• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

6. Günü benim. ilk günden beri kasık ağrım var ara ara iğne batmaları oluyor yüzüm ve boynum sivilce doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşam kaset test yaptım o da pozitif o yüzden yarın kan vermeye gidicem
Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıklı şekilde dünyaya getirirsin inşallah🤲 Darısı da bize 🤲

Benim de 7 Ekimde 3. Gün çift embriyo transfer oldu. Bazen kasıklarımda ya da iç kısımlarda çekmeler olunca merak edip forumdaki yorumları okuyunca hesap açıp üye oldum. Size katılmak istedim. Bir de herkesin aynı zamanlarda hep transfer zamanları. Bekleyiş uzun geliyor. Burayı okumak bir nebze rahatlatıyor iyi haberlerle. Benim ilk tüp bebek denemem. Umarım herkesin süreci pozitif sonuçlarla taçlanır 🥰
Benim de ilk denemem hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız ☺️ Arada bende de oluyor ama öyle çok fazla değil bebeklerimiz tutanacak yer ariyor o yüzden olabilir ☺️

Yarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor 🥲

9 ekimde transfer oldum 3. Gün 8 hücreli tek embriyo belirti ara ara kasikda batma belde hafif ağrı ama kalıcı ağrılar uzun süreli ağrılar değil yani ✨
Benimde oluyor arada bugün 2. Günüm yatmaktan bel ağrısı oluyor o yüzden fazla yatmiyorum oturuyorum hareket ediyorum ☺️

Benimde bugun 6ci gunum bel agrisi ara ara göğüslerde damarlarin belirginlesmesi var karnim sanki sis birde cok sinirliyim agliyorum hatda yarin test yapmayi dusunuyorum🥰
Ayy bende böyleydim ve 6.gun sabahında silik çizgi çıkmıştı jnsallah sizinde oyledir🥰🥰

Yarın ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gideceğim bi yanım test yaptır diyor bi yanım çok çok erken dur yerinde daha diyor 🥲
Doktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmış ☺️ Bence sende yapma gününü bekle gününde yapmak daha iyi olur☺️

Bence 3.gun icin cok erken cankm yarin çıkmayabilir. Ben 8.gun de test yapmistim ve hayalet gibi anca görmüştüm göz yanilsamasi gibiydi. 10 günden erken vermemelisin🫶🥰

Doktorum bana lütfen erken idrar testi yapmayın diye mesaj attı gününde yapın yazmış ☺️ Bence sende yapma gününü bekle gününde yapmak daha iyi olur☺️
Hahha benim hemsirem de beni uyarmıştı ama dayanamadjm😅😅 söylemesi kolay diyeceğim ona test gunumde😅

Back
X