• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Gözünüz aydın olsun çok sevındım sizin adınıza sağlıkla gelsinler.Beliritniz var mıydı?kacıncı gün test yapmıştınız
Teşekkür ederim darısı başınıza 🌸 Belirtilerim 6,7 ve 8.günlerde sabah kasık ağrısı ile uyanıyordum regli olacağımı sandım aynı regli ağrımda ki bir ağrıydı geceleri çok su içmeye kalktım çok tuvalete çıkıyodum ama 9.güne kadar test yaptırmadım Doktor 9.günde kan testi istedi Kan testinde öğrendim

baharinadasi baharinadasi , D damybe nin de ikizleri olacak. O da 4 ekim de transfer olmuştu. Onu da listeye ekler misin? Üçleyelim 🧿🧿🧿 maşallah Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah 🤲
Teşekkür ediyorım canım ❤️ bende yazmıştım ama görmedi sanırım Bahar hanım.. ekleyebilirseniz sevinirim.
aaa hatta tomriste vardı. Onunda ikizleri olacak T tomrisuyar

6 ekimde transfer oldum benimle

Maşallah gözün aydın ben 6 ekimde transfer oldum keseye 31 ekimde çağırıldım çok merak ediyorum hepimize dua et bizde aynı mutluluğu yaşayalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Saol canım benim 💕

“Yüce Rabbim,
Rahmetinle her şeyin en güzel vaktini yaratan Sensin.
Transfer sürecinde olan, umutla bekleyen tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eyle.
Rahimlerini bereketlendir, kalplerine huzur, bedenlerine güç ver.
Pozitif sonuç bekleyenlerin testlerini hayırlı sonuçlarla müjdele.
Kese kontrolü bekleyenlerin kalplerini korkudan arındır, onlara sağlıklı, güzel haberler nasip eyle.
Her birine sağlıkla büyüyen, kalbi güçlü atan, huzurlu evlatlar bahşet.
Sabırlarını rahmetinle, bekleyişlerini mutlulukla taçlandır, Allah’ım.
Amin. 🤍

Teşekkür ediyorım canım ❤️ bende yazmıştım ama görmedi sanırım Bahar hanım.. ekleyebilirseniz sevinirim.
aaa hatta tomriste vardı. Onunda ikizleri olacak T tomrisuyar
Ne güzel 4 ikiz :nazar: İnşallah daha da artar sayımız :KK200:

1761503700925.webp

Pgt ne kadar sürede raporlandı acaba
Ben konuya hakim değilim ama etiketlendiğimi görünce cevap vermek istedim😌 ben iyi kalite olan 4 tane embriyomu çözdürüp pgt yolladım, zarar görmediler çok şükür hepsi sağlıklı geldi, şu an hatta biriyle hamileyim 😌 darısı başınıza inşallah 🙏
Şişli memorialda gördüm tedaviyi
Pgt ne kadar süre de sonuçlandı. Benimde memorialda Pgt ye gitti 3 embriyom

Back
X