• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Benim de doktorum da özel ama oksapari yazıyor hep.niye sizin yazmiyorlar anlamadım devlet karşılıyor zaten.mesela progestan dexide yazıyor ama devlet onu karsilamiyor
Sgk anlaşmalı olmayan yerlerde devlet karşılamıyor yine de. Ama bitince saglik ocağından yazdırmayı deneyeceğim inşallah

Bende özeldeyim ve o şekilde devam edeceğim. Yurtdışındayım. İlaçlara aynı şekilde devam et dediler. 2.kan için ve kese günü için size haber vereceğiz dediler..

Kızlar yardım edin çatlayacak gibiyimmmm geçen hafta cumartesi yumurta toplandı 45 tane başlık açtım ama kimse görmedi yurt dışında yaşıyorum normalde Türkiye’ye geldim tüp bebek için rahmimde ve karın boşluğumda hafif su toplama gördü doktor şiştim şiştim şiştin 14 kg fazlayım şuan doktor ilaç verdi içiyorum ama sığamıyorum içine resmen orta derece ohss oldum bence böyle bişeyler yaşayan var mı
Rahim dinlendirme verilir bir süre, sonrasında devam edersiniz endişe etmeyin💐🤲🏻 Bizde taze transfer düşüyorduk, hafif ohss nedeniyle 2 adet bekledik🐣

Kızlar acil yardım t+6 da ılk gebelık testi yaptığım da karışdan bakınca bellı olan cızgı var demıstım sonra ki günler yapınca silikleşme başladı bugün akşam test yaptı hayalet denecek kadar bellı belırsız cızgı 3 saat sonra awoks marka ile yaptım böyle çıktı yalancı pozıtıf olabılır mı yoksa beta degerınde dalgalanma yada yenı stabil hale geldıgı ıcın mı bu sonuç çıktı yarın sonuç günüm fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Eklentiler

• 9b06606b-ffc2-4926-8d68-f0ec5eb1c889.webp
    9b06606b-ffc2-4926-8d68-f0ec5eb1c889.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin 🙏 Ben sürecin geri kalanına devlette devam edeceğim maddi olarak çok zorlandım oldu da devlette çok memnun kalmadım özele yönelirim ama ilk tercihim devlet olacak. İlaçlara ne kadar devam edeceğimi yarın bahçeciye gidip kan verdiğimde doktorla birebir görüşüp soracağım. Serum kullanmadım
Aminnn çok teşekkür ederim ❤️Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🥰 Bende öyle düşünüyorum ama bu ilacın takibini onlar nasıl yapacak bu konuda çok tereddütlüyüm.

Transferim oldu bugün 5. gün :) transfer sonrası beklemek çok zormuş .. Transfer sonrası hiç belirtim yoktu bugün regli olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda ve sabahtan beri var hala devam eden. Normalde belirtisi olanlar ağrı çok kısa gelip gidiyor diyor bende neden böyle oldu anlamadım
Benim de transferin 6.günü bugün

Ben de başlangıç seviyesindeydim de doktorum bol bol su içmen gerekiyor yoksa serum falan gerekebilir demişti bir de ilaçlar vermişti bikaç tane. İlk 3-4 gün çok kötüydü sonra yavaş yavaş geçmişti. O sancılar falan çok kötü oluyor ya umarım en kısa sürede atlatırsın benim 28 tane toplanmıştı. Ohss olmaktan çok korkmuştum ama ucundan dönmüştüm.
Çok şükür iyi ki olmamışsın 45 yumurtaya doktor sen yine iyisin diyor ama gel bide bana sor

45 yumurta mı toplandı😳 maşallah barekallah yani bu kadar yumurtaya çok normal bu şekilde hissetmeniz hem ağrı olur hem şişlik bende de vardı ağır ve şişlik doktorum bahsetmedi ama ohss yazmış dosyama muhtemelen hafif seyirliydi bir haftaya geçmişti
Evet gerçekten 45 zaten pcos olduğum için çok yumurtam vardı yaş 29 ilaçlarda işe yarayınca o kadar toplandı 9 tanesi donduruldu şuan çok korkuyorum transfere kadar ya geçmezse bu şişlik diye

Evet gerçekten 45 zaten pcos olduğum için çok yumurtam vardı yaş 29 ilaçlarda işe yarayınca o kadar toplandı 9 tanesi donduruldu şuan çok korkuyorum transfere kadar ya geçmezse bu şişlik diye
Merhaba çok geçmiş olsun. Merak etmeyin adet olunca rahatlayacaksınız. Ohss geçmeden ve yumurtalıklar küçülmeden transfer planlaması yapmıyorlar zaten içiniz rahat olsun.

Yaşım 32. 14 ekimde transfer oldum, bugün 5.günüm. Sizin gibi 3.gün çift transfer oldum. Umarım bizimledir hepsi🙏🏻
Benim yaşım 39 bende 14 ekimde çift embriyo 5. Gün transferi oldum bugün dayanamayıp erken idrar yaptım silik çizgi çıktı ama tabi tam güvenmiyorum ona… Hergün iğne vurulmaya gidiyorum zaten hastaneye kan veririm diye düşündüm bakalım 🤲🏻

Kızlar acil yardım t+6 da ılk gebelık testi yaptığım da karışdan bakınca bellı olan cızgı var demıstım sonra ki günler yapınca silikleşme başladı bugün akşam test yaptı hayalet denecek kadar bellı belırsız cızgı 3 saat sonra awoks marka ile yaptım böyle çıktı yalancı pozıtıf olabılır mı yoksa beta degerınde dalgalanma yada yenı stabil hale geldıgı ıcın mı bu sonuç çıktı yarın sonuç günüm fıkırlerınıze ıhtıyacım var
Test ile de alakalı olabilir bence canım çizgi gözüküyor en güzeli yine kanda belli olur Rabbim gönlündekini afiyetle nasip etsin amin 🤲🏻

Back
X