- 4 Şubat 2016
- 273
- 212
- 103
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.401
Benim doktorum sgk anlaşmalı özel hastanede (özel tüp bebek kliniği degil) doktorum doğum falan herseyi takip ediyor ona devam edeceğim. Birde Ilaclari 12.haftaya kadar kullanacaksın dediKızlar son durum bu şekilde.
Tüp bebek işlemlerini özelde yapıp pozitifi gören arkadaşlar sürece özelde mi devam edeceksiniz?
Bu ilaçlara daha ne kadar devam edeceğiz?
Bugün doktora test sonucunu ilettim. Yarın tekrar clinoleic serum alacaksın dedi, bu durumu yaşayan oldu mu?
Esmeren @Kittylovers D damybe P Paradisee Busraa3 @glbhr18 S Seray Seray B Blackmore7
Eki Görüntüle 3661194
Evet direkt kalp atışını görelim dedi. En son 196 çıktı cuma günü bir daha kan verme dedi ama ben yarın da kan vercem. 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıHerhalde kalp ile beraber görelim diye böyle gec bir tarihe randevu vermişler o zaman dimi ? Son betanız kaçtı
Yaşım 32. 14 ekimde transfer oldum, bugün 5.günüm. Sizin gibi 3.gün çift transfer oldum. Umarım bizimledir hepsiYaş kaç sizin? Endişelenmeyin. Test gününe daha çok var. Benim normalde cuma günü test günüm. Dayanamayıp çarşamba yani 8. Gün yaparım belki. En kesin sonuç kanda çıkar. Bugün kaçıncı gün oldu sizin?
Doktorum Furkan Kayabaşoğlu
Evet aramıza hosgeldinn geçmeyen günler yapmislarEvet direkt kalp atışını görelim dedi. En son 196 çıktı cuma günü bir daha kan verme dedi ama ben yarın da kan vercem. 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlı
Aynen ben de kendime çok güveniyordum olur diye ama kısmet bu yaşa geldikAllahım yar ve yardımcımız olsun yaştan dolayı stres oluyorum
çok şanslısın 1 torba ilaçla geziyorumBen doktorumla görüştüm 3 hafta sonraya randevu verdi. Ben sadece progestan kullanıyorum ona devam edicem.
Melekler korusun bu kuş üzümlerineKızlar son durum bu şekilde.
Tüp bebek işlemlerini özelde yapıp pozitifi gören arkadaşlar sürece özelde mi devam edeceksiniz?
Bugün doktora test sonucunu ilettim. Yarın tekrar clinoleic serum alacaksın dedi, bu durumu yaşayan oldu mu?
Esmeren @Kittylovers D damybe P Paradisee Busraa3 @glbhr18 S Seray Seray B Blackmore7
Eki Görüntüle 3661194
Hayırlı olsun , güzel sonuçlar alalımYaşım 32. 14 ekimde transfer oldum, bugün 5.günüm. Sizin gibi 3.gün çift transfer oldum. Umarım bizimledir hepsi
Fakat ben tüp bebek kiliniğinde değilim özel hastanedeyim. Fakat doktorum tüp bebek uzmanı.Melekler korusun bu kuş üzümlerineşu tablo dolup taşsın pozitif yazılarıyla dilerim
İğneleri 12. Haftaya kadar diye biliyorum fakat emin de değilim.
Ben 5. Gün 4ab ve 3 ab olmak üzere 2 embriyo transferi oldum
Benim durumum biraz karışık Türkiye olduğum vakit özelden devam edeceğim. Fakat yurtdışında yaşıyoruz orada ki sistem nasıl şuan için hiç bir fikrim yok.
Size de hayırlı olsun inşallah çok güzel haberler alalımHayırlı olsun , güzel sonuçlar alalımbenim 5. Gün embriyosu, tek embriyo
Gözün aydın
Benim dışımda herkes çok ilaç kullanıyor bana niye vermedi doktor hiç anlamadımçok şanslısın 1 torba ilaçla geziyorum
doğal siklus ilerliyor olabilir progestan da mı vermedi?Benim dışımda herkes çok ilaç kullanıyor bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Progestan kullanıyorum sadece günde 3 kere fitil olarak o bile zorluyor beni sizleri düşünemiyorumdoğal siklus ilerliyor olabilir progestan da mı vermedi?
Doğal olarak ilerliyor bence de. Peki arada ki farklar nedir bilmiyorum ben?Benim dışımda herkes çok ilaç kullanıyor bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Canım Dr dan memnun değilsen ve değiştirme durumun varsa değiştir bence. daha ilgili iyi doktorlarda var.İlgisiz davranmış sanki. sonuçta negatif olabilir ama arayıp sizi teselli etmesi moral vermesi çok önemli bence.Benim zorumla 2. Gün aradi kalite falan dedi insan ilgi bekliyor tabi onlar öyle bakmıyorlar sanıyorum hemşire üzgünüm olumsuz dedi kontrole gelirsin adet bitince dedi o kadar
Zoi max verdi bende zaten bu olaydan önce pro women , doktor MFK , Omegapa falan kullandım.ins mutlu haberi en kısa zamanda alırız Allah yardımcımız olsun
Senin ilk miydi canım bakalım bana da hemen başlamayabiliriz dedi ben aramadı ya taktım biraz bir de hormonlar çılgın tabi başka birine mi gitsem dedim ama sil baştan olacak
Benim de doktorum da özel ama oksapari yazıyor hep.niye sizin yazmiyorlar anlamadım devlet karşılıyor zaten.mesela progestan dexide yazıyor ama devlet onu karsilamiyorEvet cok haklısınız maddi olarak bizde biraz zorlandık. Benim ameliyatlarim falan da olunca tüp bebegin iki katini geçti bende daha uygun bir yer de bulmak istiyorum. Galiba ilaç takibini hemsireler yapmaya devam ediyormuş ama emin değilim. Dediğiniz gibi onlar bakmayacaksa bu ilaçlarla ne yapacağız.
Yalnız dediğiniz bilgiyi bende şimdi sizden öğrendim. Oksaparı bari yazdiralim o zaman
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsinKızlar son durum bu şekilde.
Eki Görüntüle 3661194
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?