• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Selamlarr, bugün T+11 test verdim pozitif çıktı şükürler olsun 🥰🙏🏼 5aa tek embriyo transfer edilmişti. B hcg değerim 1186 çıktı. Yüksek geldi bize ikiz olabilir mi acaba? Tek embriyo transferiydi. Ya da iyi tutunmuştur mu demeliyiz? Değeri böyle yüksek çıkıp ikiz olmayan var mıdır? Herkesin güzel haberlet alması dileğiyle 🤲🏻🌸
Hayirli olsun. Belirtileriniz var miydi acaba

Maalesef benim de negatif sonuçlamdı bir dahaki transfere bağışıklık serumu ve embriyo glue ile yapcaz ve iki tane kromozom testi varmış eşimle onlara baktırcaz

Selamlarr, bugün T+11 test verdim pozitif çıktı şükürler olsun 🥰🙏🏼 5aa tek embriyo transfer edilmişti. B hcg değerim 1186 çıktı. Yüksek geldi bize ikiz olabilir mi acaba? Tek embriyo transferiydi. Ya da iyi tutunmuştur mu demeliyiz? Değeri böyle yüksek çıkıp ikiz olmayan var mıdır? Herkesin güzel haberlet alması dileğiyle 🤲🏻benimd

Selamlarr, bugün T+11 test verdim pozitif çıktı şükürler olsun 🥰🙏🏼 5aa tek embriyo transfer edilmişti. B hcg değerim 1186 çıktı. Yüksek geldi bize ikiz olabilir mi acaba? Tek embriyo transferiydi. Ya da iyi tutunmuştur mu demeliyiz? Değeri böyle yüksek çıkıp ikiz olmayan var mıdır? Herkesin güzel haberlet alması dileğiyle 🤲🏻🌸
Benimde t+13 de 1542 cıktı 15. Gün 3182 tek embriyo pazartesi kese görmeye gideceğim benim değerim de yüksek cıktı

Kızlar selam dogal siklus ile pozitif görenler var mı bana bugun doktorum o şekilde ilerleyeceğiz dedi ama kafam çok karışık 🥴

Kızlar selam dogal siklus ile pozitif görenler var mı bana bugun doktorum o şekilde ilerleyeceğiz dedi ama kafam çok karışık 🥴
Benim dogal siklus oldu. Dogaldan dogalada fark var ama. Benim letu ve gonalfla 2 yumurta büyütüldü. Catlama ignesi yapildi. O sekilde ilerledik. Dogalda daha rahat yapay da zor ilac igne falan baya yüksek oluyor. 2 yapay siklusla 1 negatif 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doğalla pozitifi aldık. Bazıları tamamen dogal gidiyormuş yumurta kendi büyüyor çatlıyor falan öyle

Kızlar transfer +18 başka doktora gittim şuan tek kese görünüyor haftasıyla uyumlu dedi.Sonradan iki keseye çıkar mı ?Doktora bazen dıger kese geç oluşuyor dedi.5+3 görünüyor suan

Back
X