- Konu Sahibi baharinadasi
İnş sizin ilkte tutarÇikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş sizin ilkte tutarÇikolata kistim var benim sağda 3 solda 2 cm canım ilk tüp Bebek denemem daha önce hiç bir tedavi olmadım 6 Ekim'de transfer oldum
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbenimde çikolata kistim var ve benimde ilk transferim 10 ekimde oldu inşallah pozitif sonuçlar alırız
İnşallah canım tüpler falan çok şükür temiz çıkmıştı benim rahim filminde liste rağmen 9 yumurta toplanmıştı 4 dollendi sukurler olsun ikisini transfer yaptılar bakalım sonuç bekliuorumİnş sizin ilkte tutarbenim tuplerde hidrosalpenks goruldugu icin ameliyat oldum kistler alindi ilk denemem negatif oldu rahimde enfeksiyon varmış tedavi gördüm şimdi 2. İnş .
Ben ankara da novaart ahmet erdeme gidiyorum sistemli bir merkez hocaların 92 den beri tüp bebek uzerine deneyimleri var ben güveniyorum hocama laboratuvarı da en iyi lablardan tavsiye ederim ama ahmet hoca gereksiz ayrıntı vermeyi çok fazla konuşmayı sevmeyen doktorlardan ben de çok kurcalamiyorum gerekli bilgiyi veriyorlar zaten tavsiye ederim ilk denemem tutmadi ama 2. İnşallah . Biraz da nasip kısmet bu işler biz ehil doktorlara gidip gerisini Allaha teslim ediyoruz inşMerhaba hepinize Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu çekilenler karşılığını verir.
Benim sol tüpüm kapalı.
Sağ ve sol yumurtam sağ tarafta ikisi arka arkaya ve rahimden biraz daha yukarıda bu çocukken geçirdiğim ameliyattan dolayı.
Geçtiğimiz senede sağ tarafımdan büyüm bir kist alındı. Doktor direk tüp bebek dedi.
Baharda hsg yeniden çektirdim.
Kendi tercihimle ilaç destekli 3 ay kadar denemek istedim
Ağustos klomen+ovitrelle ile negatif oldu
Eylül de klomen geç cevap verdi.
Şimdi elimde 2 ovitrelle olduğu için gonal f 450 ile 75 x 5 gün hoca yazdı. Dün ve bugün attım.
Haftaya çarşamba günü kontrole gideceğim.
Yumurtalıkların yerleri sizlerinkine göre daha farklı ve karın derisinin hemen altında olduğu için karından yumurta toplanacak. Bu düşük ile bile fazla yumurta oluşsursa doktorum direk yumurta toplamaya göndereceğim dedi. Ankara ve Konya’ya yakınım. Ankaradan Anatolia dan ikinci deneme ile bir bebeği ve Novaart dan ilk deneme ile ikizi olan tanıdıklarımız var. Kendi doktorumda Prof Emre pabuçcu yu söyledi.
