Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mltmlkr hoşgeldin aramıza kader arkadaşımız kız adın ne zor öyle:roflol:

kendini bu kadar yıpratma canım ALLAH en iyisini bilir demekki seninde sınavın bitmemiş ALLAH sabır versin

işte yıpratmamamız gerek ama insanın elinde olan bişey değil ki..
benim gittiğim hastane 750 dedi aşılamaya. sizlerin ne kadar acaba. her merkezin farklı araştırdığım kadarıyla :sinifsinif:

hoşgeldin cnm...
ayy inan sevindim çünkü banada hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyo (((((((( acaba içime mi doğuyo falan diye paronayaklık yapıorum arada... ama yanlız değilim :))) demekki içimede doğmuyo :))))

Allahım inşallah inşallah arkadaşım. siz de sorun neydi acaba sakıncası yoksa

bilmiyorum sanırım sorun yok grubundayım ilk başlarda prolaktinim yüksekti sonra o düştü. geçen ayda ilk defa aşılama oldum o zamanda Rahim ağzımın kapalı olduğunu ve çok aşırı derecede vajinal mantarım olduğunu söyledi doktor ama o sorunlarda halloldu şimdi Rabbim beni ne zaman anne olmaya layık görürse o günü bekliyorum vardır elbet bir zamanı ve umarım yakın bir zamandır hepimiz için tabi.

işte yıpratmamamız gerek ama insanın elinde olan bişey değil ki..
benim gittiğim hastane 750 dedi aşılamaya. sizlerin ne kadar acaba. her merkezin farklı araştırdığım kadarıyla :sinifsinif:

valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama

bebk hamilelik nasıl gidiyor?

sulecık ya ben hıc bısey anlamadım mıgdemde bulanmaya baslamadı erkenmı acaba doktor benı korkuttuya fızyolojık gebelık(kese cocuk olmayabılır) olabılır dedıya ne bılıyım hala hıc bı sey hıssetmıyorum arada karnım sankı hasta olucam gıbı ayrıyo gecıyo sadece o var degısıklık ne dersın nasıl gıdıyo:))

ne güzell ne mutlu hamileymişsin .. nasıl oldu aşamaların nelerdi çok merak edişyorum sorununuz neydi mesela bizde bi sorun yok ama olmuyor neden bilmiyorum

bızdede sayı azdı bıde hareketlılık azdı bıde kalıtesı kotuydu dedıler bu ılac kacakya belkı bılmıyodur yada ne bılıyım sen sorabılecegın bı ıkı doktor varsa sor bakalım

hayır hayır fizyolojik felan değil hiç düşünme bile bunu sen gebesin ve bana kalırsa her şey yolunda gidiyor. mideninde bence bulanması için henüz erken zaten.

kaydirigubbakcemile2 ne bileyim öle geldi aklıma yazıverdim zemuszemus
hoşbulduk sizde sorun ne ne aşamadasınız :gitme:

bizde hiçbir sorun bulunamadı sebepsiz 3 yıldır uğraşıyorum 1 tüp bebek başarısız 1 aşılama başarısız durum böyle.canım benim senin daha bir yıl olmuş bak inanki kendini sıkmasan olur ben şimdi çok pişmanım geçen yıllarıma hergün ağladım depresyona girdim keşke yapmasaydım belki şimdi bebeğim kucağımdaydı sende yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…