizde de oldu mu

kizlar sizin vucudunuzda kirmizi kucuk benler(sanirim kan beni deniyor cok emin degilim) oldumu? Sanirim bu horman ilaclarindan. Yoksa ben cok mu yaslandim hahhahhah:KK70:

Günaydın kızlar bu sabah yine idrar testi yaptım Malesef silik bile olsa çizgi çıkmadı artık umudumu yitirdim çünkü tutmuş olsa hafif silik çizgi çıkardı bence bugün 9.günüm 😢

Günaydın kızlar bu sabah yine idrar testi yaptım Malesef silik bile olsa çizgi çıkmadı artık umudumu yitirdim çünkü tutmuş olsa hafif silik çizgi çıkardı bence bugün 9.günüm 😢
Gunaydin canim bendede cikmadi ben kan vermeye geldim simdi bekliyorum ben soyledim hemsireden bana dedi oyle olur kan daha kesin sonuc acikcasi cok kotuydum testde neqatif olunca ama her sey ola bilir uzulme sende bakalim bende nasil olucak

Gunaydin canim bendede cikmadi ben kan vermeye geldim simdi bekliyorum ben soyledim hemsireden bana dedi oyle olur kan daha kesin sonuc acikcasi cok kotuydum testde neqatif olunca ama her sey ola bilir uzulme sende bakalim bende nasil olucak
İnsallah olumlu pozitif sonuç alırsın canım yaz burayada test sonucu çıkınca dua edeceğim sana da 🤲🏻

Günaydın, kan vermeden bu moda girme. İnan belki sende okumuşsundur 12.gün kan testi pozitif çıkıp hala idrar testi negatif olanlar var. O yüzden kan ver canım 🙏

Back
X