• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hemşireler de aynı şeyi söyledi zaten karnım aşırı kasıldı bu daha kötü diye hemen boşalttım üretram acıdı resmen tutmaktan ilkte bu kadar sikişmamiştim 🤭
Amin Allah razı olsun inş pozitifi gorurum ben de artik yoruldugumu hissedoyorum maddi manevi mujdeli habere cook ihtiyacim var 🥲.yine de en iyisini rabbim bilir. Hayırlısı olsun 2bc kaliteye takılmak istemiyorum ama arada içimi kemirmiyor değil. Sonra rabbim gücüne ne ağır gelir ki diyorum o isterse büyük küçük zayıf güçlü farketmez onun kudret eli herseye yetişir diyorum sükunet ediyo kalbim 🫠😇 sabırla beklediğimiz bungunlleri rabbim huzurla doldursun
Benim mesanem minicik ben de hemen boşalttım sürgüye, hatta 30 dak sonra bir daha. Yer çekiminin de etkisi bulunmamış tutunmaya, o yüzden transferden sonra yürütürek çıkaran merkezler varmış. Dert etmeyelim bol bol dua edelim bebeklerimize.

Benim çok kötü kabızlığım vardı tedaviye başlayınca iki katına çıktı. İlk günden beri ne kayısı ne de su işe yaramadı. Bana ilk günden duphaston reçete edildi ama hiç kullanmadım. Ikınmak yasak demelerine rağmen ıkındım. Şimdi çok rahatsızım bu durumdan. Dupastonu nasıl ve hangi öğünlerde kullanıyorsunuz. Aç mı tokmu? Kullananlar yazabilir mi?

Benim mesanem minicik ben de hemen boşalttım sürgüye, hatta 30 dak sonra bir daha. Yer çekiminin de etkisi bulunmamış tutunmaya, o yüzden transferden sonra yürütürek çıkaran merkezler varmış. Dert etmeyelim bol bol dua edelim bebeklerimize.
Eee ben yürüdüm

Benim çok kötü kabızlığım vardı tedaviye başlayınca iki katına çıktı. İlk günden beri ne kayısı ne de su işe yaramadı. Bana ilk günden duphaston reçete edildi ama hiç kullanmadım. Ikınmak yasak demelerine rağmen ıkındım. Şimdi çok rahatsızım bu durumdan. Dupastonu nasıl ve hangi öğünlerde kullanıyorsunuz. Aç mı tokmu? Kullananlar yazabilir mi?
Tok sabah akşam 1 adet kullanıyorum

Kızlar benim cumartesi gününe kese muayenesi randevusu verdiler ama vajinal kontrol olacakmış. Çevremdekiler tehlikeli düşük ihtimalini arttırır vajinal muayene olma diyorlar bu konuda tedirginim kese kontrolü olan var mı?
Bu konu hk. düşünceleriniz nedir?
asla öyle birşey yok çok rahat olun 🙂 bu zaten bir kez olacak diğer muane zamanlarınız karından olacak

Geçmiş olsun sabah 8 de 16:00 24:00 sabah aç karnına kullanıyorum çok erken uyandığım için zaten aç tok farketmez yazmış hemşire hanım reçeteye

Back
X