cnm doktor zor dedı bısuru hormon alıyosun asılamadan dahada streslı bı donem aslında ınsan daha cok umutlanıyor ama tabı doktorun daha ıyı bılır herkesın durumu farklı ben besıktasta jınepol vardı galıba oraya gıtmıstım tup bebek ıstıyoruz dedık kac kez asılama yaptınız dedı 2 dedık daha erken tup bebek ıcın dedıler yanı sey demek ıstıyorum para ıcın bı cok merkez tup bebek onerıyo sanada oyle olmasını ıstemem o yuzden dıyorum ama tabı genede belkı durumun farklıdır benımkı sadece fıkır
arkadaşlar foruma yeni uye oldum umarım hata yapmadan gönderebilmişimdir yazımı. ben kasım ayında aşılama olacağım. yumurta geliştirici göbekten iğnem yarın bitiyor ve yumurta kontrolü için yarın dr gidiyorum. yaklaşık 1 senedir çocuk sahibi olamıyoruz ve ben her gün sizin yazdıklarınızla ışık buluyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsız bırakmasın. çok zormuş. kasım ayında aşılama olacak olan varmı ? ben izmir de oluyorum inşallah izmirden arkadaşlarımız vardır
evt haklısın cnm, kimi dr böyle kimi öyle konuşuor çoğuda para için öneriyor.. ama bnm durumlar biraz farklı normal yolla da kalıyorum aslında iki kez kaldım ama kürtajla sonlandı... sağlıksız gebelikler yani eşimde spermde sorun var... biraz garanti olsun isiyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum... galiba ondan birde bir kaç dr ve burada da bir tüp bebek uzmanına sormuştum pgt ile tüp bebek önerdiler direk...
arkadaşlar foruma yeni uye oldum umarım hata yapmadan gönderebilmişimdir yazımı. ben kasım ayında aşılama olacağım. yumurta geliştirici göbekten iğnem yarın bitiyor ve yumurta kontrolü için yarın dr gidiyorum. yaklaşık 1 senedir çocuk sahibi olamıyoruz ve ben her gün sizin yazdıklarınızla ışık buluyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsız bırakmasın. çok zormuş. kasım ayında aşılama olacak olan varmı ? ben izmir de oluyorum inşallah izmirden arkadaşlarımız vardır
bende 2008 temmuzda over kist çıktı ... doğum kont le geçti ekimde bida çıktı tekrar doğum kont hapıla geçti ve biz artık bebek istiyoruz dedik. 3 kez çatlatma iğnesiyle yumurtamı çatlattılar ama gebelik gerçekleşmedi mafoldumben
artık doktorum ben elimden gelen herseyi yaptım dedi ve izmirdeki özel ege tüp bebek merkezine yönlendirdi bizi. 1 aydır oraya gidiyoruz. rahim filmi çektiler feci şekilde acı veriyor. ama sonuçlarım temiz çıktı tupler kanallar açık, eşimin tahlilleri iyi. yani bizimki sebepsiz infilite malesef. doktor 3 aşılama yaparız olmazsa tüp dedi ya bilmiyorum artık üzülemiyorum bile 1 senedir çok göz yaşı döktüm çünkü göz pınarlarım kurumuş olmalı kaydirigubbakcemile3
İnş. aşılaman güzel sonuçlanır ve meleğine kavuşursun. Allah yar ve yardımcımız olsun. sorun neydi sizde?
üzme ve yıpratma kendini burda bir çoğumuzun sorunu zaten stres. ne kadar stresten uzak durursak ve acaba benim bebeğim olmıyacakmı gibi düşünceleri kafamızdan atarsak sanırım daha güzel sonuçlara ulaşacağız...
cnm padutın dıye bı ılac kullanmıstı benım esım bıze bı arkadasımız soyledı onun doktoru vermıs yanlız burda satılmıyo yurtdısından esımın onu kullandıktan 1.5ay sonra sperm kalıtesı epey degıstı o arada sıgarayıda bıraktı aa bıde trental ıctı o burda var doktoruna bı sor ıstersen bız cok memnun kaldık bıze ılk gıttıgım doktorum esımın spermınden dolayı dusuk yada ozurlu cocuk olabılır demıstı cok uzulmustuk aman ya allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?