kendini bu kadar yıpratma canım ALLAH en iyisini bilir demekki seninde sınavın bitmemiş ALLAH sabır versin
ayy hoş buldukk kimse cvp vermicek sandım yanlış bi yerlere gönderdim sandım kaydirigubbakcemile5
inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız bizde bana hayal gibi geliyo bu inananamam heralde kucağıma almadan hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor :çok üzgünüm:
Allahım inşallah inşallah arkadaşım. siz de sorun neydi acaba sakıncası yoksa
mltmlkr hoşgeldin aramıza kader arkadaşımız kız adın ne zor öyle:roflol:
işte yıpratmamamız gerek ama insanın elinde olan bişey değil ki..
benim gittiğim hastane 750 dedi aşılamaya. sizlerin ne kadar acaba. her merkezin farklı araştırdığım kadarıyla :sinifsinif:
kızlar aşağıya baksanıza ne kadar çoğaldık maşallah
bebk hamilelik nasıl gidiyor?
valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama
valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama
sulecık ya ben hıc bısey anlamadım mıgdemde bulanmaya baslamadı erkenmı acaba doktor benı korkuttuya fızyolojık gebelık(kese cocuk olmayabılır) olabılır dedıya ne bılıyım hala hıc bı sey hıssetmıyorum arada karnım sankı hasta olucam gıbı ayrıyo gecıyo sadece o var degısıklık ne dersın nasıl gıdıyo:))
ya sizin aşılamalarınız neden o kadar pahalı iyiki istanbuldan taşınmışım:) benim ilaçlarla birlikte 350 tutmuştu.
saol cnm sorucam bu ilaçları doktorumuza... bizede hareketliliğin yok denecek kadar az ve bide şekil bozukluğu var dedi... sizin tam neydi problem niye öle dedi ? bizimde öle aslında sanırım ama kimse kesin bişi sölemio( yani bnm 2 kürtajım için bile evt bu spermlerden dolayı demediler tam olarak tüm testlerimde yapıldı hiç probelemde yok... aslında kesin bişi söleseler insanın kafası karışmaz...
aslında aşılamaya kadar olan süreç için ben sormuştum vereceğiniz ilaç varmı diye gerek yok demişti...
sulecık ya ben hıc bısey anlamadım mıgdemde bulanmaya baslamadı erkenmı acaba doktor benı korkuttuya fızyolojık gebelık(kese cocuk olmayabılır) olabılır dedıya ne bılıyım hala hıc bı sey hıssetmıyorum arada karnım sankı hasta olucam gıbı ayrıyo gecıyo sadece o var degısıklık ne dersın nasıl gıdıyo:))
bizim toplam 810 tl tuttu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile2 ne bileyim öle geldi aklıma yazıverdim zemuszemus
hoşbulduk sizde sorun ne ne aşamadasınız :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?