Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birde tüp bebek nerde olcak canım bende yavaştan başladım merkez aramaya...

canım öncelikle teşekkür edirim iyi dileklerin için.inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız...canım ben anatolia tüp bebek merkezine karar verdim.daha önce gittiğim doktorumdaa şu an ki doktorumda orayı önerdi.bi dahaki adetimin sonunda gidip görüşmem gerekiyormuş.tahliller falan yapılacakmış.adetin 21. günü kullanılacak yani 9 gün bi iğne varmış sonra adet olup tekrar yumurtlama iğnesi çatlatma iğnesi uygulama olcakmış.hala bunları yaşayan ben miyim diye düşünüyorum.bilmiyorum içimde korku,merak,heyecan,üzüntü herşey var.bu arada yurta takibini burdaki doktor yapacak.inşallah bu sefer yüzümüz güler...

günaydın kızlar.size bu sabah güzel haber vermek isterdim ama olmadı.dün akşam kırmızı kartı gördüm hemde adetime bir gün kala maalesef napalım kısmet değilmiş.

günaydın arkadaşlar...
off ya valla çok üzülüorum bunları okudukça hadi biri hamile olduğunu söylesin...
gerçi hayırlısı allahtan mutlaka bir sebebi vardır herşeyin olduğu gibi...bugünlerede şükür...eminecim hiç canını sıkma cnm hayırlısı değilmiş... kızlar aşkı okudunuzmu bilmiorum elif şafak okumadıysanız bugünlerde okuyun mutlaka emin olun çok yararı olacak...
bu arada benimde iki gündür kasıklarımda bi rahatsızlık var sadece adet olduğumda olan bi durumdu bu hatta kesin oluyorum dedim ve dün progesteronu hiç kullanmadım... ama çok erken daha 8. gün bugün aşılamamı yaptıralı

sağol canım ama üzülmemek elde değil işte.inş.sizlerden güzel haberler alırım.

günaydın kızlar.size bu sabah güzel haber vermek isterdim ama olmadı.dün akşam kırmızı kartı gördüm hemde adetime bir gün kala maalesef napalım kısmet değilmiş.

günaydın şekercim diyecek bi söz bulamıyorum ama emin ol Rabbim bir gün hepimize çok tatlı bebekler nasip edicek buna tüm kalbimle inanıyorumm.

inşallah eminecim... bir gün hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz önemli olan yılmamak umudumuzu yitirmemek...

arkadaşlar benim bu ilk aşılamam tutmazsa bana tüp bebek yolları görünüyor gibi... hatta geçen gün maya tüp bebek merkezini aradım aşılamayla boşa vakit kaybetmiş olduğumu söylediler... peki tutmazsa (inşallah tutar) benim bir süre beklemem gerkiyormu? vücudun d,nlenmesi için... yoksa 1 adet gördükten sonra diğer adetime başlayabilirmiyim...

ben iyiyim aslında ama kocacım bi haftalığına iş için şehir dışına çıkınca moralim bozuldu biraz yanlız kaldım

annenler falan yokmu en azından yanlız kalmazdın.iyi olduğuna sevindimopuyorumnanaktan ama ben pek iyi değilim yaaa ne kadar kendimi teselli etmeye çalışsamda olmuyo ne yapacağımı bilemiyorum mafoldumben

emineu canım gerçekten çok üzüldüm.....Senden epeyi umutluydum ben,,,,,,,,,Neden olmadı ki anlamıyorum...... Vakti mi gelmedi bizim bebişlerin,,,,,,,yada bununlamı imtihan olucağız............Neyse canım kendini fazla yıpratma Hayırlısı olsun..............Birgün olacak mutlaka olacak bizimde bebeğimiz er yada geç ama Rabbim verecek

emınecım sımdı okudum cok uzuldum ama hayırlısı olsun allahın mutlaka bı bıldıgı vardır sen bol bol dua et ınsan ancak oyle sabır buluyo

neden ılk asılamada pes edıyosun cokmu zaman gectı yasınmı buyuk cunku benım doktorum tup bebekde yapıyo ama benı hıc ona yonlendırmedı en son care dıyo olmadı olmadı olmadı ancak o zaman tup bebek dıyo cok kolay bı sey degıl ve daha dogal yolla hamıle kalmak ıcın sansın varsa sansını sonuna kadar denemelısın dedı ama olmazsa tabıkı tup bebek yaparız ama en son care demıstı

Evetttt kızlar umudum heyecanım bitti. Adetime 1 günvardı ama az önce oldum.Ağlamamak için zor tutuyorum ağlamaman gerek ama çok kötüyüm

Evetttt kızlar umudum heyecanım bitti. Adetime 1 günvardı ama az önce oldum.Ağlamamak için zor tutuyorum ağlamaman gerek ama çok kötüyüm

canım bende yaşadım aynısını ağlama lütfen şimdi yaşadığımız üzüntüler sonraki ayları da etkiliyormuş......Stres başlıca sebep zaten..........

annenler falan yokmu en azından yanlız kalmazdın.iyi olduğuna sevindimopuyorumnanaktan ama ben pek iyi değilim yaaa ne kadar kendimi teselli etmeye çalışsamda olmuyo ne yapacağımı bilemiyorum mafoldumben

annemler burda değil malesef onlar malatyada yaşıyorlar üzülmemiz lazım sabretmemiz lazım biliyorum hiç kolay değil bütün bunlar bende yapmakta çok zorlanıyorum ama başka çare yok elimizden geleni yaptık şimdi tevekkeltü Allah deyip beklicez muhakki o bizim hakkımızda en hayırlı olanı bilir. Ya Varis, Ya Musavvir, Ya Evvel deyip bolca dua edelim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…