birde tüp bebek nerde olcak canım bende yavaştan başladım merkez aramaya...
Tamam canım hakkımızda hayırlısı, bizde mart gibi tüp bebek yaptıracağız.
günaydın arkadaşlar...
off ya valla çok üzülüorum bunları okudukça hadi biri hamile olduğunu söylesin...
gerçi hayırlısı allahtan mutlaka bir sebebi vardır herşeyin olduğu gibi...bugünlerede şükür...eminecim hiç canını sıkma cnm hayırlısı değilmiş... kızlar aşkı okudunuzmu bilmiorum elif şafak okumadıysanız bugünlerde okuyun mutlaka emin olun çok yararı olacak...
bu arada benimde iki gündür kasıklarımda bi rahatsızlık var sadece adet olduğumda olan bi durumdu bu hatta kesin oluyorum dedim ve dün progesteronu hiç kullanmadım... ama çok erken daha 8. gün bugün aşılamamı yaptıralı
günaydın kızlar.size bu sabah güzel haber vermek isterdim ama olmadı.dün akşam kırmızı kartı gördüm hemde adetime bir gün kala maalesef napalım kısmet değilmiş.
günaydın şekercim diyecek bi söz bulamıyorum ama emin ol Rabbim bir gün hepimize çok tatlı bebekler nasip edicek buna tüm kalbimle inanıyorumm.
ekimde kimse aşılamayla hamile kalmadı mı bende kalamadım kasımda yine yaptırdım bakalım.
sulecik sen nasılsın canım
ben iyiyim aslında ama kocacım bi haftalığına iş için şehir dışına çıkınca moralim bozuldu biraz yanlız kaldım
inşallah eminecim... bir gün hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz önemli olan yılmamak umudumuzu yitirmemek...
arkadaşlar benim bu ilk aşılamam tutmazsa bana tüp bebek yolları görünüyor gibi... hatta geçen gün maya tüp bebek merkezini aradım aşılamayla boşa vakit kaybetmiş olduğumu söylediler... peki tutmazsa (inşallah tutar) benim bir süre beklemem gerkiyormu? vücudun d,nlenmesi için... yoksa 1 adet gördükten sonra diğer adetime başlayabilirmiyim...
Evetttt kızlar umudum heyecanım bitti. Adetime 1 günvardı ama az önce oldum.Ağlamamak için zor tutuyorum ağlamaman gerek ama çok kötüyüm
annenler falan yokmu en azından yanlız kalmazdın.iyi olduğuna sevindimopuyorumnanaktan ama ben pek iyi değilim yaaa ne kadar kendimi teselli etmeye çalışsamda olmuyo ne yapacağımı bilemiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?