- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.341
Ooo baya net çıkmış. 2 transfer mi oldu ?Kızlar ben 21 Ekim transfer oldum dün dayanamayıp test yaptım bu şekilde çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo baya net çıkmış. 2 transfer mi oldu ?Kızlar ben 21 Ekim transfer oldum dün dayanamayıp test yaptım bu şekilde çıktı
İnşallah yarın güzel haberlerle gelinÇok teşekkür ederim umut oldunuz şuan :) bir kaç yorum okudum genelde dusuk betalar hep kimyasalla sonuçlanmış yarın 2. Kan testim var umarım artış olur
Hamdolsun iyiyim, çok sağolun düşünmeniz çok mutlu etti. İnşallah cumartesi randevum varTomris nasıl oldun ? Aklım sende kaldı
Aklımdasın kaderdaşımİnşallah yarın güzel haberlerle gelin
Hamdolsun iyiyim, çok sağolun düşünmeniz çok mutlu etti. İnşallah cumartesi randevum var. Hepimize dua ediyorum, ben de dua beklerim
![]()
Ama olmuş bu sefer yavrunuz sizinleHep burayı takip ederim yıllarca ilk defa yorum yapıyorum kendimde ebeyim her gün onlarca çoçuk elime doğuyor
Gebelik belirtileri yaşıyor musunuz? Benim t+16 hamileyim sanki birkaç gündür belirtilerim azaldı biraz endişe ettimAklımdasın kaderdaşımher şey güzel olacak. Akıntın kanaman vs yok dimi bitti? Cumartesi geç değil mi? Dün kırmızı akıntı mı var demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Şimdi ne durumdasın
242ydi cok sukurSizin 9.gun test sonucunuz neydi
Yani bu belirti işi çok saçma ilerliyor bende. Hiç bir fikrim olmuyor bir gün var bir gün yok. Benim çok ağrım sızım olurdu 2 gündür kasık ağrılarımda azalma mevcut. Hatta bugün hiç ağrım uok desem yeridir yani. Umarım her şey yolunda ilerliyordur hepimiz içinGebelik belirtileri yaşıyor musunuz? Benim t+16 hamileyim sanki birkaç gündür belirtilerim azaldı biraz endişe ettim![]()
Benim de arada sağ ve sol kasıklarıma ağrı giriyor. Birkaç gündür göğüs hassasiyetim azaldı . Öncesinde aşılama ile bebeğim tutmuştu 6. Haftada düşük yaşadım bu ben de travma oldu sanırımYani bu belirti işi çok saçma ilerliyor bende. Hiç bir fikrim olmuyor bir gün var bir gün yok. Benim çok ağrım sızım olurdu 2 gündür kasık ağrılarımda azalma mevcut. Hatta bugün hiç ağrım uok desem yeridir yani. Umarım her şey yolunda ilerliyordur hepimiz için
Sizinde mi yok belirtiniz?
Masallahhh tek embriyoydu değil mi sağlıkla tamamlansinnn242ydi cok sukur
Bizde cift zannettik yuksek seyretti ama tek embriyo gorduk cok sukurMasallahhh tek embriyoydu değil mi sağlıkla tamamlansinnn
Yok çok şükür şu an yok. Evet kırmızı idi. Doktor o şekilde çağırdı kalbi de net duymak için sanırım. Bizim minikler perşembe de korkutunca başka doktora da gitmiştik (tamamen eve ve sonrasında dersim olduğu için uniye yakın diye), onun kontrolü de perşembe esasen, bir sorun yaşarsam ona da gidebilirim aklımda da, hem usg maruziyeti olmasın diyorum hem de biz küçük şehirdeyiz sistemden görüp a ona niye gittin diyebilir bizim doktorAklımdasın kaderdaşımher şey güzel olacak. Akıntın kanaman vs yok dimi bitti? Cumartesi geç değil mi? Dün kırmızı akıntı mı var demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Şimdi ne durumdasın
Belirtilerin ne durumda? Ağrılar batmalar falan bitti mi? Benim bugün hiç bir şeyim yok. Hiç bir belirtim de yok.Yok çok şükür şu an yok. Evet kırmızı idi. Doktor o şekilde çağırdı kalbi de net duymak için sanırım. Bizim minikler perşembe de korkutunca başka doktora da gitmiştik (tamamen eve ve sonrasında dersim olduğu için uniye yakın diye), onun kontrolü de perşembe esasen, bir sorun yaşarsam ona da gidebilirim aklımda da, hem usg maruziyeti olmasın diyorum hem de biz küçük şehirdeyiz sistemden görüp a ona niye gittin diyebilir bizim doktorAllah razı olsun, ilk gebelik olunca sudan çıkmış balığa döndüm. Şurası olmasa ne yapardım bilmiyorum
İyi ki varsınız..
Şuan hafif ikinci çizgi16 ekim transfer oldum 3 gün embroyosu 24 Ekim'de Pembe lekelenmem oldu bugün idrar testi negatif 28 i test günüm erken mi acaba olumsuzmu
Teşekkür ederim 6.haftaya girdikGozunuz aydinn dun kac haftaliktiniz![]()
Ben de 16 ekimde transfer oldum. Erken olmuş olabilir 28 inde mutlaka kan verin16 ekim transfer oldum 3 gün embroyosu 24 Ekim'de Pembe lekelenmem oldu bugün idrar testi negatif 28 i test günüm erken mi acaba olumsuzmu
Amin Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYaaaaeeeeewcok sevindim Allah tamamina erdirsin canimm saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisleri insallah
![]()
Çok teşekkür ederimÇok sevindim maşallah sübhanallahsağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Çok teşekkür ederimAyy ne güzel haber bu çok sevindimhafta olarak ultrasonda ne gözüktü acaba. Ben kese kontrolüne gitmediğim için hesaplarım doğru mu onu merak ediyorum da.
İnşallah canımÇok heyecanlandım yorumunuzu okuyunca inşallah benim embriyolarım da tutunmuştur çok istiyorum ikiz