• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba bende size bir şey sormak istiyorum ilk transferim olumsuz oldu maalesef. Şimdi dondurulmuş 1 tane embriyom var o transfer edilecek haftaya histereskopi olacağım sonraki ay transfer muhtemelen. Bana doktorum karyotip ve trombosit paneli bakalım dedi İzmir genetikte baktıracağım ama siz nerede baktırmıştınız? Ayrıca doktorum nk hücre paneli baktırma serumunda hiç bir kanıtlanmışlığı yok dedi ama ben bunlara baktırmışken nk hücre panelide baktırmak istiyorum. İzmir genetik nasıl bu konuda fikriniz var mı ?
Merhaba, karyotip ve trombosit fiyatlari ne kadar?

Güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim 14. Gun kan tahlili istediler 31 ekimde o gune kadar beklemek istiyorum daha once negatif transferim oldugu icin bir yanim korkuyor ama belki yarin sabah idrari ile yine idrar testi yapabilirim
Bu korkular son korkularımız olur inşallah gerçekten yıpratıcı bir süreç Allah arayan herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin.En zoru da zamanın geçmesi ve belirti varmıydı yokmuydu stresı

Kızlar merhaba daha önce iki negatif denemem var şu an bruksel de tedavi görüyorum bir yumurtam gelişti malesef sizce genetik yaptırmalı miyim doktor önceki iki negatiften dolayı yapmalısın diyor çok kararsızım bugün 1.gun eğer genetik yairmayacaksan 3.gun transfer yaparız dedi doktor bir tanecik embriyom var ya nasip diyip yaptırsam mi transferi yoksa genetik mi yaptirsam lutfen fikir verin
Bence havuz yöntemi yapmalısınız. 2 ay kadar beslenme programı ve vitamin takviyesi kullanıp tekrardan opu olmayı deneyin. Her ay aynı olmuyor yumurta sayısı. Değişebilir. Bir ay 1 yumurta gözükürken diğer ay 3 ya da 4 olabilir gelişebilir folikül miktarı.
Negatif için ne dediler? Aynı şekilde ekstra birşeyler bakılmadan aynı protokol ile transfer olmamalısınız. Trombosit panelini, nk hücre testi, flow kır testi, Histeroskopi gibi şeyler bakıldı mı? Diğer negatif olan 2 embriyo 3.gün müydü, 5.gün mü? Eğer 3 ise bunun 5 e gelmesini istemelisiniz. Eğer onlar 5.gün transferi ise havuz yöntemi ile 4,5 embryo oluşunca pgt en mantıklısı. Transfer etmek bile ez 45-50 bin TL. Artı ardından kullanılacak ilaçlar en basiti 60.000 tl ye mal oluyor. Zaman ve para en önemlisi umut kaybetmemek için önlem almalıyız. Herşey gönlünüzce olur inşallah 🙏🍀

Merhaba gunlerdir bu sayfayi takip ediyorum ancak yazmaya cesaret edemedim 17 ekimde pgt li 5. Gun embriyosu transferi oldum transfer+4. Gunde 22 ekimde 1 doz ovitrelle vurdum bugun ( transfer +8. Gün) dayanamadim laboquick marka kaset test yaptim ilk 5 dk icinde silik ikinci çizgi cikti aksam idrari ile sizce ovitrelle den mi kaynakli yoksa gebelik var midir
Ovitrelle tam doz etkisi 10 günden önce geçmiyor. O yüzden idrar da koyulaşmayı takip etmek ya da kan vermek en doğru yöntem gibi. Hayırlısı olsun 🙏

Bu korkular son korkularımız olur inşallah gerçekten yıpratıcı bir süreç Allah arayan herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin.En zoru da zamanın geçmesi ve belirti varmıydı yokmuydu stresı
İlk transferimde surekli belirti aramistim ancak negatif oldu tum belirtiler ilaclardan kaynakli bu sefer olan seyleri hep ilaclarin etkisine bagladim cok dusunmemeye calisiyorum umarim hepimiz güzel sonuçlar alırız

İlk transferimde surekli belirti aramistim ancak negatif oldu tum belirtiler ilaclardan kaynakli bu sefer olan seyleri hep ilaclarin etkisine bagladim cok dusunmemeye calisiyorum umarim hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende öyle düşünüyorum kasik agrisi vs hep ilaçlardan kaynaklanıyor. Bende bir belirti arıyorum ama hiç bir şey yok arada giren gaz agrisi dışında o da progestandan oluyor muhtemelen .

Şartları var mı? Yoksa hemen gidip yaptırabiliyormuyuz?
Herhangi bir şart yok. Biz gidip yaptırmıştık. Mhrs den tıbbi genetik bölümü ne randevu alıyorsunuz. Üniversitesi hastanelerinde de yapılıyor. 5 haftada çıkıyor sonuç. E nabız a çok geç yükleniyor. Kendiniz elinizdeki protokol numarası kağıdı ile kan verdiğiniz laboratuvar a gidip 5 hafta sonra sonuçları alabilirsiniz.

Merhaba, deneyimi yada fikri olan var mı ? t+8 de 3. gün embriyo negatif sonuc , buradan yükselir mi

Erken kan vermişsiniz 12. Gün tekrar baktırın belli olmaz. Kaçıncı gün embriyosu
3. gün. Yapay zekaya sordum artık yükselmez dedi. Kan testi >0.100. Seyahatim var planlama yapacağım o nedenle verdim.

Eklentiler

• IMG_3621.webp
    IMG_3621.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 20
Herhangi bir şart yok. Biz gidip yaptırmıştık. Mhrs den tıbbi genetik bölümü ne randevu alıyorsunuz. Üniversitesi hastanelerinde de yapılıyor. 5 haftada çıkıyor sonuç. E nabız a çok geç yükleniyor. Kendiniz elinizdeki protokol numarası kağıdı ile kan verdiğiniz laboratuvar a gidip 5 hafta sonra sonuçları alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip yaptiracagiz

Back
X