• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Selammm ben Erkut hocanın hastasıyım. 2 negatifim var ve sonucu aldığında aramıyor yani öyle bi ilgi muamele bekliyorsanız bilgilendirme vs yok yani. Ben yaptırdığım test sonucumu hemşireye iletiyorum. Hemşire üzüldüm cartcurt yapıyor ilaçları bırakın diypr adetinizle beraber gelin diyor. O kadar. İlk negatifimde çok sarsılıp hocaya mesaj atmıştım hocam konuşabilirmiyiz nasıl olmadı neden noolllduu falan. 2 gün sonra görüşebildik. İkincisinde hiç muhattap olmadı. Eğer diyalog bekliyorsanız diye söylüyorum yoksa hocalığı ve doktorluğuna asla laf yok 😊😊😊😊
Bu arada siz de sebep neymiş öğrenebildiniz mi şuan hala Erkut hoca ile mi devam ediyorsunuz gerçi bizimki normal görüşmelerde de kısa kısa konuşuyor biz soru bile sormaya cesaret edemiyordum monolog geçiyordu Erkut bey 1 saat konuştu bizle diyalog oldu en azından:)

Bu arada siz de sebep neymiş öğrenebildiniz mi şuan hala Erkut hoca ile mi devam ediyorsunuz gerçi bizimki normal görüşmelerde de kısa kısa konuşuyor biz soru bile sormaya cesaret edemiyordum monolog geçiyordu Erkut bey 1 saat konuştu bizle diyalog oldu en azından:)
Merhaba yazılarınızi okudum. birde bahceci fulya özkan özdamar beyle görüşün isterseniz . Ben iki negatif sonrasi ikiz gebelik yaşıyorum suan. Negatiflerde arıyor konuşuyor hemen ogün icinde neden olmadığı testler konusunda. Bence bir değerlendirin. Ilk görüşmesi zaten ücretsiz oluyor. Muayene falan ederse ozaman ucret alınıyor. Ücretleri biraz yüksek ama gereksiz hic birsey yapmiyor istesen bile yapmıyor. Aşama aşama ilerliyor.

Merhaba yazılarınızi okudum. birde bahceci fulya özkan özdamar beyle görüşün isterseniz . Ben iki negatif sonrasi ikiz gebelik yaşıyorum suan. Negatiflerde arıyor konuşuyor hemen ogün icinde neden olmadığı testler konusunda. Bence bir değerlendirin. Ilk görüşmesi zaten ücretsiz oluyor. Muayene falan ederse ozaman ucret alınıyor. Ücretleri biraz yüksek ama gereksiz hic birsey yapmiyor istesen bile yapmıyor. Aşama aşama ilerliyor.
Çok teşekkür ederim bilgi için benim tek derdim o oldu açıkçası yoksa çok rahat bir süreç geçirdim Acıbadem konforlu bir yer ama işte 2 gün sonra ben dedim diye aradı bir de kendi de umutluydu sonra dedi ki zaten yumurta rezerviniz az kalitede düşüktü vitamin takviyesi yapalım dedi bunu zaten en başından beri biliyoruz vitamini önceden başlasaydım madem yanlış mıyım he Omegapa yı önceden vermişti normal yolla gebe kalabilirim dediği zaman kullanıyordum ama diğer önerdiği daha kapsamlıydı onu da deseydi ay bilmiyorum :(

Çok teşekkür ederim bilgi için benim tek derdim o oldu açıkçası yoksa çok rahat bir süreç geçirdim Acıbadem konforlu bir yer ama işte 2 gün sonra ben dedim diye aradı bir de kendi de umutluydu sonra dedi ki zaten yumurta rezerviniz az kalitede düşüktü vitamin takviyesi yapalım dedi bunu zaten en başından beri biliyoruz vitamini önceden başlasaydım madem yanlış mıyım he Omegapa yı önceden vermişti normal yolla gebe kalabilirim dediği zaman kullanıyordum ama diğer önerdiği daha kapsamlıydı onu da deseydi ay bilmiyorum :(
Hangi vitaminleri önerdi yumurta kalitesi için

