• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor :KK5:
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var 🌸
Eki Görüntüle 3664479
Merhaba benim negatif oldu maalesef 😔 pozitif olan arkadaslar sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah bebislerini🙏 Negatif olan bizlerede şans diliyorum🙏

Kızlar ben 21 Ekim transfer oldum dün dayanamayıp test yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_3750.webp
    IMG_3750.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_3751.webp
    IMG_3751.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
Dün kese kontrolüm vardı. İkizlerim tutunmuş ikisi de çok sağlam tutunmuşlar dedi doktor :KK5:
2 hafta sonra kalp atışı kontrolü

2 hafta sonra kalp atışı kontrolü var 🌸
Eki Görüntüle 3664479

Maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. 🙏
Bu tabloyu siz mi hazırladınız? Harika! Bir sütuna da kaçıncı deneme olduğunu da mı yazsak, ben hep merak ediyorum. Sadece bir fikir 😇

Tek transfer miydi kaçıncı gün embrıyosuydu.Ay bende mi yapsam ya çok da erken gelıyo bana .belirtiniz var mıydyw

Tek transfer miydi kaçıncı gün embrıyosuydu.Ay bende mi yapsam ya çok da erken gelıyo bana .belirtiniz var mıydı
Sanırım 5. Gün embriyosu idi göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim de yok

Çatlatma iğnesi gibi bir durumunuz yoksa bebeğiniz merhaba demiş size, betayı rahatlıkla hep ölçtürebileceğiniz bir yer ve yine size uygun (aynı saatte vermek de iyi) bir saatte kan verin. İnşallah orda da görürsünüz🐣

Merhaba kizlar ben 14 ekimde 5.gun embriyo transferi oldum 9.gunde beta 12.3 geldi sizce artma olasılığı var mi kimyasal mi olur bilgisi olan var mı ? 8.9. Gunde adet ağrılarım vardı ama şuan hiçbir belirti yok stres oldum açıkçası

Back
X