Şimdi sizden deneyimlerinize göre tercihen ilk olarak Ankara da bulunan ve gittiğiniz merkezler hakkında artılar eksileri duymak istiyorum. Fiyattan daha çok bu süreçte yıpranmadan 1–2 inci denemede başarı şansını yakalamak önemli olan kendi fikrimce sizlerin deneyimlerinize ihtiyacım var![]()
Güzel sonuçlar alirsjnjz inş rabbjm yüzünüzü güldürsün müjdenize kavuştursunİnşallah canım tüpler falan çok şükür temiz çıkmıştı benim rahim filminde liste rağmen 9 yumurta toplanmıştı 4 dollendi sukurler olsun ikisini transfer yaptılar bakalım sonuç bekliuorum
Benim de bu sefer 2 embriyo konulacak ilkte tekti 9.5 rahim kalinligim progestronda istenilen düzeyde ise -ki benjm 2 seferdir yüksek çıktığı için iptal edildi- transfer günüm ve ilaçlarım progestron destek planlanacakİnşallah canım tüpler falan çok şükür temiz çıkmıştı benim rahim filminde liste rağmen 9 yumurta toplanmıştı 4 dollendi sukurler olsun ikisini transfer yaptılar bakalım sonuç bekliuorum
Merhaba benim de rahim kalınlığım 11.5 perşembe günü progesteron vericem cuma transfer olcak kaç aralığında çıkmalı progesteron acaabaBenim de bu sefer 2 embriyo konulacak ilkte tekti 9.5 rahim kalinligim progestronda istenilen düzeyde ise -ki benjm 2 seferdir yüksek çıktığı için iptal edildi- transfer günüm ve ilaçlarım progestron destek planlanacak
Allah gönlünüze göre versin sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadığında nedeni araştırılıyor mu? Kayseri’den bir doktor ve ekibi hakkında şöyle diyorlar merkez ilk gittiğiniz günlerde sizi bebek gibi seviyor sonra ücretler yatınca pek sizi önemsemiyorlar. Yani ben artısı eksisi her şeyi duymak istiyorum. Şu da var beyaz eşya nasıl şans işi ise bu de evet bir doktor birimize iyi gelir öbürüne iyi gelmez. İnşallah bu aylarda olur tüp bebeğe kalmaz geçirdiğim ameliyatlar beni zaten fazlasıyla yordu.Ben ankara da novaart ahmet erdeme gidiyorum sistemli bir merkez hocaların 92 den beri tüp bebek uzerine deneyimleri var ben güveniyorum hocama laboratuvarı da en iyi lablardan tavsiye ederim ama ahmet hoca gereksiz ayrıntı vermeyi çok fazla konuşmayı sevmeyen doktorlardan ben de çok kurcalamiyorum gerekli bilgiyi veriyorlar zaten tavsiye ederim ilk denemem tutmadi ama 2. İnşallah . Biraz da nasip kısmet bu işler biz ehil doktorlara gidip gerisini Allaha teslim ediyoruz inş![]()
Ben adetin 3. Gunu estrofeme başladım 7 gün sabah akşam 2×2 şeklinde kontrole geldim bugün rahim kalinligina bakildi ve kan alindi progestron bakılacak ona göre verilen ilaçlara başlayacağım ve transfer gunu belirlenecek henüz bilmiyorum arayacaklar heyecanla bekliyorum iki seferdir progestron değerim istenilen düzeyde olmadığı için iptal oluyor inş bu sefer hersey yolundadır. Hersey yolunda ise haftaya transfer edilecek Progestron değeri şuan için kaç olmalı bilmiyorum döngümün 10.gunu bugünMerhaba benim de rahim kalınlığım 11.5 perşembe günü progesteron vericem cuma transfer olcak kaç aralığında çıkmalı progesteron
Amin cok tesekkur ederim allah razı olsun hepimiz için rabbim hayırla lutfetsin. Sizin surecinizde çok zorlu görünüyor gerçekten. Ben de endometriosiz hastasıyım her iki tarafli çikolata kistim vardi . Eşimde varikosel var. İlk doktorum konya da Ayşegül kebapçilar idi gebelik düşünmediğim surede çikolata kisti takiplerimi o yapmıştı çok memnun kaldığım bir doktordu. Çocuk düşündüğüm zaman ankara da novaarta geldim ahmet hoca ile görüştük amh hsg sonuclarima göre hidrosalpenks olduğu için ameliyat önerdi ahmet erdem hoca aynı zaman da gazi üniversitesinde prof. Ameliyatimı orda yaptı. Tuplerim acildi yapisiiklik varmış bagirsakta temizlendi ve Kistler alindi dogal biraz denedik ama olmadı tüp bebek basladik ilk 4Aa dogal siklusta denedik tutmadigi için ahmet hoca histereskopi önerdi rahimde herhangi bir sorun var mi diye enfeksiyon cikti coklu antibiyotik tedaviye başladım emin olmak için tekrar biyopsi yapıldı temiz çıktı şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum inş bu sefer pozitif olur sagliklaAllah gönlünüze göre versin sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadığında nedeni araştırılıyor mu? Kayseri’den bir doktor ve ekibi hakkında şöyle diyorlar merkez ilk gittiğiniz günlerde sizi bebek gibi seviyor sonra ücretler yatınca pek sizi önemsemiyorlar. Yani ben artısı eksisi her şeyi duymak istiyorum. Şu da var beyaz eşya nasıl şans işi ise bu de evet bir doktor birimize iyi gelir öbürüne iyi gelmez. İnşallah bu aylarda olur tüp bebeğe kalmaz geçirdiğim ameliyatlar beni zaten fazlasıyla yordu.
