Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bugün yine kasıklarım fena bel ağrısıda başladı yeni bide kasığımdan bir yer şimşek çakıyor gibi alt tarafıma batıyor sizdede olmuşmuydu

aaaaaaaaa bugün ortalığı kan götürüyooo:roflol::roflol::roflol: kızlaaaaaaaaaaaaarrrr azıcık kendimizle dalga geçelim bende akşam oldum hiç beklemiyodum şok oldum ağladım sinirlerim bozuldu.ama savaşa devam yılmak yooookk bu ay ara verdim doktorum öyle dedi bidahaki adetimde yapılacak.

yok cnm ben pes etmiorum 26 yaşındayım... bana dr maya tüp bebek merkezinde aşılamayla boşa vakit kaybetmişsiniz dediler...eşimde hareketsizlik ve şekil bozukluğu var birde varikosel ileri derecede... neden tüp bebeğe öyle dedi? sebebini sordunmu?

Canım hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda inşallah nasip olur hemen 2. tedaviye başlıyacak mısın

bilmiyorum canim,sonuç hastaneye gitmistir.yarin onlar mi arar bizmi arariz, bilmiyorum.ona gore karar veririz.ben hemen baslamak istemiyorum en azindan bir ay ara verelim diyorum.

evt bencede dalga geçelimmmmmmmmmmmmm... bwnimde yakındır hala sızlıyo kasıklarım bende dün daha olmadan oluxam die ağladım böle olmuo üzül üzül nereye kadar... delikafadulden

kız benide güldürdün Allah da seni güldürsün emi..............
:roflol::roflol::roflol: Bende ara verdim.....Azıcık bi kendimize gelelim deme Her yanımız igne deligi oldu yahu:roflol:

tup bebek tedavisi asilamaya gore cok daha agir.verilen hormonlar asilamadan daha fazla.
onun için doktorlar asilamayla olabilecek biseyse hemen tup bebege gecmek istemiyolar.
ilerde bu hormonlar bizim sagligimizida bozabilir.

kim bilir belkide bi sürü Kasım hamilesi çıkar aramızdan umutsuzluk yok yola devam :)

kızlar maya tüp bebek merkezi hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varmı? az önce başka topikte çok kötü şeyler okudum orası hakkında... ben aşılamamı genart ta yaptırdım ama tüp bebeği maya da düşünüodum..

tup bebek tedavisi asilamaya gore cok daha agir.verilen hormonlar asilamadan daha fazla.
onun için doktorlar asilamayla olabilecek biseyse hemen tup bebege gecmek istemiyolar.
ilerde bu hormonlar bizim sagligimizida bozabilir.

ımmm saol haticecim... evt verilen hormonların ağır olduğunu yaptıran bi arkadaştan duymuştum...

kız benide güldürdün Allah da seni güldürsün emi..............
:roflol::roflol::roflol: Bende ara verdim.....Azıcık bi kendimize gelelim deme Her yanımız igne deligi oldu yahu:roflol:

he valla.anam kevgire döndük bune sırnaşık şey dertler derya olmuuuuuuşşşşş bense bir kevgiiirrrr savrulup durmuşum delik deşiğim beeeeeennn:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

aşk olsun bitaneniz bana selam vermedi öyle olsun:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kııııııııızzzz küstün mü hemen.canım benim bugün çoğumuz beyin sarsıntısı geçiriyoruz-tatlicadiarzu- kanlar akıyor oluk oluksırnaşık şey arkadaşım sana yazacaktım vazgeçtim moralini bozmak istemiyorum çünkü o belirtilerin hepsi bendede oldu bu safer tuttu dedim ama ban kalırsa gerçektende oldu ama tutunamadı sende dikkat et kendine belki bebişlin sana tutunmaya çalışıyodur.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şaka yaptım canlarım küsermiyim hi,ç evet canım okudum yazılarınızı çok üzüldüm boşver takmayın kafanızı her şehin bi vakti saati var hayırlısı böyleymiş demekki bende bu ay ümitsizim zaten hsg çekilmediği için ne yapıyım artık gelecek ay bakıcaz çaresine

ımmm saol haticecim... evt verilen hormonların ağır olduğunu yaptıran bi arkadaştan duymuştum...

cnm doktor zor dedı bısuru hormon alıyosun asılamadan dahada streslı bı donem aslında ınsan daha cok umutlanıyor ama tabı doktorun daha ıyı bılır herkesın durumu farklı ben besıktasta jınepol vardı galıba oraya gıtmıstım tup bebek ıstıyoruz dedık kac kez asılama yaptınız dedı 2 dedık daha erken tup bebek ıcın dedıler yanı sey demek ıstıyorum para ıcın bı cok merkez tup bebek onerıyo sanada oyle olmasını ıstemem o yuzden dıyorum ama tabı genede belkı durumun farklıdır benımkı sadece fıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…