Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nergis galiba sendede gelmiş lekeler. ne kadar deam etti.. ben sabahtan beri hr lavobotya gittmmtde vardı

Canım bende kırmızı gelmişti en baştan, kanama durunca kahverengi lekeler şeklinde gelmeye başlamıştı.Doktor kahverengiler geride kalan eski kanlar demişti.Onları kafana takma.Kahverengi lekeler azala azala bitiyorlar en sonunda.

Canım inşallah ama olmazsa da üzülme çok.Aşılamada çok kendimizi kaptırıyoruz ama şans, kiminde tutuyor kiminde tutmuyor.
Belirtilere hiç takılma bende hiç belirti olmamıştı.

Bende samsundaydım canım annem baktı orda.Burda idare edemedik.Neyseki daha yok kanama falan. İnşallah dokuz aya kadar dayanırım bu şekilde.

Emine bu iyi haber işte, yerleşme kanaması olabilir bu.Dikkatli ol , ağır falan kaldırma.İnşallh bebişin tutunuyordur annesine.

kızlar leke kırmızıya dönüştü aradık doktoru korkacak bişi yok dedi..... ama ben çok korkuyorumm senağlamaeyvahedigeldismile

Canım kırmızıysa bir problem var demektir.Korkutmak istemem ama düşük tehlikesi olabilir.Bol bol ddinlen ve ultrasondan baktır muhakkak..

zeynepcim net gidip gliyo bize doktor 3 ay dinlenme verdı ondan sonra yaptırcaz. ama 2. istanbul alman hastanesınde yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…