• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

eğer emb varsa ve istersen hemen diğerini transfer için konuşacaktır. ben de ilk eylül de negatif aldım hemen hiç ara vermeden regly ile diğerine hazırlanmaya başladım varsa emb ara vermeyin psıkolojik olarak iyi bile geliyor
İşte yok yumurtam sadece 1 taneydi oda 5 gün embriyosuydu

Kızlar başka hastanede yapsam acaba ya testim pozitifti nasıl negatif çıkar 😭 özel hastanede kan verdim 0.100 çıktı başka yerde yapsam sonuç değişir mi

ayyy nasıl sevindim hayırlı olsun sizin de belirti yoktu değil mi öyle konuşmuştuk sanki🥹
yaaa çok teşekkür ederim darısı başınıza ben inanıyorum olacak olacak :) hiç belirti olmadı en baştan bugüne kadar .doktoruma da hatta test sonucunu erken yaptığım için ona göre 12 gün istiyor çünkü dedim hiç belirti olmadı sıfır ondan erken yaptım falan dedim dedi ki demek ki belirti olmadan da gebelik olabiliyormuş :)

yaaa çok teşekkür ederim darısı başınıza ben inanıyorum olacak olacak :) hiç belirti olmadı en baştan bugüne kadar .doktoruma da hatta test sonucunu erken yaptığım için ona göre 12 gün istiyor çünkü dedim hiç belirti olmadı sıfır ondan erken yaptım falan dedim dedi ki demek ki belirti olmadan da gebelik olabiliyormuş :)
inşallah olacak 🥹 umut oldunuz bana gerçekten doktor da tasdiklediğine göre baya rahatladım sekizinci gün hala tık yok :) ikimizin de 6. gün sizin savaşçı yaman çıktı darısı bana inşallah :) Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun sizi🌸

Kızlar başka hastanede yapsam acaba ya testim pozitifti nasıl negatif çıkar 😭 özel hastanede kan verdim 0.100 çıktı başka yerde yapsam sonuç değişir mi
Canım benimde ilk deneme tutmadı , kısmet diyeceğiz bugün tekrar doktora gittim adetin 2/3 günü gel demişti vitamine başladık başka bir şey deneyeceğiz dedi. Elimizden geleni yaptık vakti var demek bizde çok emindik

inşallah olacak 🥹 umut oldunuz bana gerçekten doktor da tasdiklediğine göre baya rahatladım sekizinci gün hala tık yok :) ikimizin de 6. gün sizin savaşçı yaman çıktı darısı bana inşallah :) Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun sizi🌸
amin inş perşembe tekrar kan vereceğim sizde haber verin mutlaka ne zaman vereceksınız test şimdi ?

Back
X