Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada kendini yorma fazla egil dogrul gibi işler yapma umarım kötü bişey çıkmaz

ben çıkıyorum canım biraz başım agrıyor namazı kılıyım yatıcam hemen kendine iyi bak

günaydın millet bugün ben yokum
annem gelecek birazdan
emoşum yanlız kalacaksın biliyorum sende bugün kalan işlerini halledersin hemen görüşürüz

ah canım ah sende yaşadın bu duyguları çok iyi bilirsin ilk zamanlar çok rahattım zaman ilerledikçe kaygılar başladı inşallah benim sonuçta seninki gibi olur çok dua ediyorum Rabbimden istiyorum o ol derse olur ancak.sen nasılsın doğuma az kaldı dimi nasıl gidiyo hamilelik gündüz gelde konuşalım azcık öpüldün.

Nergisciğim çok sağol bitanem sen nerelerdeydin çok merak ettik seni 5.5 aylık olmuşsun sevindim kanama falan derken Rabbim kısmet etti oldu bak inşallah benimde olur çok istiyorum nergis çok belirtilere takılmak istemiyorum ama bir adet sancısı girdiğinde yada gögüslerimdeki ağrı geçtiğinde kafama takılıyo işte 1 hafta var öğrenmeme inşallah sizlere müjdeli haberi veririm kendine iyi bak arada gelde böyle konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…