Novaartta ben hiç öyle bir yaklaşım gormedim kesinlikle aksine maddi açıdan çok yardımcı oluyorlar sürecin stresini bilen maddi yükü en aza indirmeye çalışan bir merkez herkes isini yapıyor gerçekten fiyatları da piyasaya göre çok daha uygun umut taciri değiller aselsan havelsan çalışanları adalet bakanlığında çalışanlar gibi personellere ekstra indirimler bile olabiliyorAllah gönlünüze göre versin sizde veya eşinizde bir sorun varmıydı hiç bir sorun olmamasına rağmen tutmadığında nedeni araştırılıyor mu? Kayseri’den bir doktor ve ekibi hakkında şöyle diyorlar merkez ilk gittiğiniz günlerde sizi bebek gibi seviyor sonra ücretler yatınca pek sizi önemsemiyorlar. Yani ben artısı eksisi her şeyi duymak istiyorum. Şu da var beyaz eşya nasıl şans işi ise bu de evet bir doktor birimize iyi gelir öbürüne iyi gelmez. İnşallah bu aylarda olur tüp bebeğe kalmaz geçirdiğim ameliyatlar beni zaten fazlasıyla yordu.
10. gün 0,5 altı cıkması gerekiyormuş gpt reyiz öyle diyor :) İnşallah bu sefer değeriniz optimal seviyedediiir :)Ben adetin 3. Gunu estrofeme başladım 7 gün sabah akşam 2×2 şeklinde kontrole geldim bugün rahim kalinligina bakildi ve kan alindi progestron bakılacak ona göre verilen ilaçlara başlayacağım ve transfer gunu belirlenecek henüz bilmiyorum arayacaklar heyecanla bekliyorum iki seferdir progestron değerim istenilen düzeyde olmadığı için iptal oluyor inş bu sefer hersey yolundadır. Hersey yolunda ise haftaya transfer edilecek Progestron değeri şuan için kaç olmalı bilmiyorum döngümün 10.gunu bugün
Chat gpt sağ olsun .:) Sanırım öyle birsey benim 1.98 3 küsür çıkıyordu çünkü. Ama simdi aradılar bu sefer istenilen düzeyde şükür 22 ekim transfer günüm inş10. gün 0,5 altı cıkması gerekiyormuş gpt reyiz öyle diyor :) İnşallah bu sefer değeriniz optimal seviyedediiir :)
Aiy süper gözün aydınn, Kaçıcı gün konulacak? Benim de 17 si transfer günümmChat gpt sağ olsun .:) Sanırım öyle birsey benim 1.98 3 küsür çıkıyordu çünkü. Ama simdi aradılar bu sefer istenilen düzeyde şükür 22 ekim transfer günüm inş![]()
Benimde 0.3 lerde birsey gelmiş bu sefer10. gün 0,5 altı cıkması gerekiyormuş gpt reyiz öyle diyor :) İnşallah bu sefer değeriniz optimal seviyedediiir :)
Cok sag ol. Ben de 17 sinde progestan ilaclara basliyorum ay inş guzel sonuc aliriz hep birlikte :) Döngümün 18.gunu olmuş oluyir 22 ekim.Aiy süper gözün aydınn, Kaçıcı gün konulacak? Benim de 17 si transfer günümm