• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar 4 adet yumurtam toplandı dün cumartesi transfer var doktor bana ilaç olarak
prednol
Azitro
Programtan göbekten iğne
Duphaston
Folik asit verdi
4 yumurta çok az değil mi sizce de

Eki Görüntüle 3662401 bu kadar silik pozitifi gören var mıı
Her gün yapmaya devam edin silik de olsa var görünüyor bende 8 gün gecesi silik de olsa çıktı hemen ilk 5 dk da 10 gün kan verdim olumlu oldu. hala test yapıyorum daha bugün net çıktı mesela . erken gebelik yaptım aynı gece bir de kaset de oldugunu gorunce o da sılık cıkmıstı. umarım hayırlısı ile tuttunmuştur size

Hanımlar Selamün aleyküm benim bugün 8. Günümdü fakat ilaçlar aşırı alerji yaptığı için kanı erken verdim 6. Ve 7. Günümde 1.20 çıktı doktorum da olumsuz olmuş diye yazdı zaten arayacağım sizi çok geçmiş olsun dedi 🫣 5. Gün 2 embriyoydu bu son denememdi inşallah sizlere Rabbim nasip etsin artık olacaksa normal yolla olacak hiç bir sorunumuz yoktu sağlık bakımından gerisi nasip rabbimin vardır bir bildiği diyorum bazen şerr gördüğümüz hayır olabiliyor Rabbim hepinizin hakkında afiyetle hayırlısını versin Aminn öpüyorum sizleri 🤲🏻 Allah’a emanet olun

Kızlar 4 adet yumurtam toplandı dün cumartesi transfer var doktor bana ilaç olarak
prednol
Azitro
Programtan göbekten iğne
Duphaston
Folik asit verdi
4 yumurta çok az değil mi sizce de
Geçmiş olsun canım inşallah pozitif haber alırsın benim 4 yumurta toplandı 3 tane döllendi önemli olan kalitesi inşallah 4 ü de iyi kalite çıkar

Şimdi aradılar beni 3 tane döllenmiş Cuma yâda cumartesi transfer dedi yarın tekrar arayacaklarmış anlamıyorum nasıl oluyor
Bugün mü oldun transfer ben olduğum gün pazar dı Ptesi aradılar 2 gün sonra arayacaz dediler 2 gün sonra iyi gidiyor dedi Ctesi transfere çağırdı orda dediler 2 tane embriyo transfer edecez 1 tane de dondurduk Ptesi günü kan tahlilim bekliyorum

Bugün mü oldun transfer ben olduğum gün pazar dı Ptesi aradılar 2 gün sonra arayacaz dediler 2 gün sonra iyi gidiyor dedi Ctesi transfere çağırdı orda dediler 2 tane embriyo transfer edecez 1 tane de dondurduk Ptesi günü kan tahlilim bekliyorum
Dün yumurtalarım toplandı 4 tane çıkmış bugün arayıp 3 tanesi döllendi dedi bu hafta cuma yada cumartesi transfer yapacağız yarın yine arayacaklarmış 35 yaşındayım 2 tane hakkım var öyle yapmak istiyorum inşallah senin de pozitif çıkar ya 🙏

Dün yumurtalarım toplandı 4 tane çıkmış bugün arayıp 3 tanesi döllendi dedi bu hafta cuma yada cumartesi transfer yapacağız yarın yine arayacaklarmış 35 yaşındayım 2 tane hakkım var öyle yapmak istiyorum inşallah senin de pozitif çıkar ya 🙏
İnşallah pozitif olur dualarım seninle ve burdaki herkese Allahım nasip etsin inşallah 3 ü de çok iyi kalitede olur 💐

3 gün embroyosu Perşembe transfer oldu idrar negatif erken mi acaba bayanlar yarın kan versem cikarmi

Teşekkür ederim var gibi hissediyorum kan versem cikarmi bekliyimmi test gunum resmi tatile geliyor
Eminseniz yapın fakat 3. Gün embriyosu için şuan çok çok erken. 6 gün olmuş. 3. Gün embrosunda zaten 5 gün olması için zaman geçiyor dollenmesi falan varsa bile daha yeni tutunmuştur. Cuma yapın derim ben en erken

Back
X