içim içimi yiyo Allahım inşallah sonuç pozitif olur dua et bana Ah kalbim
hoşbulduk canım sende hoşgeldin sabah konuşamadık bir türlühg kıs opuyorumnanaktan
aynı bende senin gibiydim canım saniyeler geçmiyordu... ama inşljh pozitiftir allah yüzümüze baksın.. çok düşüneki çabuk geçsin günler
hoşbulduk canım sende hoşgeldin sabah konuşamadık bir türlü
amin canım inşallah Rabbim halime acırda gönderir meleğimi günler geçmek bilmiyor evde daha çabuk geçiyodu sanki sonuç pozitif olsa bir ayda beklerim yeterki o pozitif sonucu göriym hayırlısıyla Allahın yardımıyla.
canımsın işlerin yoğundu heralde bende başka topiklere takılıyodum.zayıflamam lazım dahihoyyyt
eh işte biraz yoğunluk var canım ya.kaç kilosun kız zayıflamak istiyosun.
burası kayseri eşim acayip sever hamui işini haftada mutlaka mantı veya yağlama su böreği ne varsa işte balon oldum kıss
kızlar bişey sorcam akşam baktım iç çamaşırımda böyle mercimekten küçük pembe leke çamaşırımı değiştirdim aradan 1 saat falan geçti baktım aynı leke yine var ama ikinci lekeden sonra başka olmadı bu nedir sizce
bende onu diycektim kayseri demek hamur işi demek kilo almamak elde mi cokacimcoook
emine bişi olmaz inşlh... adetine kaç gün var
inş bebişin tutunuyodur canım öyle duyuyorum hep olabilirmiş
kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile
kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?