zeynep bitti mi işlerin canım
evet bitti
neden canın sıkılıyo bişimi oldu
o sıkıntıyı biliyorum tutmayacakmı korkusu var içinde değilmi ona canın sıkılıyor
hoşbulduk fatoş vereliniortak
evet aynen öyle mafoldumben
naptın kıss bittimi işler of ben daha halı yıkıycam:1rolleyes:
eminecim canım kendini böyle strese sokmasan olmaz mı
ya emoşum yapma böyle belki içinde minnacık bi bebiş var sesini sana duyurmaya çalışıyordur inşaallah
anne ben burdayım nolur ağlama artık diyordur ama sen bebeğini rahat ettirmiyorsun şimdi kızıcam sana haaaa:mymeka:
emoşum kalbini serin tut Allah büyük elbet olacak bir gün bi sohbet hocasından dinledim ömür boyu bir sıkıntıdan imtihan olmaz insan sıkıntı gelir imtihanın biter önemli olan o imtihanı salıh imanını koruyarak geçmen sınav olduğunu bilmenmiş
bu günler hep geçecek inan bana Allah büyük değilmi emoşum ona sığın o en güzelini bilir elbette
hadi rahatla
doğru söylüyosun tamam yok artık karamsarlık varsa var yoksada yoktur Rabbim ol derse olur yoksa kendimi yırtsamda faydası yok işte bazen böyle adet sancısı gibi sancım oluyo karnım gurulduyo o an moralim bozuluyo Allahıma sığındım ondan istiyorum yapacak başka bişey yok:Saruboceq:
emine idrarın sık geliyormu?
aferim sana zaten sınav tamamen kendini Allaha bırakınca biter bizde öle olalım emoşum
verecek olan Allah alacak olanda :lepi: napalım elimizde değğil parayla alınan bişi olsa evliliğimizin ilk gününde alırdık değilmi
ama elimizde değil biz Allaha sığınalım o en iyisini bilir
dün samanyolunda beşinci boyuta baktınmı
bi kadın zar zor hamile kaldı sıkıntılıda geçti hamileliği neyse
bide hemşiresi var bu kadının çocuğu olmuyor kocasıyla boşanmaya geldiler artık arada bişiler oldu hemşire kocasına yalan söyledi hamileyim diye
hamile kadında zamanı geldi doğum yaptı bu hemşire ilk gün annesi görmeden kaçırdı bebeği eve geldiler hemşirenin kocasının haberi yok bunlardan neyse aradan zaman geçti bu doğum yapan kadın herşeyi yaptı çocuğunu bulmak için ama 1 sene uğraştı yok yok
bir gün televizyona çıktılar bebeğimi bulan getirsin diye bunuda hemşire duydu
ikidebir ağlıyor kadın ama evliliğinide bozmak istemiyor
aradan bir iki gün geçti o doğum yapan kadının evinde yangın çıktı içeriki salondada boş beşikler felan var
yataklarından kalktılarki salon yanıyor kendilerini zor kurtardılar
gelelim sonuna salihle bi yaşlı adam çıkıp konuşuyorlarya
adam dediki insan oğlu şer olanı hayır bilmez hayız olanı şer bilir dedi eğer bebeği kaçırmasalardıbebek salonda yanıp ölecekti ,
Allah sizin şer olarak bildiğinizi hayır yapar dedi
ve o hemşire kadın yakalandı kocası kadının tavrindan anladı ve bebek gerçek annesinin kollarında
o filmi izlerken kendimi düşündüm belki bebeğimiz hemen olsaydı başına bişi gelşecekti belkide
canım bende bakıyorum samanyolundaki beşinci boyuta ve diğerlerine çok severek ve ibret alarak izliyorum çok güzel anlatıyolar anlatmak istedikleri şeyleri doğru canım şer gibi görünen olaylar aslında hayır oluyo bizim için iste biz insanoğlu nefsimize uyuyoruz gerçekleri göremiyoruz bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?