Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah

blueege.......................1.aşılama......................menogon.............................. Bir dahaki aya inşallah

flybebis.........................2.aşılama....................???????............................... Bir dahaki aya inşallah

dalia........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu......... Bir dahaki aya inşallah

bugullll.........................1.aşılama....................menagon.............................. Bir dahaki aya inşallah

esemos......................... 2.aşılama................klomen,pregnly......... ............Bir dahaki aya inşallah

19banu..........................3.aşılama....................pregon.................................. Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

nlgn_tmr..................... 1.aşılama.......................??????................................... 13kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????.................................... 16kasım

TUANAY....................... 1.aşılama....................?????.................................... 16kasım
.
emineu..........................1.aşılama........................klomen................................ 16kasım

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon............................ 21 kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

Benim doktorumda %15 şans diyor ama yinede 3.aşılamayı yapıcağız diyor.Kendisi aynı zamanda tüp bebek doktoru. Tüp bebek en son çare olmalı diyor.

canım benim pozitif düşün lütfeeeeennn bol bol dua et sıkma kendini bu kadar klava:bak geliyo oklava kafana belki kendine gelirsin:jeyyar:sırnaşık şey

senin yazdıklarını sürekli okuyorumda sen nakadar neşeli gözüküyorsun ya :) alemsin valla :) ama doğru söylüyorsun belki oklava iyi gelirde başka bişey düşünmem :)

senin yazdıklarını sürekli okuyorumda sen nakadar neşeli gözüküyorsun ya :) alemsin valla :) ama doğru söylüyorsun belki oklava iyi gelirde başka bişey düşünmem :)

canım ben 3 yıldır uğraşıyorum bebek için artık alıştım çok fazla takmıyorum.neden biliyomusun bugüne kadar çok ağladım yıprandım depresyona girdim ama sonuç hep hüsran oldu ve anladım ki ben kendimi yırtsamda vakti gelmeden olmayacak sadece kendime zarar vermiş olucam o yüzden yöntem değiştirdim umursamıyorum çok fazla.sende öyle yap

ıyıyım canım bebıs ıyıdır ınsallah vallas mıllet mıgdem bulanmasın dıye dua eder ben nerdeyse bulansın dıye edıcem hamıle oldugumu anlamak ıcın galıba bu stres hıc bıtmıycek artık olene kadar dogduktan sonrada baska dertler yaanı ewet ewet artık bu yola gırdık olene kadar sorumluluk alıyoruz :)
emıne sen 3 yıldır asılamamı denıyosun neden tup bebege gecmedınız

canım ben ilk başlarda ilaç tedavisi gördüm olmadı 7 ay önce tüp bebek yaptırdım oda olmadı aşılamayı ilk defa yaptırdım.

cnm bılmıyodum acaba ıstanbulamı gelsen yanı yanlıs anlamada lutfen burada ımkanlar daha coktur belkı dıyorum

yok canım yanlış anlamam merak etme.kesinlikle istanbulda şartlar daha iyidir ama ben çalışıyorum uzun süreli izin alıp gelemem ayrıca maddi olarakta gücümüz kalmadı hem istanbulda hiç akrabamız falan da yok yani senin anlayacağın oraya gelmez çok zor.

uff valla haklısın bızımde 3 asılama epey paramız gıttı artık kartlar sonuna kadar doldu allah hepımıze yardımcı olsun ınsallah

selam kızlar, benim de ilk aşılamam tutmadı, ekimde ikinci aşılamamı yapacaktı doktorum ama erken doğum yaptı, hamileydi. biz de bari oluruna bırakalım dedik. bu ay ilaç kullanmadık.

bugün 36. günüm, hala regl olmadım. test yapıyorum negatif. bizim de bir buçuk sene oldu. ilk defa bu ay ağladım. artık iyice zor olmaya başladı bu durum.

hep öğrenince yaşayacağımız mutluluğu düşünerek ayakta kalmaya çalışıyorum. sizce de öyle di mi, sırf o mutluluğu, o hissi, o duyguyu yaşamak için bunlara göğüs gerebiliyoruz.

hakkımızda hayırlısı ..

merhaba kızlar bugün çok üzgünüm daha yeni en sevdiğim komşumun kocası hastalandı ambulansla hastaneye kaldırdılar , canlarım aslında biz çok üzerine düşüyoruz bu çocuk meselesinin eğer ALLAH korusun kocalarımıza bişey olsa asıl o zaman yıpranırız değilmi, yani benim için öyle ,onun için ben fazla çocuğa düşmemeyi düşünüyorum herşeyi oluruna bırakın bence giden geri gelmiyor bakın yaprak dökümündeki eğer izliyorsanın cemin ölümü herkesi etkiledi neclanın yerinde olmayı istemem bir çocuk için, ALLAH herkese uzun ömür versin hakkımızda hayırlısı, :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kan testıde yaptınmı ben ıdrara hıc guvenmıyorum

slm kan testıde yaptınmı ben ıdrara hıc guvenmıyorum

yok yapmadım canım, çünkü geç yumurtladım yani reglimin gecikmesi pek de anormal değil. pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırırım.

ama olsaydı idrar testinde çıkardı bence.

canım gecmıs olsun allah sıfa versın haklısın once saglık versın allah bıze aılemıze sewdıklerımıze gerısı bos

canım ben ilk başlarda ilaç tedavisi gördüm olmadı 7 ay önce tüp bebek yaptırdım oda olmadı aşılamayı ilk defa yaptırdım.

insallah melegin seninledir canim :Saruboceq::Saruboceq:
ilk ve son asilaman olur dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…