Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hg kıs opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım sende hoşgeldin sabah konuşamadık bir türlü
aynı bende senin gibiydim canım saniyeler geçmiyordu... ama inşljh pozitiftir allah yüzümüze baksın.. çok düşüneki çabuk geçsin günler

amin canım inşallah Rabbim halime acırda gönderir meleğimi günler geçmek bilmiyor evde daha çabuk geçiyodu sanki sonuç pozitif olsa bir ayda beklerim yeterki o pozitif sonucu göriym hayırlısıyla Allahın yardımıyla.

canımsın işlerin yoğundu heralde bende başka topiklere takılıyodum.zayıflamam lazım dahihoyyyt

burası kayseri eşim acayip sever hamui işini haftada mutlaka mantı veya yağlama su böreği ne varsa işte balon oldum kıss

kızlar bişey sorcam akşam baktım iç çamaşırımda böyle mercimekten küçük pembe leke çamaşırımı değiştirdim aradan 1 saat falan geçti baktım aynı leke yine var ama ikinci lekeden sonra başka olmadı bu nedir sizce

inş bebişin tutunuyodur canım öyle duyuyorum hep olabilirmiş

kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile

kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile

canım sana tavsiyem kendi doktoruna gidemiyosan başka bir doktora git muayene ol kan tatlili yapılsın tekrar inşallah bişey olmaz canım korkma.adet gibi mi oldu tam bazen böyle olabiliyo biliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…