• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kalite olarak birsey belirtmediler sadece yüksek kalite dediler. Sabah erkenden sıra alıp giricem randevu bulamıyoruz doktora aşırı yoğun. Karından daha görmez heralde 🤣😇 Yarın ilk ultrasonumuz olacak heyecanlıyım 🙏🏻🥹
Ayy canım bende cok heyecanlıyım senin icin. Şu an hafta ve gün olarak neredesin kendim icin çıkarım yapmaya çalışacağım da 😅😅

Sabah erken gebelik testin yapmisdim cikmamisdi bakiyorum simdi ama flas isigigla cizgi var ama ustunden kac saat gecmis yalnis bence
3. Gün embriyosu olduğu için daha kana hormon karışmamış olması yüksek ihtimal tatlım gün gün sabah idrariyla yapabilirsin yada direk test gününü bekleyebilirsin.
Benimde 3. Gün embriyosu daha bugün transfer günü hariç 7. Günüm erken gebelik testi aldım ama yapmaya cesaretim yok

Ayy canım bende cok heyecanlıyım senin icin. Şu an hafta ve gün olarak neredesin kendim icin çıkarım yapmaya çalışacağım da 😅😅
Bebegim transferin 13.gunu bugün yarın 14 kese randevusu ama malum benim doktor kan tahliline de erken çağırmıştı aceleci adam🤣 kan tahlilinide 7.Günü istemişti.

Bebegim transferin 13.gunu bugün yarın 14 kese randevusu ama malum benim doktor kan tahliline de erken çağırmıştı aceleci adam🤣 kan tahlilinide 7.Günü istemişti.
Ne kadar erken çağırmış doktorunuz benim ilk tutan bebeğim de 10. Gün kan tahlili vermiştim iki gün sonra bir daha sonra 10 gün sonra kese görmeye çağırdı kese gözüktü bebek gözükmediği için 15 gün sonra bir daha çağırmıştı Bülent tıraştı doktorum

3. Gün embriyosu olduğu için daha kana hormon karışmamış olması yüksek ihtimal tatlım gün gün sabah idrariyla yapabilirsin yada direk test gününü bekleyebilirsin.
Benimde 3. Gün embriyosu daha bugün transfer günü hariç 7. Günüm erken gebelik testi aldım ama yapmaya cesaretim yok
Evet canim erken ola bilir insallah pozitivi goruruz bende oyle 9 ekimde mi oldun sende ? Beklemek cok zor neqativi gorunce hic bekelemiyosun

Ya sen pazartesi goruslrsen bende cuma cumartesi görebilir miyim o zamann😅😅 aklımda deli sorular 😅 ilk defa o aşamaya geçeceğim inşallah icim kıpır kıpır 🥰
15 dk yolu yavaş adım yarım saattir yürüyorum bir ağrı bir ağrı. Umarım her şey yolundadır. Yani bu olanlar normal mi? Geçti bitti demiştim fakat bugün yine uzun yürüyüş oldu şimdi geri yürüyorum. Ağrım böyle oldukca Tribe giriyorum bir şey oldu mu neden ağrıyor her sey yolunda mı diye

15 dk yolu yavaş adım yarım saattir yürüyorum bir ağrı bir ağrı. Umarım her şey yolundadır. Yani bu olanlar normal mi? Geçti bitti demiştim fakat bugün yine uzun yürüyüş oldu şimdi geri yürüyorum. Ağrım böyle oldukca Tribe giriyorum bir şey oldu mu neden ağrıyor her sey yolunda mı diye
Off sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Bende cok hızlı yoruluyorum hiç halim mecalim yok bir şeye. Bir de bugün bahçede cocuklar yalan top oynarken bir kaç kez top attim onlara sonra da pişman oldum neden böyle bir sey yaptım diye şimdi yarin kan sonucuna kadar içim içimi yiyecek🫠

Evet sizden ogrendigim iyi oldu her gorusmede rahim kalınlığı iyi dedikleri için bu tarafı araştırmamıştım bakalım ne diyecekler ilk defa yaptırdığım için bilmiyorum niye olmadı neden olmadı

Benjm de transfer oncesi bir idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ama bir de benjm idrar yaparken ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonda olunca rahimle ilgili olabileceği hiç aklıma gelmedi antibiyotige rağmen idrar yaparken ki ağrı geçmedi böbrekten falan sandım üroloji falan gittim yani histeroskopi yapılana kadar teşhis konulamadi rahim içi icin anlican. İdrar yolu temiz çıkınca transfer oldum ama negatif sonuç. Zaten negatif sonrasi uzun ara kanamalarım oldu nitekim rahim içi enfeksiyonmus

Benjm de transfer oncesi bir idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ama bir de benjm idrar yaparken ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonda olunca rahimle ilgili olabileceği hiç aklıma gelmedi antibiyotige rağmen idrar yaparken ki ağrı geçmedi böbrekten falan sandım üroloji falan gittim yani histeroskopi yapılana kadar teşhis konulamadi rahim içi icin anlican. İdrar yolu temiz çıkınca transfer oldum ama negatif sonuç. Zaten negatif sonrasi uzun ara kanamalarım oldu nitekim rahim içi enfeksiyonmus
Bende hayatımda 1 kere sistit oldum ama hep böyle geceleri sıkça WC ye çıkarım koku olur ama bu çok olduğu için belki de görünmeyen bir şey var

Çok teşekkür ediyorım arkadaşım gözünden kaçmamış olmak çok güzel ❤️ kan vermeye gidiyor musun bugün? Ben ne zaman gideyim ultrasona sence? Ne zaman gözüküyor karından? Beta değeri 3000 olunca diye hatırlıyorum ama bilemedim
Kalp atışıyla beraber 5000 olunca karından baktırabilirsin

Hanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç

Hanımlar ilaçlı protokolde rahim hazırlığı yapılıyor. Yarın trasnfer günü dondurulmuş 3. gün. Bugün progesteron istedi doktor. Kaç olmalı ki ideal seviyede olsun? Daha cıkmadı sonuç
İlaçlı protokol nedir? Sağlıkla gelsin güzel güzel tutunsun annesine 🙏

Back
X