Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benim doktorum sgk anlaşmalı özel hastanede (özel tüp bebek kliniği degil) doktorum doğum falan herseyi takip ediyor ona devam edeceğim. Birde Ilaclari 12.haftaya kadar kullanacaksın dedi

Herhalde kalp ile beraber görelim diye böyle gec bir tarihe randevu vermişler o zaman dimi ? Son betanız kaçtı
Evet direkt kalp atışını görelim dedi. En son 196 çıktı cuma günü bir daha kan verme dedi ama ben yarın da kan vercem. 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlı

Yaşım 32. 14 ekimde transfer oldum, bugün 5.günüm. Sizin gibi 3.gün çift transfer oldum. Umarım bizimledir hepsi

Melekler korusun bu kuş üzümlerine şu tablo dolup taşsın pozitif yazılarıyla dilerim

İğneleri 12. Haftaya kadar diye biliyorum fakat emin de değilim.

Ben 5. Gün 4ab ve 3 ab olmak üzere 2 embriyo transferi oldum

Benim durumum biraz karışık Türkiye olduğum vakit özelden devam edeceğim. Fakat yurtdışında yaşıyoruz orada ki sistem nasıl şuan için hiç bir fikrim yok.

Fakat ben tüp bebek kiliniğinde değilim özel hastanedeyim. Fakat doktorum tüp bebek uzmanı.

Canım Dr dan memnun değilsen ve değiştirme durumun varsa değiştir bence. daha ilgili iyi doktorlarda var.İlgisiz davranmış sanki. sonuçta negatif olabilir ama arayıp sizi teselli etmesi moral vermesi çok önemli bence.

Benim de doktorum da özel ama oksapari yazıyor hep.niye sizin yazmiyorlar anlamadım devlet karşılıyor zaten.mesela progestan dexide yazıyor ama devlet onu karsilamiyor

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin Ben sürecin geri kalanına devlette devam edeceğim maddi olarak çok zorlandım oldu da devlette çok memnun kalmadım özele yönelirim ama ilk tercihim devlet olacak. İlaçlara ne kadar devam edeceğimi yarın bahçeciye gidip kan verdiğimde doktorla birebir görüşüp soracağım. Serum kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…