Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar size iyi günler allaha emanet olun sağlıcakla kalın yarın görüşmek dileğiyle opuyorumnanaktan

emoşum ben çıkıyorum yemek yapcam yarında annem geliyor görüşemeyiz velki iyi akşamlar sizea.s.

Hosbulduk canim kusura bakma gecmisi okuyodum gormedim. Simdide sen gitmissin.

Emine suan yoksun ama yarin insallah gelince okursun.belirtilere kafayi takma. Bende cok takardim, hatta bi keresinde sen bana adet gunun gecmeden belirti arama demistin. O zaman cok rahatlamistim. Bende hic bir belirti olmamisti.goguslerim tedavi esnasinda sismislerdi ama sonra indiler,bende olmadi diye cok uzmustum kendimi.ama uzuldugumle kaldim.ben asilamadan 15 gun sonra idrar testi yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti.olcak olduktan sonra oluyo. Insallah pozitif olur canim.

Ahkalbim kahverengi lekeler önemli değil, kırmızıya dönerse tehlike var demektir.Ama yinede kendini fazla yorma.

zeynep gonalf ye başlamışsın.Bende gonalf ve merional kullanmıştım tedavimde.Hadi bakalım bol bol yumoşlar sana inşallah.

Emine inşallah hamilesindir ama belirtilere fazla takılma.Göğüslerim indi diyede üzülme ben 5,5 aylık hamileyim göğüslerim yeni yeni acıyo ve şiştiler ondan önce hiç bir değişiklik olmamıştı.

ah kalbim yarın bi dr a gitsen en azından kaygılanmakta haklı olup olmadıgın bilinir bazı lekeyi önemsemiyorlar yerleşme kanaması diye bi muayene olsan rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…