Canım hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda inşallah nasip olur hemen 2. tedaviye başlıyacak mısınbenimde sonucum negatif cikti.ilk asilamamdi.adetimde gecikince biraz umitlenmistim.ama olmadi.
neden ılk asılamada pes edıyosun cokmu zaman gectı yasınmı buyuk cunku benım doktorum tup bebekde yapıyo ama benı hıc ona yonlendırmedı en son care dıyo olmadı olmadı olmadı ancak o zaman tup bebek dıyo cok kolay bı sey degıl ve daha dogal yolla hamıle kalmak ıcın sansın varsa sansını sonuna kadar denemelısın dedı ama olmazsa tabıkı tup bebek yaparız ama en son care demıstı
Canım hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda inşallah nasip olur hemen 2. tedaviye başlıyacak mısın
aaaaaaaaa bugün ortalığı kan götürüyooo:roflol::roflol::roflol: kızlaaaaaaaaaaaaarrrr azıcık kendimizle dalga geçelim bende akşam oldum hiç beklemiyodum şok oldum ağladım sinirlerim bozuldu.ama savaşa devam yılmak yooookk bu ay ara verdim doktorum öyle dedi bidahaki adetimde yapılacak.
aaaaaaaaa bugün ortalığı kan götürüyooo:roflol::roflol::roflol: kızlaaaaaaaaaaaaarrrr azıcık kendimizle dalga geçelim bende akşam oldum hiç beklemiyodum şok oldum ağladım sinirlerim bozuldu.ama savaşa devam yılmak yooookk bu ay ara verdim doktorum öyle dedi bidahaki adetimde yapılacak.
yok cnm ben pes etmiorum 26 yaşındayım... bana dr maya tüp bebek merkezinde aşılamayla boşa vakit kaybetmişsiniz dediler...eşimde hareketsizlik ve şekil bozukluğu var birde varikosel ileri derecede... neden tüp bebeğe öyle dedi? sebebini sordunmu?
tup bebek tedavisi asilamaya gore cok daha agir.verilen hormonlar asilamadan daha fazla.
onun için doktorlar asilamayla olabilecek biseyse hemen tup bebege gecmek istemiyolar.
ilerde bu hormonlar bizim sagligimizida bozabilir.
kız benide güldürdün Allah da seni güldürsün emi..............
:roflol::roflol::roflol: Bende ara verdim.....Azıcık bi kendimize gelelim deme Her yanımız igne deligi oldu yahu:roflol:
peki ben selam veriorum o zaman nasılsın? aleyna222aşk olsun bitaneniz bana selam vermedi öyle olsun:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
aşk olsun bitaneniz bana selam vermedi öyle olsun:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
merhaba kızlar bugün yine kasıklarım fena bel ağrısıda başladı yeni bide kasığımdan bir yer şimşek çakıyor gibi alt tarafıma batıyor sizdede olmuşmuydu
ımmm saol haticecim... evt verilen hormonların ağır olduğunu yaptıran bi arkadaştan duymuştum...
kızlar merhaba bende aşılama yaptırıcamm inşallahh bu ilaçlar ne kadar tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?