ah canım ah sende yaşadın bu duyguları çok iyi bilirsin ilk zamanlar çok rahattım zaman ilerledikçe kaygılar başladı inşallah benim sonuçta seninki gibi olur çok dua ediyorum Rabbimden istiyorum o ol derse olur ancak.sen nasılsın doğuma az kaldı dimi nasıl gidiyo hamilelik gündüz gelde konuşalım azcık öpüldün.Hosbulduk canim kusura bakma gecmisi okuyodum gormedim. Simdide sen gitmissin.
Emine suan yoksun ama yarin insallah gelince okursun.belirtilere kafayi takma. Bende cok takardim, hatta bi keresinde sen bana adet gunun gecmeden belirti arama demistin. O zaman cok rahatlamistim. Bende hic bir belirti olmamisti.goguslerim tedavi esnasinda sismislerdi ama sonra indiler,bende olmadi diye cok uzmustum kendimi.ama uzuldugumle kaldim.ben asilamadan 15 gun sonra idrar testi yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti.olcak olduktan sonra oluyo. Insallah pozitif olur canim.
Ahkalbim kahverengi lekeler önemli değil, kırmızıya dönerse tehlike var demektir.Ama yinede kendini fazla yorma.
zeynep gonalf ye başlamışsın.Bende gonalf ve merional kullanmıştım tedavimde.Hadi bakalım bol bol yumoşlar sana inşallah.
Emine inşallah hamilesindir ama belirtilere fazla takılma.Göğüslerim indi diyede üzülme ben 5,5 aylık hamileyim göğüslerim yeni yeni acıyo ve şiştiler ondan önce hiç bir değişiklik olmamıştı.
günaydııııııııııınlaaarr
günaydın eminecim hayırlı cumalar
ah kalbim sen nasıl oldun canım kanaman devam ediyomu
iyi o zaman yaptır iğneyi hiçbişey yapmadan durma öyle bişey olmaz inşallahevet emine yaa... hemşireyi aradım bi iğne verdi bugün vurunucamm:tomato:
emine nr zaman tahlil yaptıracaksın.. hangi gün?
iyi o zaman yaptır iğneyi hiçbişey yapmadan durma öyle bişey olmaz inşallah
ayın 28 inde yaptırırım herhalde 15. gün o gün çünkü
ben geldim
h.g az kalmış çarşamba günü yaptıtrrsın heralde.... evet bugündev devam eedince bişiler yapmam gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?