- 15 Kasım 2023
- 821
- 439
- 23
- Konu Sahibi baharinadasi
Selam kızlar, bugün transfer oldum
5aa tek embriyo. 3 gün rapor aldım dinleneceğim
güzel sonuçlar alırız umarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim hayirli olsun insaallah hepimiz guzel sonuclar alirizSelam kızlar, bugün transfer oldum5aa tek embriyo. 3 gün rapor aldım dinleneceğim
![]()
Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıklı şekilde dünyaya getirirsin inşallah6. Günü benim. ilk günden beri kasık ağrım var ara ara iğne batmaları oluyor yüzüm ve boynum sivilce doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşam kaset test yaptım o da pozitif o yüzden yarın kan vermeye gidicem
Geçmiş olsun hayırlısı ile inşallahSelam kızlar, bugün transfer oldum5aa tek embriyo. 3 gün rapor aldım dinleneceğim
![]()
Benim de ilk denemem hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızBenim de 7 Ekimde 3. Gün çift embriyo transfer oldu. Bazen kasıklarımda ya da iç kısımlarda çekmeler olunca merak edip forumdaki yorumları okuyunca hesap açıp üye oldum. Size katılmak istedim. Bir de herkesin aynı zamanlarda hep transfer zamanları. Bekleyiş uzun geliyor. Burayı okumak bir nebze rahatlatıyor iyi haberlerle. Benim ilk tüp bebek denemem. Umarım herkesin süreci pozitif sonuçlarla taçlanır![]()
9 ekimde transfer oldum 3. Gün 8 hücreli tek embriyo belirti ara ara kasikda batma belde hafif ağrı ama kalıcı ağrılar uzun süreli ağrılar değil yaniKızlar transferin kaçıncı günü ve belirtileriniz nedir yazarmisin.![]()
Benimde oluyor arada bugün 2. Günüm yatmaktan bel ağrısı oluyor o yüzden fazla yatmiyorum oturuyorum hareket ediyorum9 ekimde transfer oldum 3. Gün 8 hücreli tek embriyo belirti ara ara kasikda batma belde hafif ağrı ama kalıcı ağrılar uzun süreli ağrılar değil yani![]()
İnsallah tutunma belirtileridir tabi bunlarBenimde oluyor arada bugün 2. Günüm yatmaktan bel ağrısı oluyor o yüzden fazla yatmiyorum oturuyorum hareket ediyorum![]()
Ayy bende böyleydim ve 6.gun sabahında silik çizgi çıkmıştı jnsallah sizinde oyledirBenimde bugun 6ci gunum bel agrisi ara ara göğüslerde damarlarin belirginlesmesi var karnim sanki sis birde cok sinirliyim agliyorum hatda yarin test yapmayi dusunuyorum![]()
Ayy canım hayırlı uğurlu olsunn guzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar, bugün transfer oldum5aa tek embriyo. 3 gün rapor aldım dinleneceğim
![]()
Doktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmışYarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor![]()
Bence 3.gun icin cok erken cankm yarin çıkmayabilir. Ben 8.gun de test yapmistim ve hayalet gibi anca görmüştüm göz yanilsamasi gibiydi. 10 günden erken vermemelisinYarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor![]()
Hahha benim hemsirem de beni uyarmıştı ama dayanamadjmDoktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmışBence sende yapma gününü bekle gününde yapmak daha iyi olur
![]()
Teşekkür ederimAyy canım hayırlı uğurlu olsunn guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hayırlısı ile inşallahbizimledirler
![]()
Amin, sağol canımSelam canim hayirli olsun insaallah hepimiz guzel sonuclar aliriz![]()
Tesekkur ederim canim insAllah bakalim erken ama bekleyemiyorum artik sabah idrar testi yapicamAyy bende böyleydim ve 6.gun sabahında silik çizgi çıkmıştı jnsallah sizinde oyledir![]()
O kadar iyi anlıyorum ki.Tesekkur ederim canim insAllah bakalim erken ama bekleyemiyorum artik sabah idrar testi yapicam
Hayırlı olsun inşallahSelam kızlar, bugün transfer oldum5aa tek embriyo. 3 gün rapor aldım dinleneceğim
![]()