canımsın rahatla ki bebişinde rahat rahat sana tutunsun
acaba şu an tutunmaya mı çalışıyodur çok merak ediyorum inşallah canım ya inşallah çok sağol desteğin sayende biraz rahatladım Allahta seni rahatlatsın.
nergis galiba sendede gelmiş lekeler. ne kadar deam etti.. ben sabahtan beri hr lavobotya gittmmtde vardı
ah canım ah sende yaşadın bu duyguları çok iyi bilirsin ilk zamanlar çok rahattım zaman ilerledikçe kaygılar başladı inşallah benim sonuçta seninki gibi olur çok dua ediyorum Rabbimden istiyorum o ol derse olur ancak.sen nasılsın doğuma az kaldı dimi nasıl gidiyo hamilelik gündüz gelde konuşalım azcık öpüldün.
Nergisciğim çok sağol bitanem sen nerelerdeydin çok merak ettik seni 5.5 aylık olmuşsun sevindim kanama falan derken Rabbim kısmet etti oldu bak inşallah benimde olur çok istiyorum nergis çok belirtilere takılmak istemiyorum ama bir adet sancısı girdiğinde yada gögüslerimdeki ağrı geçtiğinde kafama takılıyo işte 1 hafta var öğrenmeme inşallah sizlere müjdeli haberi veririm kendine iyi bak arada gelde böyle konuşalım.
kızlar bişey sorcam akşam baktım iç çamaşırımda böyle mercimekten küçük pembe leke çamaşırımı değiştirdim aradan 1 saat falan geçti baktım aynı leke yine var ama ikinci lekeden sonra başka olmadı bu nedir sizce
kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile
kızlar günaydın eminem hoşgeldın canım hayırlısıyla sonucu ne zaman öğrencez
anaaa millet gitti :dilcikar:
burdayım kııız küçük bi ev kazası oldu
noldu hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?