• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Teşekkür ederim amin inşallah vardır allahım ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim bana dua edermisin 🥹🥰yarın kan verince haber veririm size
Ederim tabi ben 39 yaşındayım :) Rabbim hakkıyla anne olabilecek tüm kullarına inşallah afiyetle nasip etsin keşke hep güzel haberler alsak ama nasipten öte köy yok… tevekkül edeceğiz bende son bir kez denemek istedim işte 2 embriyo koydurdum gerisi nasip sonra bırakacağım artık afiyetle olacaksa olur kısmet 🤲🏻😌

İnşallah bu defa tutar nasıl bi enfeksiyon bende de idrara çıkma var hafif yanma ondan merak ettim 3. Günüm transfer olalı
Dışarıdan tespit edilen birsey değil endometrit deniyor rahim içi enfeksiyon . Negatif olunca doktorum histereskopi önerdi o zaman tespit edildi. Aslın polip miyom vs yoktu ama görmek istedi yine de nitekim enfeksiyon. Varmış. Birde transferden sonra 2. Adetim erken geldi ve uzun ara kanamalar oldu belirti olarak bir de idrar yaparken karında ağrı oluyordu kramp gibi. Sizin bahsettiğiniz daha çok idrar ile ilgili gi bi

Merhaba arkadaşlar ailem bilmediği için burda sizinle moral bulmaya çalışıyorum bugün transferin 3. Günü devamlı duygusalım ağlıyorum sizde de oldu mu belki de 2 ay üst üste iğneler tedavi yıprandım😥

Ben de 14 ekimde transfer oldum, ben de öğretim görevlisiyim. 3 gün raporluydum ben de. Pazartesi Salı benim de en yoğun günüm. Bu kadar mı benzerlik olur🙈 Pazartesi gideceğim okula. Doktorum ilk gün dinlen diğer günler normal hayatına dön demişti.
Sizinle aynıyız🥰 benim test günüm 25 Ekim olarak verildi, sizin ?

Dışarıdan tespit edilen birsey değil endometrit deniyor rahim içi enfeksiyon . Negatif olunca doktorum histereskopi önerdi o zaman tespit edildi. Aslın polip miyom vs yoktu ama görmek istedi yine de nitekim enfeksiyon. Varmış. Birde transferden sonra 2. Adetim erken geldi ve uzun ara kanamalar oldu belirti olarak bir de idrar yaparken karında ağrı oluyordu kramp gibi. Sizin bahsettiğiniz daha çok idrar ile ilgili gi bi

Benimde mi öyle acaba vitamin desteği dedi sadece adet oldum olacağım Salı gününe gideyim de baksın rahim içi enfeksiyon nasıl oldunuz ? bana transfer öncesi Azitro verdi o etki etmemiş midir benimde olmaması için tek sebep buymuş gibi geliyor doktor kalite dedi ama eşimde hatırlıyor kaliteli embriyo oluştu dedi nitekim 5. Güne 2 tane transfer etti ya da genetikleri bozuktu😔

Ben belgesel izleyip agliyordum sonra ağladım diye gülüyordum garipti ama bitti tutmadı :(

Benimde mi öyle acaba vitamin desteği dedi sadece adet oldum olacağım Salı gününe gideyim de baksın rahim içi enfeksiyon nasıl oldunuz ? bana transfer öncesi Azitro verdi o etki etmemiş midir benimde olmaması için tek sebep buymuş gibi geliyor doktor kalite dedi ama eşimde hatırlıyor kaliteli embriyo oluştu dedi nitekim 5. Güne 2 tane transfer etti ya da genetikleri bozuktu😔
Hic histereskopi yapıldı mi size hsg falan

Aslinda kaliteli olup olmadığını kimse tam bilemez bazen çok iyi görünen embriyolar tutmuyor ya da daha düşük derecelendirme embriyo tutuyor aslında bu tutma olasılıkları hanginda bir parça bilgi veren veriler. Muhtemelen sizin yaşınız 35 üzeri ise kaliteli embriyo olmadığını düşünmüş olabilir doktor. tabj vit kullanjn bunhn yaninda bence 2. Transferinize mutlaka hsg histeroskopi yaptirmadiysanjz yaptırın derim zaman cok hizli belli bjr yaştan sonra her dk kıymetli zaman kaybetmemek için riske atmayın emin olun derim . Azitro evet olası bi enfeksiyon için veriliyor varsa bile zaten kurutmuştur ilaç şuan ki surec için içiniz rahat olsun olan olmuş artık. Dinlenmenize bakın kafanızı dağıtın düşüne düşüne insan daha çok üzülüyor

Heh

Aslında ben normal hamile kalirim dediğim zamanlarda hsg çektirdim bir şey çıkmadı ondan sonra bir sistit oldum yalnız hayatımda hiç olmamisim dedim enfeksiyon olur ben de ama kanamalı idrar yanma olmaz koku ve çok sık idrara çıkma şeklinde ve tabi akıntı
Histereskopide yapmadilar zaten ilk denememdi

Back
X