Bence birde özkan beyle görüşün size kısaca surecimi anlatayım. Benim problemim pkostu amh 14.56 regliler düzensiz genelde bazen düzenli. Başladık matrex diye bir takviye kullandim kendi önerdigi cogu hastasına ondan veriyor zaten bir araştırın takviyeyide sizin rezervi azsa ekstra şeylerde önere bilir. 50 yumurta toplandi 29 döllendi toplam 8 tane 5. Gun 3 tane 6. Gun embriyosu oldu. Yapay siklus ile 1 tane 5. 5 ab kalite transfer edildi ekstra bir islem yapilmadi sonuc direkt negatif oldu o gün konuştuk. Kendisinde üzüldüğünü embriyonun kalitesininde iyi olduğunu soyledi tekrar rahim filmi çektirip gelin dedi ben kendimi iyi hissetmediğim icin 1 yil ara verdim. Sonrasinda rahim filmi çektirip ilk gittigimdeki istediği testleri kendim devlette yaptırıp tekrar başladık. Bu sefer dogal siklus yapalim dedi benim yumurtam dirençli ve malesef ilaçlarla yumurtam büyümedi ve transferim iptal oldu. Tedaviye devam ettik tekrar yapaya döndük. Bunda hersey yolunda gitti ve bu sefer embriyo glue kullanacağımız soyledi. Kullandık ve ayrıca transferden sonra 5 gun prednol kullandirdi. 4bb kalite embriyo bu sefer kimyasal oldu. 10 18.33 2 gun sonra tekrar kan verin demisti asistani. 12 gun 5.81 cikti beta. Özkan bey aradı olumsuz oldugu icin üzüldüğünü ama hemen gidip tsh prolaktin ve unsilin gibi liste olan bir testler attılar degerim sifirlanmadan baktırmamı istedigini soyledi hamile kalınca degerlerim mi oynuyor diye hic bir sorun cikmadi değerlerde bunun üzerine kromozom analizi testi yaptirmamizi istedi. Esim ve benden. Yaptırdık. Onda da bir sorun cikmadi. En son histeroskopi yaptik rahimdemi problem var diye. Histeroskopiden de bir sorun cikmadi ama malesef benim vücudum kanamaya müsait ve regli duzenim olmadığı icin bir kanama yasadim. Hemen ertesi gunu cagirdilar bakıldı ilaclar yazıldı kanama durdu ve rahimde kanama alanı falan hic birsey görünmedi. Sonraki regli biz 3. Transfere Başladık dogal siklus ilerlicez dedi ben istemedim kendisinide soyledim o da ilacının zor olduğunu istersem yapaya cevirecegini ama dogal ilerleyelim bu sefer diyince kabul ettik. Dozları diger iptal olan dogal siklusua gore bir tik daha yuksek tuttu ve yumurta gelisti ama gec gelisti. Surecimi normal transfer zamanından buraz daha uzayacağını soyledi ve öylede yapti son catlama ignesi vuracağım zamana kadar son 6 gun icinde hep iki gunde bir çağırdı cok sıkı takip etti catlama ignesini vurduğumun 3 gunu. Pembe kanlı su geldi birden soyledim ertesi gunu hemen çağırdı asistan. Ozkan bey kontrol etti transferimi iptal etmeyeceğini kanama gormedigini bir sorun olmuyacagini soyledi bir daha gelirse iletişimde olalim dedi ve rahimi desteklesin diye gun 2 sabah aksam estrofem basladi. Gelmedi ve transferimi yapti bu seferden once bagisiklik düşürücü serum kullandık. Transferden sonra prednol başladık hala kullanmaya devam ediyorum. Transferden 1 hafta sonra yine serum taktırdım ve birdaha taktirmadim. Pozitifi cok sukur aldik tabi ne olur gerisini Allah bilir saglikli bir gebelikse ilerler ama özkan beyin uyguladığı tedaviden ben memnun kaldim keseleride gördük tranfer edilen iki embriyomda tutmus. 4bb ve 4bc kalite. Bence bir degerlendirilmesi gereken bir doktor. Ben memnun kaldım herseyede müdahale tabiki edemezler ama elinden geleni yaptığını ve bilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum

Ve ekstra kan sulandırıcı verdi bunu unutmuşum zaten 3. Transferim olduğunu bu sefer bur ihtimal bırakmak istemediğini bana soyledi öylelikle yazdi kan sulandiriciyida

Ve ekstra kan sulandırıcı verdi bunu unutmuşum zaten 3. Transferim olduğunu bu sefer bur ihtimal bırakmak istemediğini bana soyledi öylelikle yazdi kan sulandiriciyida
Anladım uzun ve yorucu süreç gerçekten insanın kafası karışıyor benim de bugün yarın karar vermem lazım adet günüm gelmek üzere benim kendi doktorum ne uygulayacağını görüşmede söyleseydi bana karşılaştırma şansım olurdu ama demedi yarın hemşireye yazacağım. Sizin belirttiğiniz doktoru da araştırayım bakalım.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu da bizim sınavımız demek

Ben Acıbadem deniz usal ile başladım ama negatif sonuç aldım aslında başka birini istemiyordum çok rahat bir süreç geçirdim ama olumsuz olduğunda aramadı bilgilendirmedi benim zorumla aradılar sonra referansla Erkut hocayı bulduk çok bilgili biri Profesör zaten iletişimi de kuvvetli insan bu dönemde konuşan bir doktor istiyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kafam karışık
Aynen öyle ben de bu yüzden çok beğenmiştim şunu yapacağım böyle ilerleyecegim vs diye çok ilgili konuşmuştu ama altta kadifeligelin kadifeligelin baska konuşmuş valla hepimiz artık kime güveneceğimizi ne yapacağımızı sastik Allahim iyilerle karsilastirsin

Back
X